BESPLATNA DOSTAVA ZA 2 I VIŠE PORUČENA PROIZVODA

MAKAMU® Oslobađa Od Stresa

Najčešći simptomi na koje se gotovo svakodnevno žalimo: stres, umor, iscrpljenost. Kao da se ti simptomi provlače kroz sva godišnja doba i sve prilike, pa opet se ne možemo navići na njih. Otežavaju nam funkcionisanje, rad i kvare raspoloženje. MAKAMU® predstavlja prirodno rešenje koje će pomoći našem organizmu da se izbori sa svakodnevnim stresom, i dati nam energije i snage za nove izazove. 

Prirodom protiv stresa

Danas, za pomoć koristimo biljke koje stižu iz udaljenih krajeva sveta. Nazivamo ih super hranom ili super biljkama.

Super-biljke uglavnom rastu u ekstremnim uslovima. Da bi se odbranile i opstale u takvim uslovima, kroz vekove su razvile veliku količinu hranljivih sastojaka. U tradicionalnoj upotrebi se koriste već vekovima u ishrani za bolje funkcionisanje i jačanje imuniteta, ali i za prirodno podizanje energije. 

MAKAMU® protiv stresa

Adaptogene biljke

Adaptogene biljke imaju moć da se “prilagode” našem organizmu, tj da prepoznaju šta mu je potrebno i to mu pruže. Podižu imunitet, daju energiju, i smanjuju osećaj napetosti. Najbolje ih je koristiti u periodu velikog stresa i psiho-fizičkog opterećenja kako bi vratile organizam u ravnotežu.

Jedna od najjačih adaptogenih biljaka na svetu jeste peruanska maka. Njena neverovatna moć poznata je već vekovima, zbog čega se koristi u ishrani već više hiljada godina.

S druge strane, tu je i Camu Camu biljka koja takođe dolazi iz Južne Amerike. Ova biljka sadrži najveću koncentraciju prirodnog C vitamina na planeti – do sada poznatog. Ukoliko uporedimo sa limunom možemo videti da Camu Camu sadrži gotovo 30x više C vitamina. Uz to sadrži i 11 antioksidanata i drugih vitamina i minerala koje jačaju imunitet i čuvaju zdravlje.

MAKAMU® je zahvaljujući odličnoj sinergiji ove dve izuzetno lekovite biljke idealan preparat za održavanje zdravlja i vitalnosti.

MAKAMU® – Vaš Pravi Izbor u Borbi Protiv Stresa

Kako je već pomenuto, MAKAMU® je originalna i posebna kombinacija dve moćne peruanske biljke. Ono što nije rečeno je da ove dve biljke u  kombinaciji imaju bolji efekat jer pojačavaju međusobno dejstvo. Samim tim, predstavljaju pravi eliksir energije, vitalnosti i izdržljivosti. Pomažu nam da se prilagodimo stresnim situacijama u životu bez iscrpljivanja.

Kada koristiti MAKAMU® prah?

🌱 U periodu ekstremnog umora (prekovremeni rad, kratki rokovi, spremanje ispita)

🌱 Kada umor promeni raspoloženje i način na koji reagujete na svet oko sebe (potištenost, promena kongitivnih funkcija)

🌱 Tokom menopauze i hormonskog disbalansa

🌱 Prilikom smanjenog libida

🌱 Kao prevenciju kako bi unapredili svoje zdravlje, ojačali imunitet, i sa lakoćom se nosili sa svakodnevnim obavezama.

Makamu može biti pomoć u svakodnevnom balansiranju stresnih situacija. Ona je dodatak hrani kojoj daje bolje kvalitete: u soku ili smutiju pojačaće sadržaj vitamina, antioksidativnu zaštitu i energiju potrebnu da se nosite sa tekućim obavezama – lakše i sigurnije. 

Koristite MAKAMU® prah u kontinuitetu, svakodnevno, bar mesec dana da biste osetili njegovu pravu moć i vrednost. Biće Vam potrebna samo jedna kafena kašičica (3-5gr) praha, koju možete razmutiti u vodi, soku, ili čaju u toku dana. 

Pročitajte i: Kako stres utiče na zdravlje?

Zatvori

Srce Prirode

100% Čisti i Prirodni Dijetetski Suplementi

Srce Prirode

100% Čisti i Prirodni Dijetetski Suplementi