BESPLATNA DOSTAVA ZA 2 I VIŠE PORUČENA PROIZVODA

Adaptogen

Adaptogen definišemo kao prirodni biljni preparat koji povećava otpornost organizma na stres, traumu, anksioznost, mentalni i fizički zamor, kao i na sve ostale spoljne negativne uticaje.Omogucava ljudskom organizmu da funkcionise konstantno, u dugom vremenskom periodu.

Ne postoji veštački (sintetički) adaptogen, jer niko još nije uspeo da proizvede tako kompleksno jedinjenje.

Da bi neka biljka bila adaptogen mora da poseduje sledeće karakteristike:

  1. da je potpuno netoksična
  2. da proizvodi opšti odbrambeni odgovor na stres
  3. da svojim delovanjem “normalizuje” organizam
  4. da je jak antioksidant

Dr. Hans Selye, 10 puta nominovan za Nobelovu nagradu za svoj rad na izučavanju stresa (uveo je pojam stresa u savremenu medicinu), smatra da je u današnje vreme stres jedan od osnovnih “okidača” i uzroka mnogih bolesti i poremećaja. Najefikasniji način odbrane od stresa i svih negativnih posledica je korišćenje ADAPTOGENA.

Adaptogeni imaju sposobnost da preduprede mnoge bolesti ili neprijatna stanja i olakšaju njihov tok. Nauka još nije sasvim jasno objasnila kako zaista deluju ove supstance. Zna se da adaptogeni na poseban način utiču na biosintezu DNK i proteina i tako aktiviraju određene metaboličke procese neophodne za dobro funkcionisanje organizma. Veruje se da je glavni put dejstva adaptogena na organizam, zapravo uticaj na centralni nervni sistem koji šalje poruke na organe, tkiva i ćelije.

Jedan od najmoćnijih adaptogena na svetu je svakako ZLATNA MAKA.

Zlatna maka u prahu kao moćan adaptogen, naročito je korisna za ljude koji imaju aktivne, dinamične poslove, one koji dugo rade na kompjuterima, ljude svih uzrasta kao i osobe sa lošijom koncentracijom, u slučajevima telesne i psihičke iscrpljenosti .

Zlatna Maka je jedinstven antistres preparat!

Zatvori

Srce Prirode

100% Čisti i Prirodni Dijetetski Suplementi

Srce Prirode

100% Čisti i Prirodni Dijetetski Suplementi