BESPLATNA DOSTAVA ZA 2 I VIŠE PORUČENA PROIZVODA

Periferna cirkulacija

Zdrava cirkulacija može da bude ometena zapaljenjem, ili nagomilavanjem naslaga u arterijama, ili naslagama masti ili ugrušcima u krvnim sudovima. Sedeći način života, preterana telesna težina, pušenje i loša ishrana takođe mogu da naškode cirkulaciji. Postoje i neka oboljenja koja takođe utiču na cirkulaciju, uključujući oboljenje perifernih arterija i hroničnu vensku insuficijenciju.

Loša periferna cirkulacija utiče na neuravoteženu razmenu hormona u organizmu, tako da za posledicu imamo loš rad prostate, tireoide, nadbubrežne žlezde, polnih funkcija drugih stanja koje ako se ne reaguje na vreme, veoma bitno oštećuju funkcije celog organizma.

U prirodi još uvek možemo naći najefikasnije, prirodne lekove za lošu perifernu cirkulaciju:

– Zlatna Maka (Lepidium Meyenii) zato što aktivne supstance u njoj, a pre svega alkaloidi, pomažu da se veoma brzo uspostave mehanizmi pravilnog rada naših endokrinih žlezda.

– Mnoge studije uradjene upravo na efektima dejstva Zlatne Make na perifernu cirkulaciju, pokazuju neverovatne rezultate tako da mnogi ljudi koji su godinama patili zbog loše cirkulacije, koja je izazivala glavobolje, lošu koncentraciju, hladne ekstermitete, i to sve zbog toga što, ceo organizam ne dobija dovoljno kiseonika, posle par meseci redovnog uzimanja Zlatne Make, nemaju probleme sa cirkulacijom.

Zatvori

Srce Prirode

100% Čisti i Prirodni Dijetetski Suplementi

Srce Prirode

100% Čisti i Prirodni Dijetetski Suplementi