0

SRB  011-311-32-02    CG   020-622-400  

Zlatna Maka

Novosti

 • Zlatna maka u prahu 100g

  Zlatna maka u prahu 100g

  Prah korena Zlatne make je najpoznatiji prirodni hormonalni balanser.
  1350.00 Din.
 • Zlatna maka u kapsulama

  Zlatna maka u kapsulama

  Zlatna maka utiče na rad svih vitalnih funkcija u organizmu čoveka.
  1400.00 Din.

Menopauza je reč grčkog porekla "klimakter" i znači promena.

I zaista, u životu svake žene sa dolaskom klimakterijuma ili menopauze počinju velike promene kako na fizičkom tako i na psihičkom, odnosno mentalnom nivou.

Ovu dramatičnu prekretnicu u životu svake žene prate neugodni simptomi koji kod većine žena počinju pojačanom nervozom, stalnim osećajem umora, dekoncentracijom, naglim napadima vrućine i preznojavanja - valunzima, iznenadnim lupanjem srca ili osećanjem panike, pa čak i anksioznošću i čestim depresivnim stanjima. Kasnije dolazi do prestanka menstrualnog ciklusa i to je znak da se nivo estrogena (hormona koji proizvode jajnici) toliko smanjio da nije dovoljan da izazove redovno mesečno krvarenje.

Psihički poremećaji koje žena počinje da trpi direktna su posledica nedostatka endogenog estrogena, koji utiče na aktivnost centralnih neurotransmitera u našem mozgu, posebno serotonina. Za produkciju svih polnih hormona kod žene zadužena je hipofiza koja ima direktnu povratnu spregu sa funkcijom jajnika na periferiji.
Kada ta veza između jajnika i mozga prestane da funkcioniše, jer je uslovljena nivoom estrogena, javljaju se poremećaji u funkcionisanju gotovo svih sistema u telu žene.

Na fizičkom nivou jedan od prvih simptoma sa kojima se žena suočava su promene na koži, manifestovane pre svega suvoćom kao i sve vidljivijim starenjem kože, te ona postaje istanjena, atrofična, naročito na delovima koji su izloženi (lice, vrat, ruke). Kod takve kože povećana je dlakavost u predelu lica, dok je smanjena oko pubisa, pod pazuhom i na temenu.

Pored ovih promena na koži, mnogo ozbiljnije i za život žene opasnije su promene koje se odvijaju na kardiovaskularnom sistemu. Estrogeni su bili zaduženi da smanje opasnost od ateroskleroze, a sada je njihov nivo drastično opao. To povećana opasnost od koronarnih bolesti.

Klasična medicina nudi ženi hormonsku terapiju!?

Lekari i farmaceuti uporno tragaju za idealnim rešenjem ali to nije tako jednostavno. Kako u svetu tako i kod nas, pored hormonske terapije postoji niz alternativnih preparata koji se nude ženama, kako bi olakšale sebi prolazak kroz stanje kakvo je menopauza.

Jedan mali tim lekara (među kojima su i žene koje su probale većinu ponuđenih proizvoda) odlučio je pre par godina da se ozbiljno pozabavi ovim problemom. Većina preparata koji se nude na tržištu sadrži fitoestrogene koji treba da posluže kao zamena za prirodne hormone. U mnogim slučajevima nije došlo do zadovoljavajućih rezultata.
Istražujući dugo, odgovorno i studiozno naš tim je uspeo da dođe do rešenja. Saznali smo za prah zlatne make, biljke koja se već uveliko koristi u svetu kao i u zemljama u našem okruženju.

Zlatna maka sadrži esencijalne amino kiseline, vitamine i niz važnih minerala ali pored toga maka, jedina od svih poznatih biljaka sadrži specifičnu vrstu alkaloida nazvanih makaidi i makaeni. Ove supstance direktno utiču na hipofizu i hipotalamus, stimulišući ih da obnove produkciju kako drugih, tako i polnih hormona. Tako je Zlatna maka jedan od najboljih hormonalnih balansera za koje se zna.

Mi smo se pitali, postoji li prirodan, neškodljiv način da se ponovo stimuliše kompletan endokrini sistem u telu? Mogu li se naše endokrine žlezde podmladiti i naterati da ponovo proizvode adekvatnu količinu sopstvenih hormona? Oslanjajući se na naučne činjenice, ali i na sopstveno iskustvo, ubeđeni smo da redovnim korišćenjem zlatne make možemo dostići ovaj, naizgled nemoguć cilj.

Iskreno Vam preporučujemo da počnete da koristite ZLATNU MAKU i nadamo se da će ona postati jedan od nezamenljivih začina u Vašoj svakodnevnoj ishrani.
O blagodetima za zdravlje koje će Vam doneti zlatna maka pričaćemo kada već posle mesec dana budete osetili na sebi njena dejstva.

Neka Zlatna maka u prahu zauzme centralno mesto u Vašoj kuhinji i tako bitno poboljša kvalitet Vašeg, i života Vaših najbližih. Počnite da koristite zlatnu maku i znamo da ćete nam se javiti ZADOVOLJNI!

Hajde da razmenimo tu pozitivnu energiju koju donosi ZLATNA MAKA!

Pogledati više na:

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmedhttp:/
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/

Prijava na mailing listu

Isporuka

Paket sa poručenom robom isporučiće Vam služba City Express-a u roku od 2-3 dana od dana poručivanja. Isporuka se vrši isključivo radnim danima, na adresu iz porudžbenice (Ponedeljak - Petak | 08:00 - 17:00). City Express ne vrši isporuku subotom!
Plaćanje se vrši direktno, kuriru City Express-a, koji će Vas kontaktirati pre dostave. Zbog rekonstrukcija ulica, Vaša dostava može da kasni.

Info

Sve naše proizvode možete kupiti:

 • u apotekama
 • u prodavnicama zdrave   hrane
 • putem interneta
 • direktnom narudžbenicom

Kontakt

  011 311 32 02

AGS TRADE d.o.o.
Bulevar Mihaila Pupina 10 d/III
11070 Novi BGD
E-mail adresa: [email protected]

  020 622 400