0

SRB  011-311-32-02    CG   020-622-400  

Zlatna Maka

Novosti

 • Zlatna maka u prahu 150g

  Zlatna maka u prahu 150g

  Prah korena Zlatne make je najpoznatiji prirodni hormonalni balanser.
  1950.00 Din.
 • Zlatna maka u prahu 100g

  Zlatna maka u prahu 100g

  Prah korena Zlatne make je najpoznatiji prirodni hormonalni balanser.
  1350.00 Din.

Povećanje plodnosti uz pomoć Zlatne make. Savremeno doba, uzurbanost, preveliki zahtevi, stres, kao generator psiho-fizičkih poremećaja, doveli su do sve češćih problema u ostvarivanju roditeljstva.

Mnogi parovi se suočavaju sa ovom činjenicom. Da bi plodnost kod muškarca i žena bila očuvana pre svega je potrebno da njihov reproduktivni sistem bude u dobroj funkciji. Medicinska istraživanja ukazuju na to da se svakim danom provećava broj ljudi koji imaju problema sa začećem.

Parovi koji posle nekog vremena ne uspevaju da dobiju potomstvo, često postaju frustrirani i depresivni. Stres u kome svakodnevno živimo, kao i neredovna i loša ishrana glavni su uzročnici niza poremećaja do kojih dolazi u našem telu. Hormonalni balans i kod muškaraca i kod žena biva poremećen, i udružen sa psihičkim problemima koji se na to nadovezuju krug se zatvara i za posledicu sve češće imamo neplodnost.

Postoji dosta prirodnih stvari koje mogu pomoći proces začeća. Mi Vam preporučujemo ZLATNU MAKU biljku sa visoravni Anda koja se vekovima koristi za povećanje plodnosti.

Moć ove biljke je poznata još drevnim Inkama i njen specifičan sastav omogućava ljudskom telu da uspostavi narušeni hormonalni balans i dovede ga u ravnotežu. Prah zlatne make koji je sada dostupan i kod nas u Srbiji upravo je pored ostalih blagodeti koje pruža ljudskom organizmu, najpoznatiji po efektima koje ima na pravilno funkcionisanje polnih hormona. Pored važnih amino kiselina, vitamina i minerala maka sadrži alkaloide (makaide i makaene). Ova jedinjenja se nalaze samo u maki po kojoj su dobili nazive i direktno utiču na pravilno funkcionisanje celokupnog hormonalnog sistema.

Žene
Neplodnost kod žena je posledica disbalansa polnih hormona i pravi uzrok je smanjena produkcija estrogena i progesterona koji su glavni pokretači začeća. Često su to direktne posledice stresa, načina života, kao i posledice policističnih jajnika, ali u poslednjoj deceniji studije govore da svaka druga žena ima problem sa smanjenom produkcijom hormona, što dovodi do neplodnosti kao i niza drugih poremećaja u radu polnih hormona. Zlatna maka svojim efikasnim dejstvom, utiče putem hipofize i hipotalamusa na uravnoteženu i pravilnu produkciju- izlučivanje estrogena i progesterona, dovodi u balans ovulaciju i stvara povoljne uslove za začeće. Zlatna maka se pokazala kao najbolji prirodni proizvod za povećanje plodnosti.

Muškarci
Važno je da znate da je zlatna maka biljka sa izuzetnim energetskim, adaptogenim, antidepresivnim dejstvom na ljudski organizam, a njena uloga kao regulatora hormona kod muškaraca je nadmašila mnoga medicinska očekivanja. Pokazalo se da uspostavljajući hormonalnu ravnotežu i dajući organizmu vitalnost, energiju i lakše adaptiranje, prah zlatne make direktno povećava plodnost! Prvo što ćete osetiti je svakako povećana energija, dobra periferna cirkulacija kao i dobro raspoloženje. Kod spermatogeneze pun efekat se dostiže nakon 2-3 meseca i tada se očekuje povećanje broja i pokretljivosti spermatozoida 150-200% kao i količina ejakulata. Kao i kod žena, zlatna maka putem neuroloških veza poboljšava rad hipofize i hipotalamusa koji dovode do veće produkcije testosterona koji je najbitniji faktor plodnosti kod muškarca.

Važno je istaći da se mnogo bolji rezultati postižu kada zlatnu maku koriste oba partnera i to u neprekidnom, minimalnom periodu od 3-4 meseca. Upotrebljavajte prah make redovno i u količini koju smo preporučili (2-5gr.) dnevno i budite strplivi, rezultat će stići!


 

Prijava na mailing listu

Isporuka

Paket sa poručenom robom isporučiće Vam služba City Express-a u roku od 2-3 dana od dana poručivanja. Isporuka se vrši isključivo radnim danima, na adresu iz porudžbenice (Ponedeljak - Petak | 08:00 - 17:00). City Express ne vrši isporuku subotom!
Plaćanje se vrši direktno, kuriru City Express-a, koji će Vas kontaktirati pre dostave. Zbog rekonstrukcija ulica, Vaša dostava može da kasni.

Info

Sve naše proizvode možete kupiti:

 • u apotekama
 • u prodavnicama zdrave   hrane
 • putem interneta
 • direktnom narudžbenicom

Kontakt

  011 311 32 02

AGS TRADE d.o.o.
Bulevar Mihaila Pupina 10 d/III
11070 Novi BGD
E-mail adresa: [email protected]

  020 622 400