0

SRB  011-311-32-02    CG   020-622-400  

Zlatna Maka

Novosti

 • Zlatna maka u kapsulama

  Zlatna maka u kapsulama

  Zlatna maka utiče na rad svih vitalnih funkcija u organizmu čoveka.
  1400.00 Din.
 • Zlatna maka u prahu 100g

  Zlatna maka u prahu 100g

  Prah korena Zlatne make je najpoznatiji prirodni hormonalni balanser.
  1350.00 Din.

Povećanje potencije prirodnim putem pomoću Zlatne Make.

Muškarci našeg vremena imaju sve češće probleme sa potencijom. Zašto je to tako?

Naša svakodnevica su užurbanost, sve veći fizički i mentalni napori, stres, sve manja normalna međuljudska komunikacija, neizvesnost. Od muškarca se traži svakim danom sve više i taj pritisak koji im je nametnut, stvara probleme koji se u sve češćem broju manifestuju impotencijom (erektivnom disfunkcijom).

Veliki broj istraživanja govori da se starosna granica muškaraca sa impotencijom, sve više spušta.

Emocionalni stresovi, samoiscrpljivanje na poslu, strahovi koji svakodnevno povećavaju jer odgovorni muškarac ima jaku potrebu da on i njegovo okruženje (porodica, prijatelji, poslovni partneri...) budu u harmoniji, troše ogromnu životnu energiju. Jedan od prvih simptoma da se muškarčevo telo premorilo je nedostatak seksualne želje kao i erektivna disfunkcija.
Muškarci su vrlo osetljivi na ovu temu i mnogo duže im treba da se usude da potraže stručnu pomoć.

Na tržištu postoje razni preparati koji nude "brzu" pomoć svakom muškarcu sa problemima erektivne disfunkcije. Pored lekova, postoje kako u svetu tako i ovde, prisutni razni fitopreparati koji utiču na potenciju.Već duži niz godina u svetu, pa i u našem najbližem okruženju (Hrvatska, Slovenija) zna se za biljku Maca Peruvian (Lepididium Meyenii).

Naš mali tim odiučio se da i Srbiji ponudi ovu izuzetno moćnu peruansku biljku koja raste na 4000m Andiskih visoravni. Pod nazivom Zlatna maka, ova biljka je stigla u Srbiju, i verujemo da će se svaki muškarac obradovati ovoj informaciji.
Zašto to kažemo?
Zato što je prah zlatne make najprirodniji i najzdraviji način da pomognete svom telu tako što će ponovo moći da uspostavi normalan balans hormona, neophodan za pravilno funkcionisanje svih telesnih sistema u organizmu.

Važno nam je da znate da je zlatna maka biljka sa izuzetnim energetskim, adaptogenim, antidepresivnim dejstvom na ljudski organizam, a njena uloga kao regulatora hormona kako kod muškaraca tako i kod žena je nadmašila mnoga medicinska očekivanja.

Sa zadovoljstvom Vam nudimo, najčistiji i najkvalitetniji prah Zlatne make da pored opšte dobrobiti za celokupan organizam, rešite i probleme sa potencijom. Sigurni smo da ako se budete pridržavali naših uputstava koja se odnose na redovnu upotrebu i minimalnu dozu od 2-5gr dnevno, da će doći do željenih rezultata.

Dragi muškarci, počnite sa uzimanjem zlatne make, uvrstite je u Vaš svakodnevni jelovnik. Očekujemo da nam se već posle mesec dana upotrebe ove čudesne biljke javite zadovoljni, potentni, srećni, harmonični sa sobom i okolinom.
Vreme je da POČNETE!!!
Poručite Zlatnu maku i postanite potentni u svim značenjima te reči.http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed

Prijava na mailing listu

Isporuka

Paket sa poručenom robom isporučiće Vam služba City Express-a u roku od 2-3 dana od dana poručivanja. Isporuka se vrši isključivo radnim danima, na adresu iz porudžbenice (Ponedeljak - Petak | 08:00 - 17:00). City Express ne vrši isporuku subotom!
Plaćanje se vrši direktno, kuriru City Express-a, koji će Vas kontaktirati pre dostave. Zbog rekonstrukcija ulica, Vaša dostava može da kasni.

Info

Sve naše proizvode možete kupiti:

 • u apotekama
 • u prodavnicama zdrave   hrane
 • putem interneta
 • direktnom narudžbenicom

Kontakt

  011 311 32 02

AGS TRADE d.o.o.
Bulevar Mihaila Pupina 10 d/III
11070 Novi BGD
E-mail adresa: [email protected]

  020 622 400