BESPLATNA DOSTAVA ZA 2 I VIŠE PORUČENA PROIZVODA

Antiviremik i Antibakterik

Postoji mnogo uradjenih studija koje dokazuju da je prirodni lek, a to su najčešće biljke, nešto što može sačuvati čoveka  od  raznih bakteriskih i virusnih infekcija a isto tako izbeći upotrebu sintetičkih lekova sa nepoženljnim nus pojavama .

Specifičan sastav Une de Gato sa preko 60 prirodnih supstanci (kojih ima samo u ovoj biljci) i ispoljavaju jaka lekovita svojstva, stavilo je ovu biljku u sam vrh imunostimulanata. Dokazano je da povećaava broj T- Linfoocita za preko 50% .

Činjenica da je najteža stvar u ovom trenutku održati i sačuvati imunitet nas podseća da je izuzetno važno kako preventivno tako i kada se bolest razvije prirodnim neškodljivim po zdravlje supstancama jačati odbranu svih ćelija u organizmu.

Šta zaista rade alkaloidi iz biljke IMUna de Gato? Oni dramatično povećavaju sposobnost belih krvnih zrnaca da napadaju, onesposobljavaju i uništavaju baktreije i viruse kao i sva strana tela u našem organizmu . Zato je ova dragocena biljka najbolji izbor pred pojavu gripa i drugih viremija. Sposobna je da osnaži i poveća imunitet, tako da se sami ,bez upotrebe hemije zaštitimo od čestih pojava raznih vrsta epidemija.Una de Gato ili kako je češće nazivaju Mačija Kandža je najbolji i najefikasniji izbor.

Oksindolski alkaloidi daju ovom jakom antioksidantu i imunostimulatoru osobine koje retko možemo sresti u jednoj biljci . Radjen je ogroman broj studija u različitim delovima sveta, Japan, Nemačka, Velika Britanija, Francuska, Švetska i medicinski stručnjaci potvrdjuju rezultatima da okindolski alkaloidi i to policiklični i tetraciklični imaju ključnu ulogu da drastično osnaže i uvećaju odbranbene mehanizme ljudskog tela. Bakterije i virusi koji su uzrok niza bolesti nemaju mogućnost da savladaju tu jaku barijeru koju u ljudskom organizmu pravi IMUna de Gato.

Napomena:

  • Jedna kapsula dnevno IMUne de Gatoo je dijetetski supplement
  • Svaka veća doza je lek
Zatvori

Srce Prirode

100% Čisti i Prirodni Dijetetski Suplementi

Srce Prirode

100% Čisti i Prirodni Dijetetski Suplementi