Popust

IMUNOSTIMULANSI

Imunostimulansi predstavljaju nepobedivu kombinaciju u borbi protiv virusa i bakterija. Preporučuje se kao preventiva u vidu jačanja imunološkog sistema na prirodan i bezbedan način, ali i za poboljšanje opšteg zdravstvenog stanja ukoliko je došlo do narušavanja istog.

Paket “Imunostimulansi” čine: 

Una de Gato (Uncaria Tomentosa): sadrži 60 kapsula (1 kapsula 180mg).
Camu Camu (Myrciaria Dubia): sadrži 60 kapsula (1 kapsula 300mg).

Naručite Imunostimulanse po specijalnoj ceni od samo 2000 dinara! Uz akciju je uračunata i besplatna poštarina na teritoriji čitave Srbije.

2.000,00 RSD 2.160,00 RSD

Imunostimulansi – Kombinacija dve “Superfood” biljke

Jak imunitet služi kao štit u borbi protiv gripa i prehlada, ali i virusa, infekcija i svih drugih eksternih faktora koji mogu narušiti zdravlje i pogoršati kvalitet života.

Imunostimulansi su tu da Vam pomognu da očuvate i poboljšate svoj imunitet i ove sezone!

Camu Camu

Camu Camu (Myrciaria Dubia) biljka dolazi iz Perua i koja je u svetu zbog svojih izuzetnih lekovitih svojstava priznata kao “superfood” tj superhrana.

Camu Camu predstavlja najbogatiji izvor prirodnog C vitamina na svetu. Jedna bobica Camu Camu sadrži 30-40 puta više C vitamina od jedne pomorandže, a 80 puta više od mandarine! ⁣

Već znamo koliko je C vitamin neophodan organizmu kao podrška imunom sistemu, u prevenciji prehlade, da održi kožu mladom i jača kolagen, te da kosti i zubi budu jaki i zdravi. Camu Camu sadrži i aminokiseline, vitamine i više od 60 drugih fitonutrijenata koji pojačavaju međusobno dejstvo i zajedno učestvuju u očuvanju celokupnog zdravstvenog stanja.

Više o lekovitim svojstvima Camu Camu možete pročitati ovde. 

Una de Gato ⁣

Una de Gato (Uncaria Tomentosa) je takođe biljka koja nam dolazi iz Perua. U Americi je ubedljivo najviše ispitavana biljka, upravo zbog svojih antivirusnih dejstava. Lokalno stanovništvo je tradicionalno koristi već dugi niz godina za razne vidove lečenja.

Ekstrakt unutrašnje kore biljke sadrži niz alkaloida, koji antivirusni efekat zasnivaju pre svega delovanjem na DNK polimerazu, i povećanjem broja makrofaga i T limfocita. Složeni antivirusni , antibakterijski i imunomodulatorni efekat Una de Gato se koristi i obećava rezultatima posebno kod hroničnih virusnih infekcija, izazvanih herpes simplexom, ili citomegalovirusom i bakterijskih infekcija, kao i za sprečavanje alergijskih reakcija, eventualnih komplikacija i širenja infekcije.

Una de Gato je korisna u svim situacijama, kao podrška imunitetu da ne bi došlo do infekcije ali i kao podrška u toku lečenja i pomoć prilikom ozdravljenja. Više o lekovitim svojstvima Una de Gato možete pročitati ovde. 

Ako svakodnevno u svoju ishranu unesete Camu Camu i Una de Gato dobićete podršku imunom sistemu, da ima dovoljno materijala da izgradi vitalne ćelije koje se mogu odupreti i izboriti sa virusnim infekcijama.🌿⁣

Doziranje i Način upotrebe

Camu Camu se zbog svog izuzetno kiselog ukusa retko jede sveže. Najčešće se konzumira u vidu praha.
Konzumiraju se 2 do 4 kapsule dnevno, pre obroka.

Una de Gato se za povećanje imuniteta i u prevenciji preporučuje 1-2 kapsule dnevno, nakon jela uz dosta tečnosti. Terapijska doza može biti veća.

Sporedni Efekti

Paket “Imunostimulansi” čine proizvodi koji su u potpunosti prirodni i čisti – bez aditiva i drugih supstanci. Camu Camu ne izaziva nikakve sporedne efekte i može se koristiti u neograničenom vremenskom periodu. Međutim, preporučena dnevna doza za Una de Gato je 180mg što je vrednost jedne kapsule. Sve više od toga se smatra lekom, pa je neophodna konsultacija sa izabranim lekarom a preporučuje se da pročitate i: kontraindikacije i sporedni efekti Una de Gato. 

Nutritivne Vrednosti i Sadržaj

Camu Camu 

Nutritivne informacije:1 kapsula100g
Energetska vrednost
Proteini
Ugljeni hidrati
Masti
7,1 kJ/1,7 kcal
0,103 g
0,236 g
0,008 g
1557kJ/373 kcal
22,59 g
42,14 g
1,75 g
Aktivni sastojci:

Sprašeni plod CCamu Camu (Myrcaria Dubii) sadrži 9% vitamina C
300 mg
27mg-34/PDU
65,789 g
5921 mg

Sredstvo za povećanje zapremine: mikrokristalna celuloza i želatinska kapsula.

Više o sastavu pročitajte ovde.

Una de Gato 

Nutritivne informacije:1 kapsula10 g
Energetska vrednost
Proteini
Ugljeni hidrati
Masti
4,95kJ/1,17 kcal
0,125 g
0,150 g
0,001 g
1505kJ/356 kcal
37,994 g
45,593 g
0,304 g
Aktivni sastojci:Standardizovani suvi extrakt kore mačije kandže (Uncaria tometosa) 10:1 (min.3% alkaloida)180 mg54,711g

Sredstvo za zgrušavanje: mikrokristalna celuloza i želatinska kapsula.

Više o sastavu pročitajte ovde.

Istraživanja i Sertifikati

Ispitano na:

  • Farmaceutskom fakultetu u Beogradu
  • Institutu “Dr. M. Jovanović Batut”
  • Ministarstvo Zdravlja

Istraživanja i sertifikati za Camu Camu kapsule.
Istraživanja i sertifikati za Una de Gato kapsule. 

Reviews

Još uvek ne postoje recenzije za proizvod.

Ocenite prvi “IMUNOSTIMULANSI”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *