BESPLATNA DOSTAVA ZA 2 I VIŠE PORUČENA PROIZVODA

MAKAMU® Spas od Bubuljica

Bubuljice – Kako i Zašto Nastaju 

Prvi put se sa bubuljicama “upoznamo” u pubertetu, kada počinje borba za svakoga od nas. Razlog nastanka su zapušene pore i preterano lučenje sebuma (masnoće) koje dovode do infekcije, upale, a nekad i ružnih ožiljaka. 

Momci: Kod muškaraca u pubertetu se preterano lučenje dešava zbog povećane količine androgenih hormona – uglavnom testosterona.

Devojke: Kod žena hormonalne promene dešavaju se tokom menstrualnih ciklusa, zbog policističnih jajnika i u toku peri i menopauze. Kod žena akne mogu biti jako predvidljive – javljaju se obično u toku ili pred menstruaciju, ili u toku ovulacije.

MAKAMU® Bubuljice

Akne Nastale Usled Hormonskog Disbalansa

Za razliku od običnih bubuljica, hormonske akne imaju tendenciju da budu duboke, cistične, bolne i upaljene. Uzrok je infekcija ili pojačan stres, jer telo u takvim situacijama oslobađa više testerona u krv, koji opet utiče na pojačano lučenje sebuma koji je prirodni ovlaživač kože, ali u prevelikoj količini izaziva nastanak bubuljica.

Hormonske akne su tvrde, ispupčene, crvene, osetljive na dodir. Javljaju se na licu (brada i duž cele vilične kosti), a može ih biti i na vratu, grudima i leđima. Jako su upaljene i iritirane i neophodno je lečenje, kako ne bi ostali ožiljci. Osim krema, losiona i antibiotika, ženama se često prepisuje i hormonalna terapija, tj kontraceptivne pilule.

Prirodom Protiv Bubuljica 

MAKAMU® predstavlja prirodnu alternativu lečenju bubuljica hormonskog porekla. Jedinstven je proizvod na tržištu Srbije ali i u regionu, jer je nastao kombinacijom dve izuzetno lekovite i svetski poznate biljke.

Zlatna Maka deluje na uravnoteženje hormona jer se smatra da je ona prirodni stimulans hipotalamusa i hipofize. Upravo oni balansiraju ceo endokrini sistem: tiroidnu žlezdu, pankreas, nadbubrežne žlezde, jajnike i testise. Kao adaptogen, Zlatna Maka dovodi organizam u ravnotežu, a pošto je hrana, organizam je lako prepoznaje i resorbuje.

Camu camu sa je biljka sa najvećim sadržajem prirodnog C vitamina. Efikasno deluje na pojačano lučenje kolagena i zaceljivanje oštećenja kože, kako ne bi ostali ožiljci i tamne fleke od hormonskih akni. Zbog visokog sadržaja antioksidanata, Camu Camu neutrališe dejstvo slobodnih radikala, i čuva kožu od negativnih uticaja klimatskih promena i zračenja.

Kombinacijom dve superfood biljke dobijamo jedan proizvod – MAKAMU® koji osim izuzetne lekovitosti predstavlja i idealnu prirodnu terapiju za uravnoteženje hormona i lečenje hormonskih akni.

MAKAMU® Deluje Na Uzrok Problema, A Ne Samo Na Posledicu

Kako biste rešili problem sa bubuljicama ili aknama nastalih usled hormonskog disbalansa, potrebno je da uzimate preporučenu dozu duži period (tri do šest meseci).

Prirodne terapije su duže od konvencionalnih, ali uz holistički pristup uvek ćete činiti pravi izbor – delovaćete na sam uzrok problema, a ne samo na smanjenje simptoma. 

Zatvori

Srce Prirode

100% Čisti i Prirodni Dijetetski Suplementi

Srce Prirode

100% Čisti i Prirodni Dijetetski Suplementi