BESPLATNA DOSTAVA ZA 2 I VIŠE PORUČENA PROIZVODA

Digestivni sistem

Nažalost bolesti digestivnog sistema su u porastu i sve su raznovrsnije. Najčešće od njih su svakako: gastritis, ulkus, opstipacije, dispepsije, infekcije, ileus, Crohnova bolest i razne vrste kolitisa. Dijagnostikovanje ovih bolest je lakše nego u proteklim decenijama ali svi organi koji učestvuju u procesu varenja su jedan kompleksan sistem i često nije  jednostavno  tačno locirati problem. Zato je važno kako se hranimo. Na mnoge druge stvari nemamo uticaj ali ono što unosimo u svoj organizam može biti pod našom kontrolom. Čitav je niz činilaca koji utiču na dobro funkcionisanje digestivnih organa. Šta jedemo, kada i koliko, sres kao stalni pratilac, nedostatak vremena, alkohol, nikotin kao i sve veća upotreba lekova.

Biljka Una de Gato ( cat’s clow ili mačija kandža) koju su sa razlogom proglasili biljkom dvadesetprvog veka zato što sadrži puno supstenci sa velikom lekovitošću i to gotovo na sve sisteme u ljudskom telu. Tako je i sa digestivnim organima. Zahvaljujući imuno-stimulativnim alkaloidima, antiinflamatornim sterolima i antioksidativnim glokozidima.

IMUna de Gato je brend name iz Srca Prirode i ima sposobnost da čisti kopletan gastro- intestinalni trakt. Veoma je efikasna u lečenju stomačnih i crevnih poremećaja. Ne samo da je delotvorna kod gastritisa gde imunostimulacijom ojačava ćelije sistema za varenje nego veoma efikasno služi kao prirodan lek kod  čira (ulkusa) na želudcu ili dvanaestopalačnom crevu, divertikulitisa, kao i kod iritabilnog kolona.

Eksperimentišući sa 150 bolesnika izmedju 1988. i 1992. dr Brent Dejvis je zaključio da Una de gato (uncaria tomentosa) poseduje sposobnost da ukloni nekoliko teških gastro interstinalnih poremećaja.Na osnovu ozbiljnih kliničkih studija koje su do sada radjene na prestižnim klinikama u raznim delovima sveta, Una de gato ima svojstvo da očisti ceo intestinalni trakt i tako pomogne bolesnicima koji pate od: sindroma propustljivih creva,sindrom iritiranih creva,kronove bolesti, divertikulusa, raznih fistula, hemoroida, čireva, gastritisa, parazita i poremećaja crevne flore.

Digestivni sistem je kompleksan i njegova uloga od presudnog značaja za rad drugih organa u telu. On kao fabrika u tri smene ,od trenutka našeg rodjenja pa do smrti radi neverovatnom preciznošću. Zato mu olakšajte taj neprekidni rad i dajte mu mogućnost da  što duže funkcioniše kao sat.

Zatvori

Srce Prirode

100% Čisti i Prirodni Dijetetski Suplementi

Srce Prirode

100% Čisti i Prirodni Dijetetski Suplementi