BESPLATNA DOSTAVA ZA 2 I VIŠE PORUČENA PROIZVODA

Antikancerogen

Una de Gato (mačija kandža) je biljka koja pored svog imunostimulirajućeg efekta ima sposobnost da brzo i efikasno podigne nivo ćeliske odbrane organizma i zahvaljujući tome ova biljka je postala neohodan dodatak ishrani kada dodje do pada imuniteta kod različitih oboljenja.Studije u svetu koje se rade od 70-tih godina prošlog veka ,pokazuju pozitivan uticaj na maligna oboljenja koja su u poslednjim decenijama . Una de Gato je biljka koja se preporučuje kao dodatna terapija kod raznih vrsta karcinoma. Ovo oboljenje je najčešće praćeno lečenjem hemioterapijom i zračenjem koje je veoma agresivne metode i drastićno smanjuju imunitet.Upravo zato se Una de gato primenjuje kao dodatna terapija ,jer ne dozvoljava pad krvne slike,otklanja mučninu i ljudi lakše prolaze kroz tretman lečenja.

Podaci  o istraživanjima efikasnosti pokazuju   jako deistvo Une de gato  u očuvanju ćeliske vitalnosti i odbrane na nivou membrane svih ćelija u telu.

Prenosimo vam neke od tih istraživanja :

Pet klinički testiranih alkaloida iz ove grupe ispoljilo je pozitivno dejstvo na obolele od karcinoma, a različiti ekstrakti nedvosmisleno imaju antitumorne i anti mutagene efekte. Italijanski naučnici su 2001. uspeli in vitro da  inhibiraju rast ćelija raka dojke za 90%, kao i da spreče vezivanje estrogena sa ćelijama raka dojke in vitro i uloga Une de Gato je da tako brzo i efikasno podigne imunitet da se sam organizam lakše bori sa oboljenjem . U svetu se neprekidno rade istraživanja i kako saznajemo iz objavljenih medicinskih studija švedski istraživači su potvrdili da Una de Gato inhibira rast limfoma  in vitro eksperimentu.

Rane studije kojim je dr Keplinger posmatrao bolesnike sa kancerom koji su uzimali Una de Gato uz konvencionalno lečenje karcinoma hemoterapijom i zračenjem, pokazale su da su sporedni efekti ovih konvencionalnih metoda lečenja (gubitak težine, opadanje kose, mučnina, sekundarne infekcije i problemi sa kožom) bili svedeni na minimum.

Kasnija istraživanja su objasnila kako je to moguće – Una de Gato ima sposobnost da pomogne obnavljanju ćelija DNK i spreči njihovu mutaciju. Ona takođe, ne dozvoljava gubitak belih krvnih zrnaca (leucopenia) koji se konvencionalnim metodama kao što je hemoterapija uništavaju i dovode do drastičnog slabljenja imuno sistema bolesnika.

U jednoj studiji koja se bavila potencijalnim antikancerogenim dejstvom Una de Gato, istraživači su posmatrali mutagensku aktivnost prisutnu u urinu pušača. Urin nepušača ima takve mutagenske aktivnosti, a 14 dana nakon uzimanja Una de Gato, i u urinu pušača došlo je do drastičnog smanjenja takve aktivnosti. Objavljeno u časopisu Journal of Ethnopharmacy 1993.

Zatvori

Srce Prirode

100% Čisti i Prirodni Dijetetski Suplementi

Srce Prirode

100% Čisti i Prirodni Dijetetski Suplementi