BESPLATNA DOSTAVA ZA 2 I VIŠE PORUČENA PROIZVODA

C2 Camu Camu – način delovanja

Camu Camu je biljka koja zahvaljujući visokom sadržaju C vitamina i ostalih fitonutrijenata ima sposobnost da efikasno održava dobro zdravlje na ćeliskom nivou organizma. Vitamin C, kao najjači antioksidant u prirodi, ima uticaj na kompletan imunoloski status ljudskog organizma i u sinergiji sa ostalim sastojcima pokazuje izvaredne rezultate kod niza bolesti koje su u porastu u poslednjih  godina.

Ključnu ulogu, naučnici pripisuju, fantastičnom dejstvu prirodnog C vitamina koji štiti sve ćelije u organizmu uključujući  ceo kardiovaskularni sistem, kao i sve vitalne sisteme u telu od spoljašnjih uticaja kao i unutrašnjih oštećenja.  Oštećenja koje se starenjem javljaju na svim ćelijama , najuspešnije od svih ublazava i otklanja, upravo C vitamin. Posledice deistva slobodnih radikala koji izazivaju oksidativni stres su sve veći broj bolesti koje su u porastu kao što su : oštećenja ćelija na vitalnim organima, infarkt, srčani i moždani udar, zatim alchajmerova bolest, problem sa vidom kao što su glaukom , katarakta, oštećenje očnog dna, parkinsonova bolest kao i čitav niz sistemskih bolesti.

Camu Camu kao jak antioxidant služi kao prevencija  od slobodnih radikala koji oštećuju DNK ćelije. Pored opšteg protektivnog deistva na čitavo telo, podmladjuje ćelije jer ih snadbeva dovoljnom količinom nutrijenata na čelu sa C vitaminom,koji usporava starenje i ostećenja.

Camu Camu svojim jedinstvenim i vrlo specifičnim sastavom spada u najlekovitije voće na svetu jer mu je koncentracija C vitamina, beta karotena i ostalih nutrijenata dala moć da u ljudskom telu održava visok nivo imuniteta što za rezultat ima odloženo starenje, kako telesno, tako i mentalno.

Camu Camu ima mnogo jace antioxidantno, antiupalno i antidepresivno dejstvo u poredjenju sa istom kolicinom sintetickog C vitamina. Takav efekat je zbog  prisustva  esencijalnih aminokiselina, fitonutrijenata, vitamina i minerala, koje deluju kao kompleks zajedno sa prirodnim C vitaminom.

Zatvori

Srce Prirode

100% Čisti i Prirodni Dijetetski Suplementi

Srce Prirode

100% Čisti i Prirodni Dijetetski Suplementi