BESPLATNA DOSTAVA ZA 2 I VIŠE PORUČENA PROIZVODA

Antireumatik

Činjenica da od nekog oblika reumatizma boluje 58% žena i 45% muškaraca i to u starostnoj dobi izmedju 40 i 60 godina kao i da sve veći broj mladih osoba ima ove probleme može da ukaže da je svremeni način života doneo ovako masovnu, gotovo epidemijsku pojavu oboljenja koštanog sistema

Jedna od najmoćnijih antireumatika je svakako IMUna de Gato i zahvaljujući svom sastavu deluje antiiflamatorno i analgetski. To znači da ne samo da će otkloniti bol i otkloniti upalu kod artritisa, burzitisa i brojnih oblika reumatizma nego će kao antioksidant zaštititi naše ćelije od starenja i time otkloniti početni uzrok mnogih degenerativnih stanja kako koštanog tako i ostalih sistema u našem organizmu.

IMUna de Gato je bogata sastojcima kao što su glikozidi, alkaloidi, polifenoli, triterpeni, beta-sitosteroli, stigmasteroli i kamposteroli. Dugogodišnja ispitivanja kako klinička tako i naučna su zaključila da ovako specifičan sastav biljke deluje savršeno sinergično i zato daje bolje rezultate za niz oboljenja u odnosu na lekove koji su stvoreni vestačkim putem.

Preporuka:

Kobinacija IMUne de Gato sa Zlatnom Makom( mešavina tri vrste peruanske make ) pokazala  je jako dobre rezultate.

Zatvori

Srce Prirode

100% Čisti i Prirodni Dijetetski Suplementi

Srce Prirode

100% Čisti i Prirodni Dijetetski Suplementi