0

SRB  011-311-32-02    CG   020-622-400  

Alfaprostata

Novosti

  • Alfaprostata

    Alfaprostata

    Jedinstvena formula u svetu, spoj dva moćna preparata - alfaprostata, novo rešenje za muškarce.

Efikasno delovanje Alfa Prostate je rezultat aktivnih komponenti : crvene make i qvercetina.

Crvrna maka (vrsta peruanske make) raste na 4000m peruanskih Anda i u svom sastavu pored velikog broja sterola, od kojih je najefikasniji beta-sitosterol, sadrži i moćne alkaloide, makaide i makaene (prisutni samo u ovoj biljci) koji direktno sprečavaju proliferaciju tkiva prostate, održavaju njenu dobru prokrvljenost, tako da zahvaljujući dobroj perifernoj cirkulaciji, prostata se podmladjuje i ostaje u odličnoj funkciji.

Qvercetin, najpoznatiji predstavnik bioflavonoida svojim antioxidativnim deistvom sprečava proliferaciju tkiva prostate, tako što direktno blokira početne stadijume upalnih procesa, blokirajući sintezu histamina i drugih enzima koji provociraju upale.

Crvena maka i Qvercetin, deluju sinergično, jedna drugoj pojačavaju efikasnost kada se koriste zajedno i zato daju tako dobre rezultate u očuvanju zdravlja prostate.

Prijava na mailing listu

Isporuka

Paket sa poručenom robom isporučiće Vam služba City Express-a u roku od 2-3 dana od dana poručivanja. Isporuka se vrši isključivo radnim danima, na adresu iz porudžbenice (Ponedeljak - Petak | 08:00 - 17:00). City Express ne vrši isporuku subotom!
Plaćanje se vrši direktno, kuriru City Express-a, koji će Vas kontaktirati pre dostave. Zbog rekonstrukcija ulica, Vaša dostava može da kasni.

Info

Sve naše proizvode možete kupiti:

  • u apotekama
  • u prodavnicama zdrave   hrane
  • putem interneta
  • direktnom narudžbenicom

Kontakt

  011 311 32 02

AGS TRADE d.o.o.
Bulevar Mihaila Pupina 10 d/III
11070 Novi BGD
E-mail adresa: [email protected]

  020 622 400