0

SRB  011-311-32-02    CG   020-622-400  

Herkampuri

Novosti

Jedna od najmoćnijih biljaka koja služi očuvanju jetre, pre svega za njeno pravilno funkcionisanje je HERKAMPURI.

Drevno iskustvo, kao i laboratorijska ispitivanja potvrđuju da ova biljka blagotvorno deluje na jetru, kao najvažniji organ čišćenja u organizmu. Izuzetno gorke supstance koje ulaze u sastav Herkampurija pojačavaju lučenje digestivnih sokova i enzima, olakšavaju i jetri metaboličku funkciju i sagorevanje masti.

Ovo je najprirodniji i za čoveka najzdraviji način da sačuva pravilan rad jetre i čitavog organizma.

Važna uloga Herkampurija je regulisanje METABOLIZMA MASTI, ugljenih hidrata i proteina jer je to preduslov za pravilno funkcionisanje čitavog metabolizma. Kod pacijenata sa povišenim holesterolom LDL (loš holesterol), mehanizam delovanja Herkampurija odvija se tako što različiti gorki glukozidi koji su u sastavu ove biljke, stimulišu izlučivanje žučnih kiselina i kao rezultat dolazi do smanjenja nivoa holesterola.

Dijabetes je pored ostalih faktora, direktna posledica nepravilnog metabolizma masti u jetri i zato je dejstvo Herkampurija koji povećava proizvodnju žuči i inicira njeno izlučivanje u tanko crevo gde se nastavljaju metabolički procesi varenja masti koji utiču na mehanizme koji regulišu metabolizam ugljenih hidrata i proteina. 

Herkampuri pospešuje sekreciju žučne kiseline, poboljšava cirkulaciju i prečišćava krv, te tako sprečava taloženje lipida u krvi, kao i nagomilavanje telesnih masti koja dovode do gojaznosti. Herkampuri ima holeretično i hologogno dejstvo što znači da pospešuje i sinhronizuje pravilan rad jetre i žuči i time celokupan metabolizam tela dovodi u dobru funkciju.

Aktivni sastojci biljke stimulišu sekreciju žučnih kiselina i tako smanjuju nivo holesterola koji se troši za njihovu sintezu.

Herkampuri čuva, čisti i regeneriše jetru, žuč i žučne puteve, štiti od formiranja kamena u žuči, otklanja opstipaciju i reguliše telesnu težinu. Takodje snižava nivo holesterola i ima povoljan uticaj na sniženje krvnog pritiska i time smanjuje mogućnost razvoja kardiovaskularnih bolesti.

Mehanizam delovanja žuči i žučnih puteva je u potpunoj zavisnosti od pravilnog rada jetre i ovi vitalni organi u telu služe da svu unetu hranu metabolišu tako što proces počinje u jetri, a nastavlja se stvaranjem žuči koja odlazi u tako crevo i omogućava varenje masti, ugljenih hidrata i proteina. Zato je neophodno pravilno funkcionisanje jetre, žuči i žučnih kanala koje Herkampuri čisti, regeneriše i pospešuje njihov rad i izlučivanje neophodnih enzima.

Prijava na mailing listu

Isporuka

Paket sa poručenom robom isporučiće Vam služba City Express-a u roku od 2-3 dana od dana poručivanja. Isporuka se vrši isključivo radnim danima, na adresu iz porudžbenice (Ponedeljak - Petak | 08:00 - 17:00). City Express ne vrši isporuku subotom!
Plaćanje se vrši direktno, kuriru City Express-a, koji će Vas kontaktirati pre dostave. Zbog rekonstrukcija ulica, Vaša dostava može da kasni.

Info

Sve naše proizvode možete kupiti:

  • u apotekama
  • u prodavnicama zdrave   hrane
  • putem interneta
  • direktnom narudžbenicom

Kontakt

  011 311 32 02

AGS TRADE d.o.o.
Bulevar Mihaila Pupina 10 d/III
11070 Novi BGD
E-mail adresa: [email protected]

  020 622 400