0

SRB  011-311-32-02    CG   020-622-400  

Zlatna Maka

Novosti

 • Zlatna maka u kapsulama

  Zlatna maka u kapsulama

  Zlatna maka utiče na rad svih vitalnih funkcija u organizmu čoveka.
  1400.00 Din.
 • Zlatna maka u prahu 150g

  Zlatna maka u prahu 150g

  Prah korena Zlatne make je najpoznatiji prirodni hormonalni balanser.
  1950.00 Din.

UVEĆANA PROSTATA – REŠENJE JE U ZLATNOJ MAKI

Šta je Prostata?
Prostata je žlezda koja se nalazi kod muškaraca i smeštena je tačno ispod mokraćne bešike. Njena osnovna funkcija je da prizvodi tečnosti koje štite i obogaćuju spermu muškarca.
Prostata postepeno postaje uvećana posle 50-te godine života, ali u poslednjih 10 godina kliničke studije govore da se starosna granica, sve više spušta. Ovo uvećanje se zove Benigna hiperplazija prostate. Posledice uvećanja prostate počinju najčešće sa problemima prilikom mokrenja. Na početku su simptomi blagi jer to uvek zavisi od stepena uvećanja, kao i kojom brzinom se uvećava, ova za muškarca, veoma važna žlezda.

Koji su to simtomi koji prate uvećanu prostatu?
Uvećanjem prostate dolazi do suženja gornjeg dela uretre, što za posledicu ima ometanje protoka urina i dovodi do pojave sledećih simptoma:

* Slab mlaz mokraće
* Zadržavanje mokraće
* Kapljanje tokom mokrenja
* Slabije pražnjenje bešike

Kada već dodje do ovih simptoma ,znak je da je prostata uvećana i bešika postaje osetljiva tako da se često jave neprijatni simptomi kao što su: učestalo mokrenje, često noćno mokrenje koje remeti san, kao i takozvana, hitnost, to jest potreba da se odmah mora ići u toilet, čim se oseti potreba.

Tokom meseci i godina simptomi postaju sve češći i teži i ponekad dolazi do komplikacija, tako što se prostata toliko uveća da potpuno blokira prolaz mokraće. Tada je potrebno obratiti se hitno lekaru da bi se stavio kateter i to ne treba odlagati jer se veoma brzo mogu razviti infekcije čitavog urinarnog sistema.

Šta učiniti da sprečimo ili umanjimo probleme adenoma prostate?
Statistike su zaista neumoljive i studije širom sveta pokazuju da svaki drugi muškarac izmedju 50 i 60 godina ima ove probleme, a posle 75-80 svaki muškarac ima uvećanu prostatu. Ranije nije bilo tako… jer su način života i naše navike bile drugačije. Dake promena navika bi bila poželjna tako što se preporučuje obavezna fizička aktivnost... ako ne nešto ozbiljnije, onda makar svakodnevna šetnja, promena u ishrani... više povrća, voća i jezgrovitog voća, naročito kao i ulje od semena bundeve, čaj od peršuna koji štiti od infekcija.
Mnogo je studija koje jasno ukazuju na dobrobit koju ovakvim situacijama donosi biljka Zlatna maka.

Zašto Zlatna maka?
Ova biljka sa visokih peruanskih Anda ima veoma specifičan sastav i desetinama godina unazad pokazuje efikasnost u otklanjanju kako problema koje muče muškarce tako i kod žena. Pre svega, ova biljka je adaptogen i ona u organizmu čoveka uspostavlja ravnotežu svih telesnih funkcija. Zbog sadržaja alkaloida, koje jedino ona ima (Makaidi i Makaeni) zlatna maka pospešuje perifernu cirkulaciju i time snadbeva ceo organizam kiseonikom u najudaljenije delove tela kao što je prostata. Ako je loša periferna cirkulacija, nemamo dobru prokrvljenost i snadbevanje kiseonikom te tako dolazi do ovog problema. Zlatna maka, uspostavlja dobar i pravilan rad svih endokrinih žlezda u koje spade ova mala žlezda to jest, prostata.

Promene navika i redovno uzimanje zlatne make, odložiće i smanjiti probleme sa uvećanom prostatom. Mnogo je zadovoljnih muškaraca koji su preventivno počeli da je piju sa prvim simptomima, koji su se pojavili. I kod onih muškaraca kod kojih se uvećanje prostate razvilo, postoji velika mogućnost da se upotrebom... redovnom i svakodnevnom, prostata, smanji i vitalizuje.

Dakle dragi muškarci, da bi uživali u svojim zrelijim godinama, opredelite se za prirodu, podmladite ceo svoj organizam, povećajte libido, sklonite smetnje sa prostatom, prirodnim putem, korišćenjem jedne kafene kašicice svakoga dana! Vaš organizam će vam biti zahvalan… baš kao što je i veliki broj muškaraca koji već koriste lekivitost i odlične efekte ove biljke. Uvrstite, zlatnu maku kao dodatak svakodnevne ishrane i biće to pravi poklon za vaše telo!

http://www.prostate.net/prostate-health-supplements-a-z/maca-health-benefits
http://www.phytomedicinejournal.com

Prijava na mailing listu

Isporuka

Paket sa poručenom robom isporučiće Vam služba City Express-a u roku od 2-3 dana od dana poručivanja. Isporuka se vrši isključivo radnim danima, na adresu iz porudžbenice (Ponedeljak - Petak | 08:00 - 17:00). City Express ne vrši isporuku subotom!
Plaćanje se vrši direktno, kuriru City Express-a, koji će Vas kontaktirati pre dostave. Zbog rekonstrukcija ulica, Vaša dostava može da kasni.

Info

Sve naše proizvode možete kupiti:

 • u apotekama
 • u prodavnicama zdrave   hrane
 • putem interneta
 • direktnom narudžbenicom

Kontakt

  011 311 32 02

AGS TRADE d.o.o.
Bulevar Mihaila Pupina 10 d/III
11070 Novi BGD
E-mail adresa: [email protected]

  020 622 400