0

SRB  011-311-32-02    CG   020-622-400  

Imunostimulansi

Istraživanja potvrdjuju da je dobar imunitet čoveka najvažniji preduslov za zdrav i dug život. Ako je vaš organizam u balansu onda je i vaš imunitet u balansu. Preporučujemo vam preparate koji održavaju vaš imunitet i pospešuju organizam da se lakše brani od svih negativnih uticaja zbog kojih i dolazi do pada imuniteta.

IMUna de Gato (Imunostimulant) je najbolji podizač imuniteta medju biljkama na svetu. Pored održavanja visokog imuniteta i usporavanja starenja IMUna de Gato ima tako jake efekte na organizam da se u mnogim zemljama Evrope smatra lekom. IMUna de Gato je od strane Svetske Zdravstvene organizacije, proglašena za najlekovitiju biljku 21 veka.

C2Camu Camu (antioxidant) koji svojim prirodnim C vitaminom i ostalim nutrijentima povećava imunitet svake ćelije, ima snažno dejstvo na ljudski organizam. Zahvaljujući 30 do 60 puta većoj količini C vitamina od limuna i pomorandže C2Camu Camu pokazuje izvanredno jako antioxidativno dejstvo.

Zlatna Maka (adaptogen) čiji efekti na organizam su velikim brojem studija pokazali da je najbolji adaptogeni i balanser čitavog organizma, je idealna dopuna čoveku za održavanje dobrog imuniteta. Vitalnost i usporavanje starenja su uz niz drugih lekovitih efekata zlatne make, neophodan dodatak ishrani kada se zna da smanjuje stres i posledice koje se očitavaju kao poremećaji endokrinog sistema.

 

Pogledajte opširnije o ovim proizvodima:

IMUna de Gato C2Camu Camu Zlatna Maka

Novosti

 • C2 Camu Camu

  C2 Camu Camu

  C2 Camu Camu je biljka sa najvećom koncetracijom C vitamina na planeti.
  1350.00 Din.
 • Zlatna maka u prahu 150g

  Zlatna maka u prahu 150g

  Prah korena Zlatne make je najpoznatiji prirodni hormonalni balanser.
  1950.00 Din.
 • imUNA De Gato

  imUNA De Gato

  imUNA de Gato je biljka koja je najjači antioksidant koji je priroda stvorila.
  1350.00 Din.
 • Zlatna maka u kapsulama

  Zlatna maka u kapsulama

  Zlatna maka utiče na rad svih vitalnih funkcija u organizmu čoveka.
  1400.00 Din.
 • Zlatna maka u prahu 100g

  Zlatna maka u prahu 100g

  Prah korena Zlatne make je najpoznatiji prirodni hormonalni balanser.
  1350.00 Din.

Prijava na mailing listu

Isporuka

Paket sa poručenom robom isporučiće Vam služba City Express-a u roku od 2-3 dana od dana poručivanja. Isporuka se vrši isključivo radnim danima, na adresu iz porudžbenice (Ponedeljak - Petak | 08:00 - 17:00). City Express ne vrši isporuku subotom!
Plaćanje se vrši direktno, kuriru City Express-a, koji će Vas kontaktirati pre dostave. Zbog rekonstrukcija ulica, Vaša dostava može da kasni.

Info

Sve naše proizvode možete kupiti:

 • u apotekama
 • u prodavnicama zdrave   hrane
 • putem interneta
 • direktnom narudžbenicom

Kontakt

  011 311 32 02

AGS TRADE d.o.o.
Bulevar Mihaila Pupina 10 d/III
11070 Novi BGD
E-mail adresa: [email protected]

  020 622 400