0

SRB  011-311-32-02    CG   020-622-400  

C2 Camu Camu

Novosti

jun
05

PROMOCIJE ZLATNE MAKE TOKOM JUNA U LILLY APOTEKAMA

  • C2 Camu Camu

    C2 Camu Camu

    C2 Camu Camu je biljka sa najvećom koncetracijom C vitamina na planeti.

Dvadeset prvi vek je pored porasta drugih bolesti, obeležila mnogostruko povećana mutacija virusa i ova zabrinjavajuća pojava je uznemirila Svetsku Zdravstvenu Organizaciju, jer nema odgovora na mnoga pitanja koja su se otvorila. Epidemije gripa i drugih virusnih bolesti praćene smrtnim ishodima uznemirile su stanovništvo celog sveta, naročito zato što se ne zna u kom pravcu će ići ova opasna pojava.

C2Camu Camu zahvaljujući velikom sadržaju prirodnog C vitamina kao i kompleksa fitonutrijenata ima jedinstveno dejstvo na imunitet. Biljka C2Camu Camu aktivira odbrambene aktivnosti krvnih ćelija (linfociti, t-ćelije) i uspešno brani organizam od svake vrste viremije. Svojim nutritivnim uticajem koji je praktično direkno “hranjenje” ćelije, C2Camu Camu se ponaša kao odličan antiviremik jer održava visok nivo imuniteta i ne dozvoljava da virus prodje barijeru ćelije.

C2Camu Camu je idealan čuvar zdravlja i kao dodatak ishrani, tek će u narednim godinama dobiti na značaju. Priroda je izmislila lek za sve bolesti pa se oduvek znalo da je, naročito kod bolesti izazvanih virusima najbolje primeniti prirodne lekove kakve su biljke koje sadrže upravo ona jedinjenja, koja će najbrže i najefikasnije zaustaviti viremiju i komplikacije.

Istraživanja su potvrdila efikasnost dejstva prirodnog vitamina C u kombinaciji sa drugim nutrijentima kao što su bioflavonoidi, beta karoten, esencijalne amino kiseline, a takav imunokompleks je upravo C2Camu Camu, najbolja prirodna odbrana od virusa.

Dosadašnja primena je pokazala da je C2Camu Camu nezamenljiv u slučajevima:
*Gripa
*Prehlade
*Hepatitisa
*Herpesa
*Svih vrsta virusnih infekcija

C2Camu Camu je 100% prirodan extract koji sadrži minimum 8% prirodnog vitamina C i najbolje je moguće sredstvo za preventivu od gipa ili brzo izlečenje bez komplikacija.

Za više pogledati na:
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4296744/

Prijava na mailing listu

Isporuka

Paket sa poručenom robom isporučiće Vam služba City Express-a u roku od 48 sati (radnim danima), na adresu. Plaćanje se vrši direktno, kuriru City Express-a.

Info

Sve naše proizvode možete kupiti:

  • u apotekama
  • u prodavnicama zdrave   hrane
  • putem interneta
  • direktnom narudžbenicom

Kontakt

  011 311 32 02

AGS TRADE d.o.o.
Bulevar Mihaila Pupina 10 d/III
11070 Novi BGD
E-mail adresa: [email protected]

  020 622 400

Novogodišnji popust 20%
X
Od 17.12. 2018 do 15.01 2019!!!
Udjite u Novu godinu snažnije i zadovoljnije nego ikada!

MAKAMU= 3 vrste make (žuta+crvena+crna) + Camu Camu = dobitna kombinacija!

Najbolji prirodni preparat za zdravlje i negu žene!

Pomaže kod:
✅PMS-a
✅Neredovnih i bolnih menstruacija
✅Menopauze
✅Ublažava migrene
✅Pomaže kod nesanice