BESPLATNA DOSTAVA ZA 2 I VIŠE PORUČENA PROIZVODA

Imunostimulansi

Istraživanja potvrdjuju da je dobar imunitet čoveka najvažniji preduslov za zdrav i dug život. Ako je vaš organizam u balansu onda je i vaš imunitet u balansu. Preporučujemo vam preparate koji održavaju vaš imunitet i pospešuju organizam da se lakše brani od svih negativnih uticaja zbog kojih i dolazi do pada imuniteta.

IMUna de Gato (Imunostimulant) je najbolji podizač imuniteta medju biljkama na svetu. Pored održavanja visokog imuniteta i usporavanja starenja IMUna de Gato ima tako jake efekte na organizam da se u mnogim zemljama Evrope smatra lekom. IMUna de Gato je od strane Svetske Zdravstvene organizacije, proglašena za najlekovitiju biljku 21 veka.

C2Camu Camu (antioxidant) koji svojim prirodnim C vitaminom i ostalim nutrijentima povećava imunitet svake ćelije, ima snažno dejstvo na ljudski organizam. Zahvaljujući 30 do 60 puta većoj količini C vitamina od limuna i pomorandže C2Camu Camu pokazuje izvanredno jako antioxidativno dejstvo.

Zlatna Maka (adaptogen) čiji efekti na organizam su velikim brojem studija pokazali da je najbolji adaptogeni i balanser čitavog organizma, je idealna dopuna čoveku za održavanje dobrog imuniteta. Vitalnost i usporavanje starenja su uz niz drugih lekovitih efekata zlatne make, neophodan dodatak ishrani kada se zna da smanjuje stres i posledice koje se očitavaju kao poremećaji endokrinog sistema.

Zatvori

Srce Prirode

100% Čisti i Prirodni Dijetetski Suplementi

Srce Prirode

100% Čisti i Prirodni Dijetetski Suplementi