BESPLATNA DOSTAVA ZA 2 I VIŠE PORUČENA PROIZVODA

IMUna de Gato – način delovanja

Una de Gato – Istraživanja i Delovanja

Una de Gato se intenzivno proučava od 70-tih godina prošlog veka, ali problem je što je njeno dejstvo veoma široko i raznovrsno tako da je skoro nemoguće ispitati ih odjednom. Ovde ćemo pokušati da Vam predstavimo siže najvažnijih istraživanja, kako bi shvatili stvarnu moć IMUna de Gato poznatog i kao mačja kandža.

Najjači Imunostimulan Među Biljkama

Prva istraživanja su se skoncentrisala na oxindolske alkaloide i to pentaciklične i tetraciklične koji su izazvali ogromno interesovanje među zdravstvenim radnicima širom sveta zbog svog snažnog dejstva na povećanje imuniteta. Zaključak iz mnogobrojnih studija objavljenih između 70-tih i ranih 90-tih godina, ističe da ovi alkaloidi uzimani i u malim dozama, mogu da povećaju imunološku funkciju za 50-60%.

Antikancerogeno i Antimutageno Dejstvo

Dodatno imunostimulativnim svojstvima, in vitro utvrđena su i dokumentovana antikancerogena svojstva IMUna de Gato. Pet klinički testiranih alkaloida iz ove grupe ispoljilo je pozitivno dejstvo na obolele od karcinoma, a različiti ekstrakti nedvosmisleno imaju antitumorne i antimutagene efekte.

  • Italijanski naučnici su 2001. uspeli in vitro da direktno inhibiraju rast ćelija raka dojke za 90%, kao i da spreče vezivanje estrogena sa ćelijama raka dojke in vitro.
  • Švedski istraživači su potvrdili da IMUna de Gato inhibira rast limfoma i ćelija leukemije u in vitro eksperimentu. Rane studije kojim je Keplinger posmatrao bolesnike sa kancerom koji su uzimali IMUna de Gato uz konvencionalno lečenje raka hemoterapijom i zračenjem, pokazale su da su sporedni efekti ovih konvencionalnih metoda lečenja (gubitak težine, opadanje kose, mučnina, sekundarne infekcije i problemi sa kožom) bili svedeni na minimum…
  • Kasnija istraživanja su objasnila kako je to moguće – IMUna de Gato ima sposobnost da pomogne obnavljanju ćelija DNK i spreči njihovu mutaciju. Ona takođe, ne dozvoljava gubitak belih krvnih zrnaca (leucopenia) koji se konvencionalnim metodama kao što je hemoterapija uništavaju i dovode do drastičnog slabljenja imuno sistema bolesnika.
  • U jednoj studiji koja se bavila potencijalnim antimutagenim i antikancerogenim dejstvom Una de Gato, istraživači su posmatrali mutagensku aktivnost prisutnu u urinu pušača. Urin pušača sadrži mutagene ćelije, a nakon 15 dana uzimanja IMUna de Gato, u urinu pušača došlo je do drastičnog smanjenja takvih ćelija. Objavljeno je u časopisu Journal of Ethnopharmacy 1993 godine.

Antiinflamatorno dejstvo

Značajni broj studija posvećen je antiinflamatornom delovanju ove biljke.

To svojstvo se najviše pripisivalo biljnim sterolima (beta-sitosterol, stigmasterol i campesterol) i antioksidantima (katehini i procianidini), ali su najnovija istraživanja pokazala da su glukozidi zapravo najmoćniji antiinflamatorni sastojci koje sadrži IMUna de Gato.

Ovi glikozidi su u mnogim in vivo i in vitro eksperimentima uspevali da inhibiraju zapaljenske procese od 40%, čak do 89% slučajeva.

Ovi rezultati su potvrdili i objasnili vekovnu domorodačku tradiciju lečenja artritisa, reumatizma i bolesti digestivnog trakta IMUna de Gato-om. Klinička studija je pokazala da je veoma efikasna i protiv čireva na želudcu i dvanaestopalačnom crevu.

Ostala Blagotvorna Dejstva

Uz imunostimulativne alkaloide IMUna de Gato sadrži alkaloide, rinhofilin, hirsutin i mitrafilin, koji regulišu visok krvni pritisak i omogućavaju vazodilataciju.

Rinhofilin takođe deluje inhibitorno na zgrušavanje krvi i stvaranje tromboze. On sprečava nastajanje krvnih ugrušaka u krvnim sudovima i relaksira endotelijalne ćelije u njima, širi periferne krvne sudove, usporava srčani ritam i snižava nivo holesterola u krvi.

Neka novija istraživanja pokazala su da Una de Gato može koristiti obolelima od Alchajmerove bolesti, što se pripisuje već dokazanim antioksidantnim efektima, mada je moguće da je korisna i zbog toga što širi periferne krvne sudove u mozgu baš zahvaljujući alkaloidu rinhofilinu.

Una de Gato – Preventiva, ali i Lek

Opšti zaključak je da sastojci IMUna de Gato imaju široko preventivno dejstvo, kao i sposobnost da targetiraju i izleče ukorenjena patološka stanja, omogućavajući brz oporavak.

Zbog svega navedenog, ekstrakt IMUna de Gato jeste dokazano moćan preparat koji može da pomogne u mnogim slučajevima, a i da nas preventivno zaštiti.

IMUna de Gato poseduje sve one sastojke koje priroda u svojoj mudrosti i veličini obezbeđuje.

IMUna de Gato je svakako vanredno lekovita biljka i sva njena dejstva je nemoguće opisati na jednom mestu, naročito uz činjenicu da se na mnogim značajnim medicinskim institucijama njena delotvornost se još uvek svakodnevno potvrđuje.

Naručite Una de Gato online, još danas!

Zatvori

Srce Prirode

100% Čisti i Prirodni Dijetetski Suplementi

Srce Prirode

100% Čisti i Prirodni Dijetetski Suplementi