BESPLATNA DOSTAVA ZA 2 I VIŠE PORUČENA PROIZVODA

Migrena

Glavobolja je pojam koji opisuje bol u glavi i tokom života nema osobe koja je ponekad nema. Način na koji svakodnevno funkcionišemo, užurbanost, stres, loše navike i disbalansi koji se javljaju u raznim fazama našeg života sve učestalije doprinose pojavama raznih vrsta glavobolja. Primarne glavobolje su migrena i tenzione glavobolje koje su redovni pratilac pms-a, neredovnog menstrualnog ciklusa, loše periferne cirkulacije i menopauze…

Simptomi migrene:

  • Pulsirajući bol – Mučnina
  • Zamagljen vid – Loša koncentracija
  • Osetljivost na svetlo – Osetljivost na mirise
  • Nervoza i razdražljivost – Otežano funkcionisanje

Migrene i tenzione glavobolje često potpuno otežavaju obavljanje svakodnevnih aktivnosti i u zavisnosti od intenziteta i učestalosti bitno smanjuju sposobnost normalnog funkcionisanja.
Kada se radi o klasičnim migrenama, obično se bol javlja na jednoj strani glave i to je probadajući bol. Veliki broj stanja kao što su PMS, neredovne i bolne menstruacije i menopauza prati jedna od ovih vrsta glavobolje.

Glavobolje najčešće rešavamo lekom, mada oni deluju samo kod tenzionih glavobolja do kod migrene ne, ali kako se tokom života često ponavljaju, najbolje rešenje je pronaći prirodne preparate koji otklanjaju i uzrok i posledicu.

Kako sprečiti migrene i glavobolje

Važno je prepoznati okidače glavobolja i najčešće su to stres, umor, napetost, dug boravak pored monitora, dehidriranost, neredovna i pogrešna ishrana, niz loših navika…

Umerenost u svim aktivnostima je prvi uslov da ne dodje do glavobolje, ali kada je već nastupila otkloniti sve uzroke koje do nje dovode. Odmor, pravilna ishrana sa vitaminima bez konzervisane i teške industrijski procesuirane hrane, umerena fizička aktivnost, manje sedenja pred kompjuterom i prirodni, biljni preparati koji doprinose pravilnom funkcionisanju svih organa i ćelija u organizmu!

Makamu i migrene

Specifični sastav Makamu, Zlatna Maka sa jedinstvenim alkaloidima (makaudi i makaeni koji su samo u ovoj biljci) 60 nutrienata sa prirodnim C vitaminom koji je sa još 60 lekovitih nutrijenata glavni sastojak Camu Camu, redovnom upotrebom dovodi organizam u potpunu ravnotežu i reguliše rad svih, kako endokrinih, tako i svih vitalnih organa. Popravlja opštu i perifernu cirkulaciju, jača odbranu od stresa i tako smanjuje ili potpuno otklanja sva neprijatna stanja, medju kojima su razne vrste glavobolja.

Migrene su češće kod žena i gotovo redovno prate sva stanja koja žena ima tokom svog reproduktivnog života a i onda kada udje u menopauzu.

Kako koristiti Makamu

Jedna kafena kašičica praha (3-4 gr) Makamu, dnevno, promućena u nekom soku, jogurtu, vodi ili rashladjenom čaju. Minimum korišćenja je 3 meseca u kontinuitetu, a posle toga se mogu praviti pauze! Makamu se može koristiti u dužem vremenskom periodu jer nema nikakvih kontraindikacija.

Jednostavan i najprirodniji način da dovedete telo u ravnotežu i otklonite sva neprijatna stanja koja vas prate kroz život.

Zatvori

Srce Prirode

100% Čisti i Prirodni Dijetetski Suplementi

Srce Prirode

100% Čisti i Prirodni Dijetetski Suplementi