BESPLATNA DOSTAVA ZA 2 I VIŠE PORUČENA PROIZVODA

Plodnost

Savremeno doba, užurbanost, preveliki zahtevi, stres, kao generator psiho-fizičkih poremećaja, doveli su do sve češćih problema u ostvarivanju roditeljstva.

Mnogi parovi se suočavaju sa ovom činjenicom. Da bi plodnost kod muškarca i žena bila očuvana pre svega je potrebno da njihov reprodukltivni sistem bude u dobroj funkciji. Medicinska istraživanja ukazuju na to da se svakim danom provećava broj ljudi koji imaju problema sa začećem.

Postoji dosta prirodnih stvari koje mogu pomoći proces začeća. Mi Vam preporučujemo ZLATNU MAKU, preparat koji se vekovima koristi za povećanje plodnosti. Moć ove biljke je poznata još drevnim Inkama i njen specifičan sastav omogućava ljudskom telu da uspostavi narušeni hormonalni balans i dovede ga u ravnotežu. Pored važnih amino kiselina, vitamina i minerala maka sadrži alkaloide (makaide i makaene). Ova jedinjenja se nalaze samo u maki  i direktno utiču na pravilno funkcionisanje celokupnog hormonalnog sistema, zato i jeste jedan od najboljih preparata za povecanje plodnosti.

Žene

Neplodnost kod žena je posledica disbalansa polnih hormona i pravi uzrok je smanjena produkcija estrogena i progesterona koji su glavni pokretači začeća. Često su to direktne posledice stresa, načina života, kao i posledice policističnih jajnika ali u poslednjoj deceniji studije govore da svaka druga žena ima problem sa smanjenom produkcijom hormona, što dovodi do neplodnosti kao i niza drugih poremecaja u radu polnih hormona. Zlatna maka svojim efikasnim deistvom, utiče putem hipofize i hipotalamusa na uravnoteženu i pravilnu produkciju – izlučivanje estrogena i progesterona, dovodi u balans ovulaciju i stvara povoljne uslove za začeće. Zlatna maka u se pokazala kao najbolji prirodni proizvod za povećanje plodnosti.

Muškarci

Važno je da znate da je zlatna maka biljka sa izuzetnim energetskim, adaptogenim, antidepresivnim dejstvom na ljudski organizam, a njena uloga kao regulatora hormona  kod muškaraca  je  nadmašila mnoga medicinska očekivanja. Pokazalo se da uspostavljajući hormonalnu ravnotežu i dajući organizmu vitalnost, energiju i lakše adaptiranje i tako Zlatna maka direktno povećava plodnost!

Kod spermatogeneze pun efekat se dostiže nakon 2-3 meseca i tada se očekuje povećanje broja i pokretljivosti spermatozoida 150-200% kao i količina ejakulata.Kao i kod žena, zlatna maka putem neuroloških veza poboljšava rad hipofize i hipotalamusa koji dovode do veće produkcije testosterona koji je najbitniji faktor plodnosti kod muškarca.

Važno je istaći da se mnogo bolji rezultati postižu kada zlatnu maku koriste oba partnera i to u neprekidnom ,minimalnom periodu od 3-4 meseca. Upotrebljavajte prah make redovno i u količini koju smo preporucili (3-5gr.) dnevno. Budite strpljivi i uporni kako bi što brže došlo do začeća.

Zatvori

Srce Prirode

100% Čisti i Prirodni Dijetetski Suplementi

Srce Prirode

100% Čisti i Prirodni Dijetetski Suplementi