BESPLATNA DOSTAVA ZA 2 I VIŠE PORUČENA PROIZVODA

PMS – predmenstrualni sindrom

Tokom svog reproduktivnog perioda, većina žena, čak preko 85% pati od predmenstrualnog sindroma i to stanje veoma bitno utiče na njen kompletan život.

PMS se javlja nedelju do dve pred menstruaciju i tada se ženi dogadjaju promene i na emocionalnom i na fizičkom nivou.

Simptomi PMS-a:

  • Razdražljivost – Preosetljivost
  • Loše raspoloženje – Depresija
  • Zadržavanje tečnosti – Opstipacija
  • Pojačan apetit – Pojačana želja za slatkišima

Kod nekih žena su ovi simptomi tokom svakog meseca, toliko izraženi da ih ometaju u normalnom funkcionisanju što na privatnom, što na poslovnom planu. Jačina simptoma uvek zavisi od oscilacija hormona koji se dešavaju tokom PMS-a pa tako neke žene lakše podnose taj period, dok veliki broj žena poseže za različitim terapijama kako bi mogle da funkcionišu.

Najbitnije je promeniti ustaljene loše navike u ishrani kako bi otklonile nagle skokove i padove hormona što je ključni okidač u pojavi simptoma koje prate predmenstrualni sindrom i time iscrpljuje ženu u toku svakog meseca, a ako je još čeka bolna menstruacija, veoma je teško podneti taj neprekidni pritisak zbog stanja koja se ponavljaju.

Kako umanjiti simptome PMS-a:

Promenom ishrane, fizičkom aktivnošću i dodavanjem suplemenata koja su prirodnog porekla dolazi do uspostavljanja ravnoteže u organizmu i svaka žena mnogo lakše i bezbolnije prolazi kroz PMS.

Laganija ishrana, zasnovana na vitaminima i mineralima, povećan unos tečnosti kao i obavezna fizička aktivnost (može svakodnevna šetnja), umanjuje pojavu nadutosti, razdražljivosti, emocionalnih smetnji.

Biljke su od davnina poznate kao najbolji prirodni lekovi za stanja koja su tokom života neizbežna i pokazalo se da ljudski organizam najefikasnije reaguje upravo na takve preparate.

Makamu kao najbolje rešenje

Makamu je jedinstvena kombinacija, dva izuzetno jaka superfooda. Zlatna maka (sve tri vrste u procentu kao što rastu u prirodi 60% žuta, 30% crvena i 10% crna) i prirodni C vitamin koji je sa još 60 lekovitih nutrijenata glavni sastojak Camu Camu, daju organizmu upravo ono što je potrebno da se endokrini sistem dovede u ravnotežu i tako spreči pojavu burnog PMS sa svim neprijatnim simptomima koji ga prate!

Kako koristiti Makamu

Makamu je potrebno koristiti kontinuirano, minimum 3 meseca a posle toga se može praviti pauza od 10 do 15 dana. Makamu nema kontraindikacije, 100% je prirodan, organski proizvod i mogu ga koristiti sve starosne grupe. Jedna srednje popunjena kafena kašičica, razmućena u soku, jogurtu, vodi, rashladjenom čaju uz doručak, dnevno, je dovoljna da veoma brzo dovede do smanjenja simptoma PMS ili potpunog nestanka svih tegoba.  Zlatna Maka, biljka sa 4000m peruanskih Anda i Camu Camu, voće iz Amazona, sinergično deluju, povećavajući jedna drugoj dejstvo i zato su rezultati izuzetno efikasni kako kod PMS-a, tako i kroz niz drugih stanja kao što su neredovna menstruacija, policistični jajnici, endometrioza, plodnost i menopauza!

Zatvori

Srce Prirode

100% Čisti i Prirodni Dijetetski Suplementi

Srce Prirode

100% Čisti i Prirodni Dijetetski Suplementi