0

SRB  011-311-32-02    CG   020-622-400  

Zlatna Maka

Novosti

 • Zlatna maka u prahu 150g

  Zlatna maka u prahu 150g

  Prah korena Zlatne make je najpoznatiji prirodni hormonalni balanser.
  1950.00 Din.
 • Zlatna maka u kapsulama

  Zlatna maka u kapsulama

  Zlatna maka utiče na rad svih vitalnih funkcija u organizmu čoveka.
  1400.00 Din.

Hormonalni balans je od izuzetnog značaja za funkiconisanje čitavog ljudskog organizma. Za ravnotežu hormona prirodni suplement Zlatna Maka je pravi izbor.

Normalno funkcionisanje ljudskog organizma podrazumeva usklađen rad pojedinih organa i tkiva. Različiti procesi koji se odvijaju u tim organima moraju biti koordinisani i povezani među sobom. Za taj sklad zadužen je endokrini sistem, koji čine žlezde sa unutrašnjim lučenjem i supstance koje one luče – hormoni. Dejstvo hormona veoma je specifično i može se uporediti sa prenošenjem “poruka” između organa.

Kao odgovor na informacije iz spoljašnje ili unutrašnje sredine u endokrinim žlezdama se sintetišu hormoni, organska jedinjenja različite hemijske strukture, koji putem krvi, limfe ili cerebrospinalne tečnosti dospevaju do organa. U njima hormoni dolaze do ćelija receptora u kojima izazivaju metaboličke procese. Nedostatak ili višak hormona neminovno dovodi do poremećenog funkcionisanja čitavog organizma, a odražava se i na psihološkom i emotivnom planu.

Sekrecijom hormona rukovodi hipotalamus koji reaguje na impulse iz centralnog nervnog sistema.

Hipofiza, jedna od najvažnijih endokrinih žlezda, spojena je sa hipotalamusom. Ona luči dve vrste hormona: somatotropni hormon koji reguliše rast i razvoj organizma i tropine koji direktno utiču na rad drugih žlezda. Hipofiza luči tireotropni hormon (TSH) koji stimuliše rad tiroidne žlezde, adenokortikotropni hormon (ACTH) koji upravlja sekrecijom kore nadbubrežne žlezde, folikostimulirajući hormon (FSH) koji kod žena stimuliše razvoj folikula jajnika i lučenje estrogena, a kod muškaraca uslovljava spermatogenezu, luteostimulirajući hormon (LH) koji izaziva lučenje polnih hormona žene (progesteron) i muškarca (testosteron) i luteotropni hormon koji stimuliše lučenje mleka kod žena.

Značaj hormona u našem organizmu je ogroman. Oni regulišu i održavaju celokupan metabolizam, sastav krvi i funkcionisanje organa, kontrolišu rast i razvoj različitih tkiva i deluju na gotovo sve procese u našem telu. Sa poremećenim radom endokrinog sistema nastaju brojne bolesti, kako tela, tako i duha.

Drevna civilizacija Inka poznavala je čudesne efekte make na regulaciju rada žlezda sa unutrašnjim lučenjem. I moderne naučne studije nedvosmisleno dokazuju da ova biljka uspostavlja hormonalnu ravnotežu u organizmu, obezbeđujući normalan rad svih telesnih sistema, a samim tim i psihološku stabilnost, povećanu energiju i životno zadovoljstvo.

Prah zlatne make, sada dostupan i na našem tržištu, najpoznatiji prirodni hormonalni balanser pomoći će vašem suptilnom endokrinom mehanizmu da uspostavi adekvatnu ravnotežu i tako obezbedi pravilno funkcionisanje svih procesa u Vašem organizmu. Iako najpoznatiji po efektima koje ima na disfunkciju polnih hormona (PMS, menopauza, neplodnost, impotencija, smanjeni libido), prah zlatne make dokazano pozitivno deluje i na patološka stanja poput problema sa tireoidnom žlezdom, dijabetesa, hipoglikemije, gojaznosti, osteoporoze, depresije, razdražljivosti, umora, nesanice, kardiovaskularnih problema.

Pomozite svom endokrinom sistemu da se izbori sa svim izazovima modernog doba! Odlučite se za redovno korišćenje praha zlatne make koja će vam za uzvrat pokloniti zdravlje.

Poručite još danas ZLATNU MAKU, tako ćete vratiti svoje telo u harmoniju! Javite nam se da podelimo iskustva! Mi već koristimo zlatnu maku i Vi ćete se uveriti u njene moći!

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/

Prijava na mailing listu

Isporuka

Paket sa poručenom robom isporučiće Vam služba City Express-a u roku od 2-3 dana od dana poručivanja. Isporuka se vrši isključivo radnim danima, na adresu iz porudžbenice (Ponedeljak - Petak | 08:00 - 17:00). City Express ne vrši isporuku subotom!
Plaćanje se vrši direktno, kuriru City Express-a, koji će Vas kontaktirati pre dostave. Zbog rekonstrukcija ulica, Vaša dostava može da kasni.

Info

Sve naše proizvode možete kupiti:

 • u apotekama
 • u prodavnicama zdrave   hrane
 • putem interneta
 • direktnom narudžbenicom

Kontakt

  011 311 32 02

AGS TRADE d.o.o.
Bulevar Mihaila Pupina 10 d/III
11070 Novi BGD
E-mail adresa: [email protected]

  020 622 400