0

SRB  011-311-32-02    CG   020-622-400  

Herkampuri

Novosti

Naučna istraživanja potvrdila su da Herkampuri u krvi snižava nivo LDL holesterola (low-density-lipoprotein, poznat kao loš holesterol) i uspešno čisti arterije. Dokumentovana su i diuretička svojstva jer prečišćava (ispira) bubrege i pospešuje izbacivanje tečnosti.

Spečifični sastojci Herkampurija dovode do dobre probave tako da nema opstipacije i stolica je redovna i uredna.

Herkampuri se koristi za oslobadjanje od stomačnih problema različitog porekla, regeneriše jetru i uspostavlja njen pravilan rad.

Herkampuri funkcioniše kao prirodan hipoholesterolemik jer sadrži vrstu glukozida koji stimulišu lučenje žuči, poboljšavaju varenje i podstiču smanjenje holesterola.

Najznačajniji sastojci ove izuzetno lekovite i delotvorne biljke su: gorki glikozidi eritaurin, amarogencin, genciopiktin i eritrocentaurin, zatim gencijanska kiselina, etarska ulja, tanini, hemiceluloza i mineralne materije. Ovi aktivni sastojci stimulišu sekreciju žučnih kiselina i tako smanjuju nivo holesterola koji se troši za njihovu sintezu.

Ova jedinjenja svojim hologognim i holeretičnim dejstvom na najefikasniji način uspostavljaju dobru funkciju ključnih uloga koje imaju jetra, žuč i žučni putevi, a samim tim i čitav digestivni sistem. Klinička ispitivanja potvrdjuju da Herkampuri pored toga što poboljšava funkciju i čisti jetru, žuč i žučne puteve, smanjuje taloženje prekomernih masnoća i ima efikasno dejstvo na regulisanje telesne težine.

Herkampuri deluje kao diuretik i vrši detoksifikaciju, sagoreva masti regulisanjem metabolizma i smanjuje masne naslage. 

Stanovnicima Perua, ova biljka je dobro poznata i preporučuju je zbog svojih hepato-zaštitnih svojstava i zbog toga što snižava nivo holesterola. Herkampuri se preporučuje jer deluje kao diuretik i detoksifikator, sagoreva masti, utiče na metabolizam i reguliše ga, smanjuje masne naslage bez rizika da izazove anoreksiju, i smanjuje rizik od kardiovaskularnih bolesti. 

Herkampuri je detoksifikator krvi, koji pomaže da se eliminišu niske gustine lipida u krvi. To olakšava cirkulaciju i zbog toga što deluje kao diuretik, koristi se za normalizaciju krvnog pritiska. Herkampuri pomaže da se telo energizuje jer pomaže da se uravnoteži metabolizam i poboljša cirkulacija.

Prijava na mailing listu

Isporuka

Paket sa poručenom robom isporučiće Vam služba City Express-a u roku od 2-3 dana od dana poručivanja. Isporuka se vrši isključivo radnim danima, na adresu iz porudžbenice (Ponedeljak - Petak | 08:00 - 17:00). City Express ne vrši isporuku subotom!
Plaćanje se vrši direktno, kuriru City Express-a, koji će Vas kontaktirati pre dostave. Zbog rekonstrukcija ulica, Vaša dostava može da kasni.

Info

Sve naše proizvode možete kupiti:

  • u apotekama
  • u prodavnicama zdrave   hrane
  • putem interneta
  • direktnom narudžbenicom

Kontakt

  011 311 32 02

AGS TRADE d.o.o.
Bulevar Mihaila Pupina 10 d/III
11070 Novi BGD
E-mail adresa: [email protected]

  020 622 400