BESPLATNA DOSTAVA ZA 2 I VIŠE PORUČENA PROIZVODA

PMS

PMS najviše muči žene između 30 i 40 godina, mada je danas , sve više prisutan i kod devojčica u pubertetu, kao i kod žena pred menopauzu.

Simptomi PMS-a se razlikuju po vrsti i intenzitetu smetnji, ali im je zajednička karakteristika da se ciklično pojavljuju, uvek uz menstrualni ciklus.

Simptomi koji se javljaju u okviru PMS-a su bolovi u krstima, grčevi i nadutost u trbuhu, glavobolja, migrena, mučnina, poteškoće pri mokrenju, tegobe sa očima, akne, herpes, osip, urtikarija.Podjednako su neugodni i psihički simptomi poput emocionalne nestabilnosti, umora, osećanja teskobe i zbunjenosti, teškoće u koordinaciji, sklonosti povredama, promenjivog libida…

Lekari najčešće preporučuju promene životnih navika, a terapija medikamentima kod akutnih stanja najčešće ne rešava problem, već doprinosi nastanku novih neželjenih tegoba usled uzimanja lekova.

Na sreću, priroda nudi odgovor!

Blagotvorni sastojci  Zlatne Make direktno deluju na hipofizu koja “šalje komandu” ovarijumu da izlučuje optimalnu količinu estrogena i progesterona, u srazmeri idealnoj za normalno funkcionisanje menstrualnog ciklusa. Korišćenje Zlatne Make u redovnoj ishrani trajno oslobađa ženu od svih neugodnih simptoma PMS-a, o čemu govore brojna svedočanstva zadovoljnih korisnica. Zato Vam nudimo rešenje!

Koriscenjem ZLATNE MAKE, izbegnite mučne simptoma koji vas prate svakog meseca i vratite svoje telo u harmoniju! Minimalnom dozom od 2-5gr dnevno i svakodnevnom upotrebom omogućićete svom telu da prebrodi neprijatna stanja PMS-a.

Zatvori

Srce Prirode

100% Čisti i Prirodni Dijetetski Suplementi

Srce Prirode

100% Čisti i Prirodni Dijetetski Suplementi