Popust

Zlatna Maka Kapsule – 100/500mg

Gelatinizirani prah tri vrste najkvalitetnije peruanske make (60% žuta , 30% crvena, 10% crna). 100% čist i prirodan organski proizvod.

Zemlja Porekla: Originalna maka poreklom iz Perua

Doziranje i Način Upotrebe: 3×2 kapsule – žene, 3×3 kapsule – muškarci svakog dana. Osnovno pravilo za korišćenje Zlatne Make je redovno, tj. svakodnevno konzumiranje minimalne dnevne doze, 2-5gr.

1.400,00 RSD 1.700,00 RSD

Zlatna Maka Kapsule od 500mg sadrže gelatinizirani prah tri vrste najkvalitetnije peruanske make. Naruči online!

Zlatna Maka – Najpoznatija Superhrana

Zlatna Maka je biljka izuzetnih karakteristika o čijoj se delotvornosti pričalo još u vremenima drevnih
civilizacija Inka i Maja.

Raste i uspeva na jako visokim nadmorskim visinama i u teškim uslovima, zbog čega je razvila mnoge odbrambene mehanizme. Prihvaćeno je mišljenje da tako otporne biljke u sebi sadrže supstance koje i ljudskom organizmu mogu preneti slične osobe.

Ova biljka se smatra prirodnim suplementom, dodatkom ishrani jer može obezbediti gotovo sve neophodne minerale i materije neophodne za normalno funkcionisanje organizma.

zlatna maka kapsule

Primarni Efekti Zlatne Make

🌱 Uspostavlja Hormonalnu Ravnotežu (Rešava Hormonski Disbalans)

Peruanska maka je najpoznatija po svojoj upotrebi u cilju uspostavljanja hormonske ravnoteže. Poslednjih godina peruanska maka je postala sinonima za efikasno prirodno sredstvo koje reguliše funkciju polnih žlezda, a i drugih žlezda sa unutrašnjim lučenjem. Ta efikasna svojstva ove biljke potiču od alkaloida (Makaida i Makaena) koji se samo u njoj i nalaze.

🌱 Ublažava Simptome Andropauze i Menopauze

Korisna je kod oba pola u srednjim godinama jer smanjuje i ublažava karakteristične simptome andropauze kod muškaraca i menopauze kod žena. To su umor, nervoza, nesanica, depresija, preosetljivost na stres, osteoporoza, problem sa tireoideom žlezdom, loša periferna cirkulacija… Dakle, povoljno utiče na proces regulacije hormonalnog disbalansa i u periodu menopauze i andropauze.

🌱 Uklanja Ciste na Jajnicima

Pristupi lečenju policističnih jajnika su različiti jer se razlikuju i simptomi od žene do žene. Mogu se lečiti i određenim lekovima, koje će vam, u zavisnosti od kliničke slike, preporučiti vaš ginekolog. Postoje i prirodne superhrane, kao što je peruanska maka koja se nalazi u Zlatnoj Maki ili MAKAMU® (Super Zlatna Maka) prahu, koje dokazano rešavaju problem policističnih jajnika.

🌱 Otklanja PMS Simptome 

Ako redovno koristite Zlatnu Maku, zaboravite na bolove, nervozu, radražljivost, depresiju, nesanicu, migrenu, umor i ostale predmenstrualne tegobe koje muče čak dve trećine ženske populacije u svetu.

🌱 Uspostavlja Redovan Ciklus i Otklanja Bolne i Obilne Menstruacije

Gotovo da nema žene koja bar jednom nije imala problema sa menstrualnim ciklusom. Redovnim korišćenjem Zlatne Make uspostavićete redovan ciklus i otkloniti bolne i obilne menstruacije.

🌱 Najpoznatiji Prirodni Preparat za Povećanje Plodnosti 

Zlatna Maka se takođe upotrebljava i za regulaciju i povećanje plodnosti kod oba pola. Kod muškaraca takođe povećava broj pokretnih spermatozoida, uspostavlja pravilno lučenje nivoa testosterona koji ima direktan uticaj na polni nagon muškaraca.

zlatna maka kapsule prah

Ostali Efekti Zlatne Make

🌱 Prirodan Suplement za Sportiste – Utiče na Poboljšanje Performansi 

Peruanska maka se u svetu već odavno koristi kao superhrana i obavezan je dodatak ishrani profesionalnih sportista jer ima daje bazičnu energiju i omogućava vrhuske rezultate (teniseri – Novak Đokovic kao i mnogi drugi, mnogi fudbalski klubovi, atletičari, plivači, košarkaši…). Takođe, i ljudi koji se rekreativno bave sportom uveliko koriste benefite koje im pruža Zlatna Maka.

🌱 Oslobađa od Stresa

Upotreba Zlatne Make u kontinuitetu oslobađa organizam od stresa i čini da se svakodnevni stres lakše podnosi. Takođe, uspešno oslobađa organizam od hroničnog umora, podiže nivo energije, povećeva izdržljivost organizma. Ukratko, čini život “lakšim”.

🌱 Biljni Analgetik 

Gelatinizirani prah Zlatne Make sadrži materije koje se smatraju biljnim analgeticima i njena upotreba može ublažiti blaža bolna stanja. Takođe, neke materije u njoj imaju i sedativno dejstvo što doprinosi postizanju boljeg raspoloženja.

🌱 Antiage

Usporava proces starenja kože, regeneriše kožu, vraća joj sjaj i elastčnost. Zbog svog bogatog sastava i obilja kalcijuma, biljka maka znatno usporava proces nastajanja osteoporoze i smanjuje njene simptome, a takođe podstiče i brže zarastanje rana.

🌱 Povećava Kognitivne Sposobnosti

Prah Zlatne Make poboljšava mentalne sposobnosti, popravlja memoriju, jača koncentraciju, povećava radnu efikasnost, omogućava lakše snalaženje u svakodnevnim zadacima.

zlatna maka kapsule srce prirodeZlatna Maka Kapsule – Srce Prirode

Zlatna Maka je zaštićeno ime biljke iz brenda Srce Prirode koja je poznata i kao Peruanska Maka (Lepidium meyenii). Svi prizvodi na tržištu koji se mogu naći pod tim imenom nisu original i ne odgovaramo za njihov kvalitet.

Zlatna Maka kapsule sadrže gelatinizirani prah tri vrste peruanske make (60% žuta , 30% crvena, 10% crna). Predstavlja u potpunosti čist i organiski proizvod nastao od originalne make poreklom iz Perua.

Kako se koristi?

Osnovno pravilo za korišćenje Zlatne Make je redovno, tj. svakodnevno konzumiranje minimalne dnevne doze, 2-5gr.

Doziranje i način upotrebe

Zlatna Maka Prah: Dnevna doza: 2-5gr praha (ravna kafena kašika = 2gr). 
Pomešati sa sokom, voćnim jogurtom, čajem, vodom. Naručite prah Zlatna Make od 100gr ili prah Zlatne Make od 150gr.

Zlatna Maka Kapsule: Dnevna doza: 3×2 kapsule – žene, 3×3 kapsule – muškarci.

Sporedni Efekti Zlatne Make

Zlatna Maka Kapsule ne sadrži nikakvu štetnu materiju niti aditiv, pa samim tim predstavlja apsolutno neškodljiv preparat. Nema poznatih sporednih efekata, niti postoje dokumenta i saznanja o interakciji ovog preparata sa bilo kojim lekom.

Ipak, ukoliko ste trudnica, dojilja ili se oporavljate od teške operacije, konsultujte se sa Vašim lekarom.

Nutritivne Vrednosti i Sadržaj

Nutritivne informacije:100 g5 g
Energetska vrednost
Proteini
Ugljeni hidrati
Masti
1474kJ/347 kcal
13,70 g
71,70 g
0,60 g
74,21kJ/17,5 kcal
0,7 g
3,6 g
0,03 g
Aktivni sastojci:

gelatiniziran koren peruanske make (lepidium meyenii) u prahu

100 g5 g

Sadržaj:

  • 100% Čista, prirodna peruanska maka (bez dodataka)
  • Prah i Kapsule Zlatne Make – najprirodniji i najjednostavniji način za dugoročno konzumiranje
  • 100% Organski proizvod
  • Indeks gelatinizacije: 99,6% – povećana koncentracija aktivnih supstanci, brža i bolja apsorbcija

Istraživanje i Sertifikati:

  • Farmaceutskom fakultetu u Beogradu
  • Institutu “Dr. M. Jovanović Batut”
  • Ministarstvo Zdravlja

Pročitajte više o istraživanjima i sertifikatima Zlatne Make.

Reviews

Još uvek ne postoje recenzije za proizvod.

Ocenite prvi “Zlatna Maka Kapsule – 100/500mg”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *