BESPLATNA DOSTAVA ZA 2 I VIŠE PORUČENA PROIZVODA

Zašto je bolja gelatenizirana maka

Kako se peruanska maka nekada konzumirala

Izvorno, u Peruu se maka nakon berbe sušila, pa zatim obavezno kuvala ili pekla. Istraživanja su pokazala i zbog čega: da bi se oslobodilo pravo (lekovito) svojstvo peruanske make, neophodno ju je termički obraditi. Gelatenizirana maka je danas najbolji proizvod za konzumaciju. 

gelatenizirana maka

Gelatenizirana Peruanska Maka – Zlatna Maka

Gelatenizacija je stručni naziv za termičku obradu, kojom se razgrađuju skrobni lanci, što omogućava potpunu apsorpciju svih sastojaka peruanske make.

Glavni razlog zbog kojeg se radi gelatenizacija je dobijanje veće koncetracije aktivnih supstanciju što omogućava da se mnogo brže i efikasnije iskoriste sve blagodeti koje pruža Zlatna Maka

Dodatna prednost gelateniziranog praha je prijatan i sladunjav ukus, daleko prijatniji od ukusa obične make. Osim toga, ovako se takođe omogućava da se Zlatna Maka može konzumirati u prahu, rastvorena u vodi, soku, jogurtu, čaju ili bilo kom drugom napitku.

Gelatenizacija čuva sve lekovite sastojke korena make, koji obezbedjuju dejstva na organizam, zbog kojih je maka poznata i koristi se širom sveta.

Zatvori

Srce Prirode

100% Čisti i Prirodni Dijetetski Suplementi

Srce Prirode

100% Čisti i Prirodni Dijetetski Suplementi