BESPLATNA DOSTAVA ZA 2 I VIŠE PORUČENA PROIZVODA

Menopauza

Prekretnicu u životu svake žene prate neugodni simptomi koji  kod većine žena  počinju pojačanom nervozom, stalnim osećajem umora, dekoncentracijom, naglim napadima vrućine i preznojavanja – valunzima, iznenadnim lupanjem srca ili osećanjem panike, pa čak i anksioznošću i čestim depresivnim stanjima. Kasnije dolazi i do prestanka menstrualnog ciklusa i to je znak da se nivo estrogena smanjio.

Psihički poremećaji koje žena počinje da trpi direktna su posledica nedostatka endogenog estrogena, koji utiče na aktivnost centralnih neurotransmitera u našem mozgu, posebno serotonina. Kada  veza između jajnika i mozga prestane da funkcioniše, jer je uslovljena nivoom estrogena, javljaju se poremećaji u funkcionisanju gotovo svih sistema u telu žene.

Klasična medicina nudi ženi hormonsku terapiju!?

Lekari i farmaceuti uporno tragaju za idealnim rešenjem ali to nije tako jednostavno. Kako u svetu tako i kod nas, pored hormonske terapije postoji niz alternativnih preparata koji se nude ženama, kako bi olakšale sebi prolazak kroz stanje kakvo je menopauza.

Zlatna Maka je jedno od najboljih prirodnih rešenja za menopauzu

Zlatna maka sadrži esencijalne amino kiseline, vitamine i niz važnih minerala ali pored toga maka, jedina od svih poznatih biljaka sadrži specifičnu vrstu alkaloida : makaidi i makaeni. Ove supstance direktno utiču na hipofizu i hipotalamus, stimulišući ih da obnove produkciju kako drugih, tako i polnih hormona. Tako je Zlatna maka jedan od najboljih hormonalnih balansera za koje se zna.

Iskreno Vam preporučujemo da počnete da koristite ZLATNU MAKU jer će  će ona postati čuvar vašeg zdravlja,mladosti ,lepote i raspoloženja.

O blagodetima za zdravlje koje će Vam doneti zlatna maka pričaćemo kada već posle par meseci, budete osetili na sebi njena dejstva, koja se očitavaju u prestanku svih neprijatnih simptoma koji prate ulazak u menopauzu.

Redovnom upotrebom Zlatne Make, preskočićete menopauzu i ostati dugo vitalni  i   podmladjeni.

Zatvori

Srce Prirode

100% Čisti i Prirodni Dijetetski Suplementi

Srce Prirode

100% Čisti i Prirodni Dijetetski Suplementi