0

SRB  011-311-32-02    CG   020-622-400  

imUNA de Gato

Novosti

jun
05

PROMOCIJE ZLATNE MAKE TOKOM JUNA U LILLY APOTEKAMA

  • imUNA De Gato

    imUNA De Gato

    imUNA de Gato je biljka koja je najjači antioksidant koji je priroda stvorila.

Prekomerno zgrušavanje krvi na pogrešnom mestu koje za posledicu ima začepljenje krvnog suda, ili trombozu, pogađa i arterije i vene, pri čemu su u srednjim i kasnijim godinama češće zastupljene arterijske tromboze, u vidu akutnog infarkta miokarda (srčani udar), a ređe u obliku infarkta mozga (šlog), i one pokazuju stalnu tendenciju porasta. Do 40 godine češće su venske tromboze, a posle 40-te su na drugom mestu po učestalosti iza akutnog infarkta srca. Kod arterijskih tromboza smanjeno je snabdevanje određenih tkiva ili organa krvlju i kiseonikom, i kao posledica toga nastaju srčani udar ili šlog koji mogu da ugroze život. Venske tromboze obično ne ugrožavaju život bolesnika, ali delovi tromba koji je nastao u veni mogu cirkulacijom stići do pluća, zapušiti plućnu arteriju i izazvati emboliju (začepljenje krvnog suda) pluća, što može imati po život opasne komplikacije u zavisnosti od veličine začepljenog krvnog suda.

Kad je reč o arterijskoj trombozi, postoje jasni faktori rizika: hipertenzija (povišen krvni pritisak), pušenje, šećerna bolest, povećane vrednosti holesterola, gojaznost, smanjena fizička aktivnost. Među klasične faktore rizika za vensku trombozu ubrajaju se povreda tkiva, zastoj venske cirkulacije, hirurške intervencije, duža nepokretnost, malignitet, trudnoća i posleporođajni period.

Rinofilin, peti alkaloid pronađen u IMUna de Gato, proučavan je na velikom broju klinika po svetu. Na koledžu tradicionalne kineske medicine u Šangaju koji se dugi niz godina bavi izučavanjem lekovitog dejstva biljaka otkrili su i dokazali da upravo rinofilin poseduje moć da spreči zgrušavanje krvi i trombozu. To je nagovestilo, a u kasnijim kliničkim studijama i potvrdilo da je IMUna de Gato od izuzetne koristi u prevenciji moždanih udara i infarkta.

IMUna de Gato (mačja kandža) biljka smanjuje rizik od srčanog udara kroz nekoliko blagotvornih učinaka koje evidentno ispoljava: snižava krvni pritisak, uspostavlja bolju cirkulaciju, sprečava nakupljanje plaka na zidovima arterija i formiranje ugrušaka u mozgu, srcu i arterijama.

IMUna de Gato ili kako je u narodu zovu "mačja kandža" je biljka koju svakako treba uvrstiti u svoju kućnu BILJNU apoteku. Kardiovaskularne bolesti su sve češće i zato zaštitite na vreme i svoje srce i krvne sudove!

Prijava na mailing listu

Isporuka

Paket sa poručenom robom isporučiće Vam služba City Express-a u roku od 48 sati (radnim danima), na adresu. Plaćanje se vrši direktno, kuriru City Express-a.

Info

Sve naše proizvode možete kupiti:

  • u apotekama
  • u prodavnicama zdrave   hrane
  • putem interneta
  • direktnom narudžbenicom

Kontakt

  011 311 32 02

AGS TRADE d.o.o.
Bulevar Mihaila Pupina 10 d/III
11070 Novi BGD
E-mail adresa: [email protected]

  020 622 400

Novogodišnji popust 20%
X
Od 17.12. 2018 do 15.01 2019!!!
Udjite u Novu godinu snažnije i zadovoljnije nego ikada!

MAKAMU= 3 vrste make (žuta+crvena+crna) + Camu Camu = dobitna kombinacija!

Najbolji prirodni preparat za zdravlje i negu žene!

Pomaže kod:
✅PMS-a
✅Neredovnih i bolnih menstruacija
✅Menopauze
✅Ublažava migrene
✅Pomaže kod nesanice