BESPLATNA DOSTAVA ZA 2 I VIŠE PORUČENA PROIZVODA

Hormonalni regulator – balanser

Značaj hormona u našem organizmu je ogroman. Oni regulišu i održavaju celokupan metabolizam, sastav krvi i funkcionisanje organa, kontrolišu rast i razvoj različitih tkiva i deluju na gotovo sve procese u našem telu. Sa poremećenim radom endokrinog sistema nastaju brojne bolesti, kako tela, tako i duha, jednostavno dolazi do bržeg starenja.

Drevna civilizacija Inka poznavala je čudesne efekte  make na regulaciju rada žlezda sa unutrašnjim lučenjem.Naučne studije nedvosmisleno dokazuju da ova biljka uspostavlja hormonalnu ravnotežu u organizmu, obezbeđujući normalan rad svih telesnih sistema, a samim tim i psihološku stabilnost, povećanu energiju i životno zadovoljstvo.

Zlatna Maka, najpoznatiji prirodni hormonalni balanser pomoći će vašem suptilnom endokrinom mehanizmu da uspostavi adekvatnu ravnotežu i tako obezbedi pravilno funkcionisanje svih procesa u Vašem organizmu. Iako najpoznatiji po efektima koje ima na disfunkciju polnih hormona (PMS, menopauza, neplodnost, impotencija, smanjeni libido), prah Zlatne Make dokazano pozitivno deluje i na patološka stanja poput problema sa tireoidnom žlezdom, dijabetesa, hipoglikemije, gojaznosti, osteoporoze, depresije, razdražljivosti, umora, nesanice, kardiovaskularnih problema.

Pomozite svom endokrinom sistemu da se izbori sa svim izazovima modernog doba! Odlučite se za redovno korišćenje praha Zlatne Make koja će vam za uzvrat pokloniti zdravljei i harmoniju u vašem životu.

Zatvori

Srce Prirode

100% Čisti i Prirodni Dijetetski Suplementi

Srce Prirode

100% Čisti i Prirodni Dijetetski Suplementi