0

SRB  011-311-32-02    CG   020-622-400  

Zlatna Maka

Novosti

 • Zlatna maka u kapsulama

  Zlatna maka u kapsulama

  Zlatna maka utiče na rad svih vitalnih funkcija u organizmu čoveka.
  1400.00 Din.
 • Zlatna maka u prahu 150g

  Zlatna maka u prahu 150g

  Prah korena Zlatne make je najpoznatiji prirodni hormonalni balanser.
  1950.00 Din.

PMS - ublažavanje simptoma PMS-a pomoću prirodnog suplementa Zlatne Make.

Statistika procenjuje da gotovo dve trećine ženske populacije na svetu pati od PMS-a, pojave pratećih tegoba vezanih uz menstrualni ciklus. Fizičke i emotivne smetnje koje se ispoljavaju 5 do 10 dana pre menstruacije i nestaju sa menstrualnim krvarenjem, posledica su disbalansa između estrogena i progesterona, hormona koje luče jajnici. U krvotoku žene, usled poremećenog rada žutog tela, nivo estrogena pred menstruaciju poraste u odnosu na nivo progesterona, a ta neravnoteža uzrokuje mnoštvo neprijatnih propratnih tegoba. Iako PMS najviše muči žene između 30 i 40 godina starosti, danas je sve više prisutan i kod devojčica u pubertetu, kao i kod žena pred menopauzu.

Simptomi PMS-a se razlikuju po vrsti i intenzitetu smetnji, ali im je zajednička karakteristika da se ciklično pojavljuju, uvek uz menstrualni ciklus. Ako se tegobe ignorišu, stanje se obično vremenom pogoršava.

Ostali simptomi koji se javljaju u okviru PMS-a su bolovi u krstima, grčevi i nadutost u trbuhu, glavobolja, migrena, mučnina, poteškoće pri mokrenju, tegobe sa očima, akne, herpes, osip, urtikarija. Podjednako su neugodni i psihički simptomi poput emocionalne nestabilnosti, umora, osećanja teskobe i zbunjenosti, teškoće u koordinaciji, sklonosti povredama, promenjivog libida... Tokom PMS-a dolazi do pogoršanja već postojećih bolesti kao što su lupus, artritis i glaukom.

Lekari najčešće preporučuju promene životnih navika, a terapija medikamentima kod akutnih stanja najčešće ne rešava problem, već doprinosi nastanku novih neželjenih tegoba usled uzimanja lekova. Pored PMS-a sve više žena ima problema sa policističnim jajnicima i starosna granica se svakim danom sve više spušta. Takođe disfunkcija polnih hormona kod žena često uzrokuje pojavu endometrioze.

Na sreću, priroda nudi odgovor!

Blagotvorni sastojci praha Zlatne make direktno deluju na hipofizu koja "šalje komandu" ovarijumu da izlučuje optimalnu količinu estrogena i progesterona, u srazmeri idealnoj za normalno funkcionisanje menstrualnog ciklusa. Korišćenje Zlatne make u redovnoj ishrani trajno oslobađa ženu od svih neugodnih simptoma PMS-a, o čemu govore brojna svedočanstva zadovoljnih korisnica širom planete. Budući da reguliše kompletan hormonalni sistem prah zlatne make se koristi kao pomoćno terapijsko sredstvo kod endometrioze i kod policističnih jajnika.

Zato Vam nudimo rešenje! Poručite još danas ZLATNU MAKU i vratite svoje telo u harmoniju! Minimalnom dozom od 2-5gr dnevno i svakodnevnom upotrebom omogućićete svom telu da prebrodi neprijatna stanja PMS-a. Vreme je da to uradite za sebe i nakon prvih rezultata nam se javite da čujemo Vaše iskustvo!Pogledati više na:
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/

Prijava na mailing listu

Isporuka

Paket sa poručenom robom isporučiće Vam služba City Express-a u roku od 2-3 dana od dana poručivanja. Isporuka se vrši isključivo radnim danima, na adresu iz porudžbenice (Ponedeljak - Petak | 08:00 - 17:00). City Express ne vrši isporuku subotom!
Plaćanje se vrši direktno, kuriru City Express-a, koji će Vas kontaktirati pre dostave. Zbog rekonstrukcija ulica, Vaša dostava može da kasni.

Info

Sve naše proizvode možete kupiti:

 • u apotekama
 • u prodavnicama zdrave   hrane
 • putem interneta
 • direktnom narudžbenicom

Kontakt

  011 311 32 02

AGS TRADE d.o.o.
Bulevar Mihaila Pupina 10 d/III
11070 Novi BGD
E-mail adresa: [email protected]

  020 622 400