Zašto je bolja gelatenizirana maka

Izvorno, u Peruu maka se nakon berbe suši i zatim uvek kuva ili peče. Istraživanja su pokazala da se tek termičkom obradom aktivira pravo dejstvo make.

Gelatinizacija je stručni naziv za termičku obradu, kojom se razgradjuju skrobni lanci,što omogućava potpunu apsorpciju svih sastojaka make.

Navedenim procesom dobija se VEĆA KONCENTRACIJA AKTIVNIH SUPSTANCI što omogućava da se  mnogo brže i efikasnije iskoriste sve blagodeti koje pruža Zlatna Maka. Dodatna prednost gelatiniziranog praha je PRIJATAN I SLADUNJAV UKUS, prijatniji od ukusa obične make. Ovo omogućava da se ZLATNA MAKA može konzumirati u prahu, rastvorena u vodi, soku, jogurtu, čaju …

Gelatinizacija čuva sve lekovite sastojke korena make, koji obezbedjuju dejstva na organizam, zbog kojih je maka poznata i koristi se širom sveta.

Zatvori

Srce Prirode

100% Čisti i Prirodni Dijetetski Suplementi

Srce Prirode

100% Čisti i Prirodni Dijetetski Suplementi