0

SRB  011-311-32-02    CG   020-622-400  

Imunostimulansi

Istraživanja potvrdjuju da je dobar imunitet čoveka najvažniji preduslov za zdrav i dug život. Ako je vaš organizam u balansu onda je i vaš imunitet u balansu. Preporučujemo vam preparate koji održavaju vaš imunitet i pospešuju organizam da se lakše brani od svih negativnih uticaja zbog kojih i dolazi do pada imuniteta.

IMUna de Gato (Imunostimulant) je najbolji podizač imuniteta medju biljkama na svetu. Pored održavanja visokog imuniteta i usporavanja starenja IMUna de Gato ima tako jake efekte na organizam da se u mnogim zemljama Evrope smatra lekom. IMUna de Gato je od strane Svetske Zdravstvene organizacije, proglašena za najlekovitiju biljku 21 veka.

C2Camu Camu (antioxidant) koji svojim prirodnim C vitaminom i ostalim nutrijentima povećava imunitet svake ćelije, ima snažno dejstvo na ljudski organizam. Zahvaljujući 30 do 60 puta većoj količini C vitamina od limuna i pomorandže C2Camu Camu pokazuje izvanredno jako antioxidativno dejstvo.

Zlatna Maka (adaptogen) čiji efekti na organizam su velikim brojem studija pokazali da je najbolji adaptogeni i balanser čitavog organizma, je idealna dopuna čoveku za održavanje dobrog imuniteta. Vitalnost i usporavanje starenja su uz niz drugih lekovitih efekata zlatne make, neophodan dodatak ishrani kada se zna da smanjuje stres i posledice koje se očitavaju kao poremećaji endokrinog sistema.

 

Pogledajte opširnije o ovim proizvodima:

IMUna de Gato C2Camu Camu Zlatna Maka

Novosti

 • Zlatna maka u prahu 150g

  Zlatna maka u prahu 150g

  Prah korena Zlatne make je najpoznatiji prirodni hormonalni balanser.
  1950.00 Din.
 • C2 Camu Camu

  C2 Camu Camu

  C2 Camu Camu je biljka sa najvećom koncetracijom C vitamina na planeti.
  1350.00 Din.
 • Zlatna maka u prahu 100g

  Zlatna maka u prahu 100g

  Prah korena Zlatne make je najpoznatiji prirodni hormonalni balanser.
  1350.00 Din.
 • Zlatna maka u kapsulama

  Zlatna maka u kapsulama

  Zlatna maka utiče na rad svih vitalnih funkcija u organizmu čoveka.
  1400.00 Din.
 • imUNA De Gato

  imUNA De Gato

  imUNA de Gato je biljka koja je najjači antioksidant koji je priroda stvorila.
  1350.00 Din.

Prijava na mailing listu

Isporuka

Paket sa poručenom robom isporučiće Vam služba City Express-a u roku od 2-3 dana od dana poručivanja. Isporuka se vrši isključivo radnim danima, na adresu iz porudžbenice (Ponedeljak - Petak | 08:00 - 17:00). City Express ne vrši isporuku subotom!
Plaćanje se vrši direktno, kuriru City Express-a, koji će Vas kontaktirati pre dostave. Zbog rekonstrukcija ulica, Vaša dostava može da kasni.

Info

Sve naše proizvode možete kupiti:

 • u apotekama
 • u prodavnicama zdrave   hrane
 • putem interneta
 • direktnom narudžbenicom

Kontakt

  011 311 32 02

AGS TRADE d.o.o.
Bulevar Mihaila Pupina 10 d/III
11070 Novi BGD
E-mail adresa: [email protected]

  020 622 400