BESPLATNA DOSTAVA ZA 2 I VIŠE PORUČENA PROIZVODA

C2 Camu Camu – istorijat i poreklo

Camu Camu je bobičasto voće koje raste u amazonskim prasumama Perua   i sadrži najveću  količinu C vitamina na planeti  kao i niy specifičnih fitonutrijenata kojih je preko 60.  Camu Camu je biljka koja sadrži 30-60 puta  više vitamina C od pomorandže i limuna kao i mnogo više od acerole koja je u svetu poznata kao vodeća biljka sa velikom količinom  vitamina C.

Vekovna tradicija korišćenja ovog ,čudesnog voća ,kao i kliničke studije koje se rade po svetu ,pokazuju neverovatnu sposobnost ove biljke da utiče na kompletno funkcionisanje ljudskog organizma. Zahvaljujući svom sastavu, Camu Camu ima niz sjajnih  deistava kao što su:  antidepresivno antiiflmatorno, antioxidantno, antimutageno, protektivno i antiage. Zahvaljujići jakom terapeutskom deistvu na ljudski organizam Camu Camu se nalazi na samom vrhu antioxidanata koji predstavljaju najzdravija I najefikasnija preventivna jedinjenja . Camu Camu se koristi kao sveže voće ili kao sušeni prah. Naš proizvod C2 Camu Camu je 100% prirodni extract koji sadrži minimum 8% C vitamina, pri čemu su sačuvani svi sastojci ovog izuzetno lekovitog i zdravog voća.

Camu camu se vekovima koristi kao lek a danas je svrstan u “Superhranu” ,zbog svojih lekovitih nutritivnih sastojaka i  deistva na organizam

Zatvori

Srce Prirode

100% Čisti i Prirodni Dijetetski Suplementi

Srce Prirode

100% Čisti i Prirodni Dijetetski Suplementi