makamu eliksir mladosti zdravlja i vitalnosti

Makamu – Pravi Izbor u Borbi Protiv Stresa

Najčešći simptomi na koje se gotovo svakodnevno žalimo: stres, umor, iscrpljenost. I nekako, kao da se ti simptomi provlače kroz sva godišnja doba i sve prilike, pa opet, ne možemo se navići na njih. Otežavaju nam funkcionisanje, rad i kvare raspoloženje. 

Uzroci stresa, umora i iscrpljenosti mogu biti različiti. Ono što je sigurno – dešavaju se svuda, jer su i uslovi u kojima živimo promenljivi i često nepredvidivi.

Danas, za pomoć koristimo biljke koje stižu iz udaljenih krajeva sveta. Nazivamo ih super hranom ili super biljkama. One uglavnom rastu u ekstremnim uslovima, i da bi se oduprli neprijateljstvu okoline, ovi plodovi proizvode veliku količinu hranljivih sastojaka. U tradicionalnoj upotrebi se koriste već vekovima u ishrani za bolje funkcionisanje i jačanje imuniteta.

Makamu – Vaš Pravi Izbor

MAKAMU® je originalna i posebna kombinacija dve moćne peruanske biljke, koje zajedno imaju bolji efekat i predstavljaju pravi eliksir energije, vitalnosti i izdržljivosti. Pomažu nam da se prilagodimo stresnim situacijama u životu bez iscrpljivanja.

Kada ga koristiti?

  • u periodu ekstremnog umora (prekovremeni rad, kratki rokovi, spremanje ispita)
  • kada umor promeni raspoloženje i način na koji reagujete na svet oko sebe (potištenost, promena kongitivnih funkcija)
  • tokom menopauze i hormonalnih disbalansa
  • kod smanjenog libida
  • kao prevenciju, kako bi unapredili svoje zdravlje, ojačali imunitet, i sa lakoćom se nosili sa svakodnevnim obavezama.

Peruanska maka rastena 4000m nadmorske visine u regiji Junin. Klima pod kojom ovaj gomolj (sličan našoj crnoj rotkvi, pripada familiji Brassicaceae) uspeva je nemilosrdna: nedostatak kiseonika zbog velike nadmorske visine, tokom dana umeju biti vrlo visoke temperature kao i UV zračenje, u toku noći vrlo niske temperature, vetrovi, kiše, sneg. Kada se gomolji izvade, oni se suše pod tim ekstremnim uslovima vruće-hladno-suvo-vlažno kako bi se transformisali u oblik hrane slatkastog I karamelizovanog ukusa.

Sa druge strane, Camu Camu je nisko rastući grm koji se nalazi u Amazonskim prašumama, uglavnom u poplavljenim i močvarnim predelima. Daje narandžaste plodove veličine limuna koji imaju najveću poznatu koncentraciju C vitamina i polifenola ( flavonidi, fenolne kiseline, stilbeni, lignani…), odnosno Camu camu sadrži 11 izuzetno jakih antioksidanasa. U ljudskom organizmu, oni zajedno sa C vitaminom štite ćelije od oksidativnog stresa, odnosno oštećenja ćelija izazvanih slobodnim radikalima. Oni opet nastaju usled stresa, loše ishrane, izloženosti štetnom zračenju. Sprečavaju nastanak simptoma – stres, umor, iscrpljenost, i omogućavaju normalnu produkciju zdravih ćelija.

MAKAMU® je zahvaljujući odličnoj sinergiji ove dve izuzetno lekovite biljke, idealan preparat za održavanje zdravlja i vitalnosti.

Makamu može biti pomoć u svakodnevnom balansiranju stresnih situacija. Ona je dodatak hrani kojoj daje bolje kvalitete: u soku ili smutiju pojačaće sadržaj vitamina, antioksidativnu zaštitu i energiju potrebnu da se nosite sa tekućim obavezama – lakše i sigurnije. 

Koristite Makamu prah u kontinuitetu, svakodnevno, bar mesec dana da bi osetili njegovu pravu moć i vrednost. Biće Vam potrebna samo jedna kafena kašičica (3-5gr) praha, koju možete razmutiti u vodi, soku, ili čaju u toku dana. 

Da li ste već isprobali MAKAMU® prah? Napišite nam Vaše utiske. 

makamu akcija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Zatvori

Srce Prirode

100% Čisti i Prirodni Dijetetski Suplementi

Srce Prirode

100% Čisti i Prirodni Dijetetski Suplementi