0

SRB  011-311-32-02    CG   020-622-400  

Nesanica

Nesanica je najčešći poremećaj spavanja i u ovom užurbanom i stresnom vremenu se javlja kod sve većeg broja ljudi. Koliko je važan, dobar san za kompletno zdravlje, govori veliki broj i kliničkih studija i medicinskih istraživanja.

Dobar, zdrav san je pola zdravlja jer tada, “ punimo baterije “ 


Simptoni nesanice:
- Otežano uspavljivanje - Isprekidan san
- Teško ponovno uspavljivanje - Rano budjenje
- Celodnevna pospanost - Nervoza i razdražljivost
- Nedovoljno energije - Loša mentalna i fizička fokusiranost
- Loša koncentracija - Umor i pospanost

Nesanica se javlja u svim životnim dobima, mada se povećava sa godinama starosti i predstavlja ozbiljan problem, a mnogo je različitih uzroka koji do nje dovode! Svi koji su probdeli besanu noć, znaju kakav je to osećaj, a kada nesanica postane hronično stanje dolazi vremenom do pada svih funkcija.

Postoje različiti tipovi nesanica i bitno je odvojiti akutnu nesanicu, koja je nastala usled nekog dogadjaja koji je jako emotivno delovao na organizam ili promena vremenske zone, preterano konzumiranje kofeina…
Hronična nesanica predstavlja mnogo teži problem jer na duge staze iscrpljuje i telo i psihu dovodeći do pada imuniteta i lošeg rada gotovo svih organa.

Zato je važno pronaći prirodne načine da povratimo zdrav i dobar san 

Kako se osloboditi nesanice

Većina lekara smartra da je 7 sati sna idealno za dobro funkcionisanje, mada je nekim ljudima dovoljno i manje, 5-6 sati zdravog i čvrstog spavanja u kontinuitetu.

Kao i za većinu stanja potrebno je promeniti loše navike koje su pored ostalih faktora i uticale na pojavu nesanice!

Za dobar san je potrebno pojačati fizičku aktivnost ali ne pred samo spavanje! Ne jesti teške i obilne obroke pred odlazak na spavanje, odoleti modernim tehnologijama i udaljiti se od tv, kompjutera i mobilnog telefona! Ići uvek u isto vreme na spavanje i dodati neki od prirodnih suplemenata koji će doprineti opuštanju i omogućiti da se utone u zdrav, čvrst san

Makamu kao rešenje
Makamu je jedinstvena mešavina dve biljke koje efikasno otklanjaju nesanicu jer ceo organizam dovode u ravnotežu.

U sastavu Makamu su dve efikasne, lekovite biljke iz Perua i to Zlatna Maka sa 4000m peruanskih Anda i Camu Camu, voće koje raste u nivou Amazona. Sinergičnim dejstvom Zlatne make (sve tri vrste, žuta 60%, crvena 30% i crna 10%) i velikom koncentracijom prirodnog C vitamina sa preko 60 nutrienata u Camu Camu, dolazi do balansa kako u endokrinim tako i svim ostalim organima koji počinju dobro i pravilno da funkcionišu. Tada se postepeno sve u telu dovodi u ravnotežu i Makamu obezbedjuje zdrav i dobar san.

Kako koristiti Makamu
Makamu treba uzimati svakog dana kontinuirano, minimum 3 meseca. Posle pauze od 10, 15 dana treba nastaviti. Makamu nema nikakvih nus pojava i kontraindikacija, može se koristiti u dužem vremenskom periodu. Kafena kašičica dnevno, praha Makamu, razmućena u soku, vodi, jogurtu, smutiju, rashladjenom čaju uz doručak je jednostavno i prirodno rešenje za nesanicu i mnoga stanja koja se javljaju u raznim starosnim fazama.

Spavajte čvrsto i mirno uz MAKAMU!

 

Pogledajte opširnije o ovom proizvodu:

Makamu

Prijava na mailing listu

Isporuka

Paket sa poručenom robom isporučiće Vam služba City Express-a u roku od 2-3 dana od dana poručivanja. Isporuka se vrši isključivo radnim danima, na adresu iz porudžbenice (Ponedeljak - Petak | 08:00 - 17:00). City Express ne vrši isporuku subotom!
Plaćanje se vrši direktno, kuriru City Express-a, koji će Vas kontaktirati pre dostave. Zbog rekonstrukcija ulica, Vaša dostava može da kasni.

Info

Sve naše proizvode možete kupiti:

  • u apotekama
  • u prodavnicama zdrave   hrane
  • putem interneta
  • direktnom narudžbenicom

Kontakt

  011 311 32 02

AGS TRADE d.o.o.
Bulevar Mihaila Pupina 10 d/III
11070 Novi BGD
E-mail adresa: [email protected]

  020 622 400