0

SRB  011-311-32-02    CG   020-622-400  

Herkampuri

Novosti

Lečenje gojaznosti je postalo primat u svetu. Broj gojaznih u svetu je premašio broj gladnih. Gojaznost je u fokusu medicinske pažnje upravo zbog bolesti koje nastaju kao njena posledica i na toj listi oboljenja prednjače: dijabetes tipa 2, hipertenzija kao i ostala kardiovaskularna oboljenja.

Svetska zdravstvena organizacija je nedavno saopštila da gojaznost i izostanak fizičkih aktivnosti, za trećinu povećavaju mogućnost nastanka karcinoma kolona, dojke, bubrega i digestivnog trakta. Možemo slobodno reći da je ovo kako zdravstveni tako i socijalni problem.

Herkampuri pomaže telu da se pokrene iznutra, da se pre svega očisti kako bi pokrenuli svoj usporeni metabolizam. Jedno takvo “generalno čišćenje” svako od nas može uraditi dva do tri puta godišnje i to na najzdraviji mogući način – biljkama, a jedan od najmoćnijih “čistača“ celokupnog organizma a naročito jetre, žuči i žučnih puteva je Herkampuri.

Herkampuri je biljka koja pokreće i reguliše metabolizam, čisti ceo organizam, a pre svega jetru, žuč i žučne puteve. Tako je telo spremno da iskoristi sve vitamine i minerale iz hrane i uz malo samodiscipline problem sa viškom kilograma će biti prošlost.

Specifičan sastav Herkampurija sprečava taloženje masti i najzdraviji je način održavanja idealne telesne težine!

Mnogo je različitih preparata za mršavljenje na tržištu, ali mnogi od njih nisu bezazleni, ponekad mogu naškoditi našem zdravlju. 

Zato je važno dobro izabrati i uzeti iz prirode, vekovima upotrebljavanu biljku Herkampuri, koja detoksikuje, čisti i oslobadja viška kilograma i uspostavlja pravilan rad celokupnog sistema za varenje. 

Gorki glukozidi - eritaurin, amarogencin, genciopikrin, eritrocentaurin, gencijanska kiselina, tanini i prisutna etarska ulja utiču da se organizam brzo oslobađa masnih naslaga, čemu doprinosi ubrzana peristaltika kojoj Herkampuri doprinosi.

Prijava na mailing listu

Isporuka

Paket sa poručenom robom isporučiće Vam služba City Express-a u roku od 2-3 dana od dana poručivanja. Isporuka se vrši isključivo radnim danima, na adresu iz porudžbenice (Ponedeljak - Petak | 08:00 - 17:00). City Express ne vrši isporuku subotom!
Plaćanje se vrši direktno, kuriru City Express-a, koji će Vas kontaktirati pre dostave. Zbog rekonstrukcija ulica, Vaša dostava može da kasni.

Info

Sve naše proizvode možete kupiti:

  • u apotekama
  • u prodavnicama zdrave   hrane
  • putem interneta
  • direktnom narudžbenicom

Kontakt

  011 311 32 02

AGS TRADE d.o.o.
Bulevar Mihaila Pupina 10 d/III
11070 Novi BGD
E-mail adresa: [email protected]

  020 622 400