BESPLATNA DOSTAVA ZA 2 I VIŠE PORUČENA PROIZVODA

Imunostimulant

IMUna de Gato se intenzivno proučava od 70-tih godina prošlog veka, ali problem je što je njeno dejstvo veoma široko i raznovrsno tako da je skoro nemoguće ispitati ih odjednom. Ovde ćemo pokušati da Vam predstavimo siže najvažnijih istraživanja, kako bi shvatili stvarnu moć Una de Gato.

Prva istraživanja su se skoncentrisala na oxindolske alkaloide i to pentaciklične i tetraciklične koji su izazvali ogromno interesovanje među zdravstvenim radnicima širom sveta zbog svog snažnog dejstva na povećanje imuniteta. Zaključak iz mnogobrojnih studija objavljenih između 70-tih i ranih 90-tih godina, ističe da ovi alkaloidi uzimani i u malim dozama, mogu da povećaju imunološku funkciju za 50-60%. Dodatno imunostimulativnim svojstvima, in vitro utvrđena su i dokumentovana antikancerogena svojstva IMUna de Gato.

Pet klinički testiranih alkaloida iz ove grupe ispoljilo je pozitivno dejstvo na obolele od karcinoma, a različiti ekstrakti nedvosmisleno imaju antitumorne i anti mutagene efekte. Italijanski naučnici su 2001. uspeli in vitro da direktno inhibiraju rast ćelija raka dojke za 90%, kao i da spreče vezivanje estrogena sa ćelijama raka dojke in vitro. Švedski istraživači su potvrdili da IMUna de Gato inhibira rast limfoma i ćelija leukemije in vitro eksperimentu. Rane studije kojim je Keplinger posmatrao bolesnike sa kancerom koji su uzimali IMUna de Gato uz konvencionalno lečenje raka hemoterapijom i zračenjem, pokazale su da su sporedni efekti ovih konvencionalnih metoda lečenja (gubitak težine, opadanje kose, mučnina, sekundarne infekcije i problemi sa kožom) bili svedeni na minimum… Kasnija istraživanja su objasnila kako je to moguće – IMUna de Gato ima sposobnost da pomogne obnavljanju ćelija DNK i spreči njihovu mutaciju. Ona takođe, ne dozvoljava gubitak belih krvnih zrnaca (leucopenia) koji se konvencionalnim metodama kao što je hemoterapija uništavaju i dovode do drastičnog slabljenja imuno sistema bolesnika.

U jednoj studiji koja se bavila potencijalnim antikancerogenim dejstvom IMUna de Gato, istraživači su posmatrali mutagensku aktivnost prisutnu u urinu pušača. Urin pušača ima takve mutagenske ćelije, a nakon uzimanja IMUna de Gato, i u urinu pušača došlo je do velikog smanjenja takvih  ćelija. Objavljeno u časopisu Journal of Ethnopharmacy 1993.

Značajni broj studija posvećen je anti inflamatornom delovanju ove biljke. To svojstvo se najviše pripisivalo biljnim sterolima (beta-sitosterol, stigmasterol i campesterol) i antioksidantima (katehini i procianidini), najnovija istarživanja su pokazala da glukozidi zapravo najmoćniji antiinflamatorni sastojci Une de Gato. Ovi glikozidi su u mnogim in vivo i in vitro eksperimentima uspevali da smanjuju zapaljenske procese od 40%, čak do 89% slučajeva. Ovi rezultati su potvrdili i objasnili vekovnu domorodačku tradiciju lečenja artritisa, reumatizma i bolesti digestivnog trakta Una de Gatom. Klinička studija je pokazala da je veoma efikasna i protiv čireva na želudcu i dvanaestopalačnom crevu.

Uz imunostimulativne alkaloide IMUna de Gato sadrži alkaloide, rinhofilin, hirsutin i mitrafilin, koji regulišu visok krvni pritisak i omogućavaju sirenje krvnih sudova. Rinhofilin takođe deluje inhibitorno na zgrušavanje krvi i stvaranje tromboze. On sprečava nastajanje krvnih ugrušaka u krvnim sudovima i relaksira endotelijalne ćelije u njima, širi periferne krvne sudove, usporava srčani ritam i snižava nivo holesterola u krvi.

Opšti zaključak je da sastojci IMUna de Gato imaju široko prevantivno dejstvo, kao i sposobnost da targetiraju i izleče ukorenjena patološka stanja, omogućavajući brz oporavak.

Zbog svega ovoga Una de Gato i jeste moćan preparat koji može da pomogne u mnogim slučajevima, a i da nas preventivno zaštiti od  raznih bolesti i zato se smatra najboljim prirodnim imunostimulantom.

Zatvori

Srce Prirode

100% Čisti i Prirodni Dijetetski Suplementi

Srce Prirode

100% Čisti i Prirodni Dijetetski Suplementi