Česta pitanja

Zlatna Maka

Peruanska maka (lat. Lepidium meyenii ) je hrana i tradicionalni biljni preparat koji se proizvodi iz korena višegodišnje biljke koja raste na visokim platoima peruanskih Anda. Takođe poznata kao  “peruanski žen šen” pripada rodu “lepidium”,  i porodici kupusnjača (brassica). Maka je jedinstvena po tome što kao retka jestiva biljka može da preživi surove klimatske uslove, hladnoće, vreline, vetrove , UV zračenje na platoima peruanskih Anda na 4000 metara nadmorske visine.

U Peruu, maka se vekovima koristi kao hrana ili biljni dodatak ishrani. Ima status superbiljke zbog svojih adaptogenih svojstava i osobina da podiže nivo energije i povećava plodnost, seksualnu želju i potenciju, uz niz mnogobrojnih koristi po zdravlje.

Glavni i jestivi deo make je gomolj, podseća na paštrnak ili rotkvicu.

Postoje više varijeteta korena, a najzastupljenija su tri varijeteta korena – žuti, crveni i crni, koji se razlikuju po sadržaju aktivnih supstanci, od kojih svaka ima svoje područje delovanja.

Glavni sastojci make su ugljeni hidrati i proteini i predstavlja izvrstan izvor esencijalnih amino kiselina, gvožđa i kalcijuma.  Dodatne sastojke čine makaridini, makaeni, makamidi i alkaloidi koji su jedinstveni za ovu biljku. Takođe sadrži višestruke sterole i glukozinolate.

Svaki od pomenutih sastojaka nalazi svoje mesto u tretiranju različitih stanja u ljudskom organizmu, otuda višestruke koristi i lekovita svojstva ove biljke.

Osim podizanja energije i opšte vitalnosti organizma, smanjenja umora, peruanska maka povećava seksualnu funkciju i plodnost. Ostala dejstva su poboljšanje memorije i produktivnosti učenja, povećanje fokusa, regulacija rada tireoidne žlezde, smanjenje uvećane prostate, poboljšana mineralizacija kostiju, hormonska ravnoteža u menopauzi, otklanjanje simptoma PMS i policističnih jajnika. I nebrojene druge koristi direktne ili posredne.

Redovno uzimanje make vrlo brzo daje rezultate, tako da je danas izuzetno popularna i nezaobilazni deo suplementacije u svakodnevnom životu.

Fitoterapija proučava lekovita i adaptogena svojstva biljaka.

Adaptogene biljke omogućavaju ljudskom organizmu da funkcioniše neprekidno i neometano, u dugom vremenskom periodu. Adaptogene biljke sposobnost da preduprede mnoge bolesti ili neprijatna stanja, a time i da olakšaju njihov tok.

Adaptogeni su jedinstvena klasa lekovitih biljaka: pomažu u uspostavljanju ravnoteže, regenerišu i štite organizam.

Posebno dejstvo je da pomažu u odgovoru na bilo koji pokretač stresa, smanjujući sekreciju hormona stresa – kortizola, i dovode u normalu sve fiziološke funkcije u organizmu.

Odgovor je u tome da peruanska maka povećava opštu otpornost organizma na stres, na taj način ometajući sve negativne odgovore u organizmu. 

 • Podiže nivo energije, vitalnosti i izdržljivosti – fizičke i mentalne
 • Poboljšava memoriju i oštrinu mentalnog fokusa
 • Adaptogen koji smanjuje nivo stresa
 • Ublažava simptome apatije, anksioznosti i depresije
 • Otklanja nervozu i poboljšava raspoloženje
 • Reguliše metabolizam – hormonalni disbalans
 • Blagotvorno deluje kod problema sa štitnom žlezdom
 • Ublažava neprijatne simptome PMS-a
 • Reguliše neredovne i bolne menstruacije
 • Pomaže kod policističnih jajnika
 • Povećava plodnost kod žena i muškaraca
 • Ublažava i otklanja simptome perimenopauze, menopauze i post menopauze
 • Ublažava simptome osteoporoze
 • Poboljšava perifernu cirkulaciju
 • Čini kožu mlađom, pomaže kod problema sa aknama i bubuljicama
 • Pomaže kod uvećane prostate (benigna hiperplazija prostate)
 • Povećava seksualnu funkciju
 • Povećanje libida, seksualne želje i izdržljivosti
 • Povećava broj i pokretljivost spermatozoida i kvalitet i količinu semene tečnosti
 • Otklanja erektilnu disfunkciju (oslabljena, ili nedostatak erekcije)

Najefikasniji način za uzimanje Zlatne Make u prahu jeste da je umešate u tečnosti koja vam najviše prija. Najbolje je da se uzme na prazan stomak 10-15 minuta,  pre doručka. Uzimanje make na prazan stomak omogućava da se brže i potpunije resorbuje i obezbedi raspoređivanje energije tokom celog dana.  Možete koristiti tečnost koja vam najviše prija – voda, sok, jogurt, mleko, mlak čaj, smuti, šejk… Za vegane, divan napitak se dobija kada pomešate sa vašim omiljenim biljnim mlekom.  

Za podizanje energije, kada tokom dana, najčešće oko 14 sati, osetite pad energije, pospanost, slobodno uzmite ravnu kašičicu praha Zlatne Make na način koji najviše volite.

Dok naši korisnici najčešće koriste maku u prepodnevnim i popodnevnim časovima, ima onih i kojima prija da je uzimaju u večernjim časovima, jer deluje umirujuće i pomaže im da lakše zaspe.

U slučaju da se opredelite za kapusle, uzimaju se tri puta po dve kapsule (žene) ili tri puta po tri (muškarci) uz ili nakon obroka.

Zlatna Maka se pakuje u pakovanjima od 100g i 150g, kao i u kapsulama. Prema zdravstvenim propisima u Srbiji, svrstana je u dijetetske suplemente.

Preporučena dnevna doza: minimum 3 – do 5g gelatinizovanog praha ili 3× 2 do 3 kapsule. Doziranje može da se poveća prema individualnim potrebama. (jedna ravna kafena kašičica maka praha iznosi 2g)

Zlatna Maka za žene: Preporučena dnevna doza za žene je 3–5g gelatinizovanog praha ili 3× 2 kapsule dnevno. Ukoliko se koristi prah, dovoljno je koristiti srednje popunjenu kašičicu praha rastvorenu u vodi, soku, jogurtu, mleku, mlakom čaju, šejku, smutiju, itd.

Zlatna Maka za muškarce: Preporučena dnevna doza za muškarce je 5g gelatinizovanog praha ili 3× 3 kapsule dnevno. Ukoliko se koristi prah, preporučuje se puna kašičica rastvorena u vodi, soku, jogurtu, mleku, mlakom čaju, šejku, smutiju, itd.

Ukoliko proizvod uzimate neredovno ili manje od preporučene dnevne doze, verovatno je da će željeni rezultati izostati.

Osnovno pravilo za korišćenje Zlatne Make je svakodnevna i redovna upotreba u minimalnoj dozi od 3-5g dnevno. Posle tri meseca korišćenje savetuje se pravljenje pauze najviše do deset dana. Pauza se savetuje svima, bez obzira na godine i pol, osim u slučaju kad se koristi za povećanje plodnosti.

No, iako ne pravite pauzu, Zlatna maka nastavlja da donosi sve koristi. Pauza se prvenstveno preporučuje, da kao i kod svake namirnice, izbegnete zasićenje organizma.

Inače, nema kontraindikacija ukoliko Zlatnu maku uzimate i bez pauze i doživotno!

Maka u prahu i u kapsulama je potpuno istog sastava i dejstva, jedina razlika je u načinu i obliku konzumiranja.

Kapsula se sastoji od omotnice i praha.

Kapsule su napravljene za osobe kojima je to udobniji način konzumiranja (svuda i na svakom mestu), ili im se ne dopada ukus razmućenog praha.

Preporučena dnevna doza make je 3 do 5 g, neke osobe uzimaju i više. U slučaju da se opredelite za kapsule dnevna doza je tri puta dve (žene) ili tri (muškarci) kapsule.

Tu je cela razlika, a odluka je na vama!

Zlatna Maka, sušenjem, gelatinizacijom i mlevenjem, dobija zemljano – orašasti ukus. Ukusi su razni, neko „zna da je za zdravlje“ pa ne obraća pažnju, nekome se ne dopada, a neki ne mogu bez nje!

Međutim, ima toliko načina i recepata (od čaja, soka, jogurta, preko šejkova, smutija, do kaša i jela), tako da se ukus zamaskira.

Ono sa čime je većina saglasna da se najbolje „slaže“ uz citruse i kakao/čokoladne napitke, ili uz dodatak vanile.

Peruanska maka je gomoljasto povrće, tako da prirodno ne sadrži gluten.

Zlatna maka je 100% organski proizvod i ne sadrži gluten, ali nemamo sertifikat koji to potvrđuje 100%.

Zlatna Maka je apsolutno neškodljiv preparat. Nema poznatih kontraindikacija i sporednih efekata, kao ni interakcije sa lekovima, tako da možete slobodno da je koristite ukoliko imate terapiju koju pijete.

Studije su pokazale da je maka bezbedna, da se dobro podnosi i da nema neželjena dejstva na jetru i uopšte na ceo organizam.

Ukoliko ste trudni, dojite, oporavljate se od teške operacije, ili imate ozbiljnije zdravstvene probleme pre odluke da počnete/nastavite sa korišćenjem peruanske make konsultujte se sa izabranim lekarom.

Zlatna Maka spada u kategoriju dijetetskih suplemenata (dodataka ishrani). Ne postoje istraživanja gde je ispitivano dejstvo kod trudnica, dojilja i dece. Stoga ne možemo da vam preporučimo i 100% sa sigurnošću stojimo iza toga.

S druge strane, u Peruu, takvo pitanje ne postavljaju. Tamo je to namirnica, superhrana broj 1, (slično kao na našem podneblju krompir), tako da je koriste i zdravi i bolesni, trudnice, majke dojilje, deca, starije sobe.

Ipak, ukoliko ste trudni, dojite, ili se oporavljate od teške operacije, pre odluke da počnete/nastavite sa korišćenjem peruanske make konsultujte se sa izabranim lekarom.

GELATINIZOVANA maka je APSOLUTNO BOLJA i preporučljiva!

Razlika između GELATINIZIRANOG PRAHA i SIROVOG PRAHA korena make je očigledna i lako uočljiva! Struktura je finija i glatkija, a miris i ukus su prijatniji nego kod sirovog proizvoda. Pored toga, gelatinizovan proizvod – Zlatna Maka ne izaziva digestivne tegobe i ima značajno snažnije dejstvo i veću bioraspoloživost. 

Razlika između „sirove make“ i „gelatinizovane make“ je ta što se nakon sušenja korena make, u slučaju gelatinizovane make ona podvrgava industrijskom postupku gelatinizacije ekstruzijom, kako bi se razbili skrobni lanci, a time pospešila sva delotvornost i poništila eventualna neželjena dejstva (na primer digestivni problemi); u slučaju sirove make, nakon sušenja, ona se samo melje.

Zlatna maka je adaptogen, koji reguliše nivo hormona u organizmu!

U žurbi ste, na ivici strpljenja, ili istovremeno imate mnogostruku odgovornost? Zlatna maka može da bude vaš najbolji prijatelj. Maka je jedna od retkih biljaka koja se svrstava u „biljni adaptogen“.

To znači da može da direktno, pozitivno utiče na ravnotežu vaših hormona i da pomogne u adaptiranju na stres i/ili bolest. Vaš endokrini (hormonski) sistem je prva odbrambena linija koja vas štiti od štetnog dejstva kortizola hormona stresa.

Zlatna maka deluje tako što utiče na optimalan rad hipotalamusa i hipofize, koji dalje šalju „komande“ za optimalno funkcionisanje svih endokrinih žlezda.

Neka to bude vaš izbor broj 1!

Da ste mogli da pitate stare Inke da navedu svoju superbiljku broj 1, maka bi bila prva na listi.  Iako savremene kulture „hvataju korak“  sa ovim slatkastim korenom iz Perua, magija make – da dovodi celokupan organizam u balans, “dodaje gde je potrebno, I oduzima gde je višak” – poznata je hiljadama godina.

Maka je snažan dodatak ishrani koji otkriva mnoge tajne zdravlja i lečenja i preventivno deluje.

Imajte na umu da je maka pre svega hrana, a ne farmaceutski lek.

Nije isto kao kada uzmete analgetik i glavobolja nestane kao rukom odnesena!

Zlatna Maka zahteva vreme i doslednost u konzumiranju, ali daje sigurne efekte.

Većina korisnika, koji uzimaju Zlatnu Maku svakodnevno, prijavljuju poboljšanje već posle 15 dana od početka uzimanja, dok neki posle 30 dana.

Naša preporuka je da budete dosledni sa uzimanjem svoje doze Zlatne make i da joj date dovoljno vremena da počne da deluje.

Maka može da dovede do smanjenja krvnog pritiska s obzirom da poboljšava cirkulaciju.

Da, završeno je nebrojeno studija. Preko 400 studija o peruanskoj maki (Lepidium meyenii) je indeksirano na portalu PubMed, kao najreferentnijem,  u raznim naučnim časopisima i literaturi. Mnogo studija je objavljeno u Peruu, kolevci ove superbiljke.

MAKAMU

Makamu – Super Zlatna Maka  je pridodan, organski, dijetetski suplement (dodatak ishrani) koji se sadrži kombinaciju Zlatne Make i Camu Camu-a.

Koja je razlika između Zlatne Make i Makamu i šta je bolje?

Zlatna Maka (Srce Prirode) se sastoji od mešavine gelatinizovane žute, crvene i crne peruanske make.

Makamu – Super Zlatna Maka se sastoji od praha Zlatne Make i Camu Camu-a.

Dakle, Makamu ima dejstvo Zlatne Make i dodatno dejstvo biljke Camu Camu (voće sa najvećom količinom prirodnog vitamina C i preko 60 fitonutrijenata).

Najefikasniji način za uzimanje Makamu –Super Zlatne Make u prahu jeste da se umeša u tečnosti koja vam najviše prija. Najbolje je da se uzme na prazan stomak 10-15 minuta,  pre doručka. Uzimanje Makamu praha na prazan stomak omogućava da se brže i potpunije resorbuje i obezbedi raspoređivanje energije tokom celog dana.  Možete koristiti tečnost koja vam najviše prija – voda, sok, jogurt, mleko, mlak čaj, smuti, šejk…

U slučaju da se opredelite za kapsule, koriste se tri puta po dve (žene) ili po tri (muškarci) kapsule dnevno uz ili posle obroka.

Osnovno pravilo za korišćenje Makamu – Super Zlatne Make je svakodnevna i redovna upotreba u minimalnoj dozi od 3-5g dnevno. Posle tri meseca korišćenje savetuje se pravljenje pauze najviše do deset dana. Pauza se savetuje svima, bez obzira na godine i pol, osim u slučaju kad se koristi za povećanje plodnosti.

Pauza se prvenstveno preporučuje, da kao i kod svake namirnice, izbegnete zasićenje organizma.

Inače, nema kontraindikacija ukoliko Makamu uzimate i bez pauze i doživotno!

Makamu – Super Zlatna Maka se pakuje u pakovanju u prahu 150g, kao i u kapsulama. Prema zdravstvenim propisima u Srbiji, svrstan je u dijetetske suplemente.

Preporučena dnevna doza: minimum 3-do 5g gelatinizovanog praha ili 3× 2 do 3 kapsule. Doziranje može da se poveća prema individualnim potrebama. (jedna ravna kafena kašičica maka praha iznosi 2g)

Makamu za žene: Preporučena dnevna doza za žene je 3–5g gelatinizovanog praha ili 3× 2 kapsule dnevno. Ukoliko se koristi prah, dovoljno je koristiti srednje popunjenu kašičicu praha rastvorenu u vodi, soku, jogurtu, mleku, mlakom čaju, šejku, smutiju, itd.

Makamu za muškarce: Preporučena dnevna doza za muškarce je 5g gelatinizovanog praha ili 3× 3 kapsule dnevno. Ukoliko se koristi prah, preporučuje se puna kašičica rastvorena u vodi, soku, jogurtu, mleku, mlakom čaju, šejku, smutiju, itd.

Ukoliko proizvod uzimate neredovno ili manje od preporučene dnevne doze, verovatno je da će željeni rezultati izostati.

Makamu u prahu i u kapsulama je potpuno istog sastava i dejstva, jedina razlika je u načinu i obliku konzumiranja.

Kapsula se sastoji od omotnice i praha.

Kapsule su napravljene za osobe kojima je to udobniji način konzumiranja (svuda i na svakom mestu), ili im se ne dopada ukus razmućenog praha.

Preporučena dnevna doza Makamu praha je 3 do 5 g, neke osobe uzimaju i više. U slučaju da se opredelite za kapsule dnevna doza je tri puta dve (žene) ili tri (muškarci) kapsule.

Tu je cela razlika, a odluka je na vama!

C2 CAMU CAMU

Dnevna doza je 2-4 kapsule Camu Camu-a koje se piju uz ili nakon obroka.

Camu Camu se može koristiti u neograničenom vremenskom periodu.

Camu Camu spada u kategoriju dijetetskih suplemenata (dodataka ishrani). Ne postoje istraživanja gde je ispitivano dejstvo kod trudnica, dojilja i dece. Stoga ne možemo da vam preporučimo i 100% sa sigurnošću stojimo iza toga.

Prema dosadašnjim istraživanjima upotreba Camu Camu ne izaziva bilo kakve sporedne efekte i može se koristiti u neograničenom vremenskom periodu.

IMUna de Gato (mačija kandža)

Kod prevencije i povećanja imuniteta preporučena doza je 1 do 2 kapsule  dnevno, nakon jela uz dosta tečnosti.

Terapijska doza može biti i veća.

Una de Gato se može koristiti u neograničenom vremenskom periodu

Camu Camu spada u kategoriju dijetetskih suplemenata (dodataka ishrani). Ne postoje istraživanja gde je ispitivano dejstvo kod trudnica, dojilja i dece. Stoga ne možemo da vam preporučimo i 100% sa sigurnošću stojimo iza toga.

Veoma je važno poštovati propisane doze, a mačija kandža se ne preporučuje kod autoimunih bolesti (leukemija, lupus) i transplantacije.

Osobe koje koriste lekove za snižavanje krvnog pritiska, takođe se moraju pridržavati uputstva o doziranju. Preporuka je da se, ako je krvni pritisak jako nizak, prate eventualne oscilacije i smanji doza Une de Gato.

Kako Mačija kandža sadrži jedinjenja koja utiču na razređivanje krvi, neophodno je prekinuti sa njenom upotrebom 10 do 15 dana pre i posle bilo koje hirurške intervencije.

Ne preporučuje se uzimanje Une de Gato kapsula za vreme menstrualnog ciklusa, da ne bi došlo do pojačanog krvarenja.

Kod osoba koje imaju probleme sa jetrom može doći do interakcije sa Una de Gato koja može povećati efekte i neželjena dejstva nekih lekova. Potrebno je konsultovati se sa lekarom.

Lekovi koji inhibiraju imuni sistem (imunosupresori) mogu takođe stupiti u interakciju sa Una de Gato i tada se smanjuje efekat tih lekova. Ovo je važno znati kod autoimunih bolesti. Obavezno konsultovati lekara.

Alfaprostata

Alfaprostata je prirodan preparat za zdravlje prostate i reproduktivnog sistema muškarca, koji se sastoji od praha crvene gelatinizovane perunakse make i kvercetina iz Japanskog bagrema.

Alfaprostatu je potrebno uzimati svakodnevno i redovno u preporučenoj dnevnoj dozi u dužem vremenskom periodu.

Preporučena dnevna doza je tri puta po dve kapsule (ili dva puta po tri kapsule) uz ili nakon obroka uz dosta tečnosti.

Alfaprostata se može koristiti u neograničenom vremenskom periodu.

Prema dosadašnjim istraživanjima upotreba Camu Camu ne izaziva bilo kakve sporedne efekte i može se koristiti u neograničenom vremenskom periodu.

Brzina delovanja je individualna, ali prve rezultate ćete osetiti nakon 15-30 dana.

Važno je napomenuti da se u slučaju neredovnog korišćenja Alfaprostate blagotvorni efekti smanjuju, a čak mogu i potpuno da izostanu.

PORUČIVANJE, PLAĆANJE I DOSTAVA

O našim proizvodima možete detaljnije saznati na stranici xxxx .

Ukoliko imate pitanja i nedoumice, uvek možete da se besplatno konsultujete oko proizvoda sa našom dr Olgom Murgaški radnim danima 09-17h na 0691606080, da nam pošaljete e-mail na office@srceprirode.rs ili nas kontaktirate na društvenim mrežama.

Kupovinu možete izvršiti popunjavanjem porudžbenice na našem sajtu, pozivom na broj telefona radnim danima 09-17h na +381691606080 ili slanjem e-maila na office@srceprirode.rs koji će sadržati informacije o količini i proizvodima koje želite da kupite i podatke za dostavu. Dostavu vršimo City Express i AKS kurirskim službama. Trenutno nije moguće poručivanje van Srbije.Naše proizvode možete kupiti u apotekama i prodavnicama zdrave hrane širom Srbije. Više informacija možete naći na stranici Prodajna mesta.

Direktnu isporuku naših proizvoda ne vršimo ni u CG ni u BiH.

U Crnoj Gori se u apotekama može naći Zlatna Maka u prahu 150g i Zlatna Maka u kapsulama. Ukoliko u apoteci trenutno nemaju na stanju Zlatnu Maku, možete da tražite da poruče za Vas od distributera koji snadbeva apoteke našim proizvodima i obično im bude isporučeno u roku od 1-2 dana.

U BiH trenutno ne postoje prodajna mesta koja drže naše proizvode.

Prilikom poručivanja proizvoda sa našeg sajta možete izabrati dva načina plaćanja:

 • Gotovinsko plaćanje pouzećem (plaća se gotovinom kuriru prilikom preuzimanja pošiljke, nije moguće platiti karticom)
 • Online plaćanje platnim karticama (važi samo za poručivanje i isporuku u Srbiji)

Prilikom poručivanja preko telefona ili e-maila nije moguće platiti karticom, već samo gotovinom po pouzeću.

Dostavu vršimo City Express i AKS kurirskom službom. Cena dostave iznosi 300 dinara za jedan poručen proizvod, a za dva ili više bilo koja poručena proizvoda dostava je besplatna. Rok isporuke je obično 1-3 radna dana. Kurirske službe ne isporučuju vikendom.

Porudžbine primljene do 12h prepodne pakujemo i šaljemo istog dana, što znači da bi već sledeći dan trebale da budu na isporuci, izuzev porudžbine primljene u petak koje mogu da budu na isporuci tek u ponedeljak.

Porudžbine primljene nakon 12h prepodne pakujemo i šaljemo sledećeg dana. Porudžbine primljene u petak nakon 12h prepodne i za vikend se pakuju i šalju u ponedeljak, tako da prvi dan kad mogu da budu na isporuci je utorak.

Kurir će vas pozvati telefonom na dan dostave, morate da se javite da bi isporučili robu, u suprotnom neće pokušati dostavu. Ukoliko niste na adresi ili u mogućnosti da primite pošiljku, možete da se dogovorite sa kurirom da dođesledeći dan u vreme kada vam odgovara i kada će neko biti na adresi.

U slučaju da pošiljka ne stigne u predviđenom roku, pozovite nas radnim danima 09-17h na 0691606080 ili nam pošaljite e-mail na office@srceprirode.rs kako bi proverili status porudžbine i preduzeli potrebne mere.

Nakon uspešno obavljene kupovine na našem sajtu, stići će vam potvrdni e-mail sa porudžbenicom. Nekad e-mail može da zaluta i u spam folder, te ukoliko niste dobili e-mail proverite i spam folder.

Ukoliko i dalje niste sigurni da li smo primili vašu porudžbinu, možete da nas pozovete radnim danima 09-17h na 0691606080 ili da nam pošaljete mail na office@srceprirode.rs .

Pošiljku je moguće promeniti ili otkazati do 12h prepodne dana kad se pakuje i šalje porudžbina. Potrebno je da nam pošaljete mail na office@srceprirode.rs ili nas pozovete na 0691606080. Dodatne informacije  o isporuci možete saznati u pitanju Cena, rok i način isporuke.

Na žalost nije moguće preuzeti porudžbinu na adresi Srce Prirode. Na našem sajtu postoji stranica prodajna mesta gde možete naći apoteke ili prodavnice zdrave hrane u vašoj blizini koje drže naše proizvode ili nas možete pozvati kako bismo vas uputili na neko od prodajnih mesta.

Trenutno ne postoji mogućnost naručivanja van Srbije. Jedina opcija je da, ukoliko imate prijatelje ili rođake u Srbiji, oni poruče i kupe naše proizvode i privatno vam pošalju.

Na žalost ne isporučujemo na KiM.  Pakete koje sadrže dodake ishrani (dijetetske suplemente) carina zadržava na granici i ne pušta ih.

Ukoliko držite apoteku, prodavnicu zdrave hrane ili neku drugu vrstu prodajnog mesta i želite da sarađujete sa nama, uvek nas možete kontaktirati na 0691606080 i 0113113202 ili nam poslati mail na office@srceprirode.rs

Zlatna Maka

Peruanska maka (lat. Lepidium meyenii ) je hrana i tradicionalni biljni preparat koji se proizvodi iz korena višegodišnje biljke koja raste na visokim platoima peruanskih Anda. Takođe poznata kao  “peruanski žen šen” pripada rodu “lepidium”,  i porodici kupusnjača (brassica). Maka je jedinstvena po tome što kao retka jestiva biljka može da preživi surove klimatske uslove, hladnoće, vreline, vetrove , UV zračenje na platoima peruanskih Anda na 4000 metara nadmorske visine.

U Peruu, maka se vekovima koristi kao hrana ili biljni dodatak ishrani. Ima status superbiljke zbog svojih adaptogenih svojstava i osobina da podiže nivo energije i povećava plodnost, seksualnu želju i potenciju, uz niz mnogobrojnih koristi po zdravlje.

Glavni i jestivi deo make je gomolj, podseća na paštrnak ili rotkvicu.

Postoje više varijeteta korena, a najzastupljenija su tri varijeteta korena – žuti, crveni i crni, koji se razlikuju po sadržaju aktivnih supstanci, od kojih svaka ima svoje područje delovanja.

Glavni sastojci make su ugljeni hidrati i proteini i predstavlja izvrstan izvor esencijalnih amino kiselina, gvožđa i kalcijuma.  Dodatne sastojke čine makaridini, makaeni, makamidi i alkaloidi koji su jedinstveni za ovu biljku. Takođe sadrži višestruke sterole i glukozinolate.

Svaki od pomenutih sastojaka nalazi svoje mesto u tretiranju različitih stanja u ljudskom organizmu, otuda višestruke koristi i lekovita svojstva ove biljke.

Osim podizanja energije i opšte vitalnosti organizma, smanjenja umora, peruanska maka povećava seksualnu funkciju i plodnost. Ostala dejstva su poboljšanje memorije i produktivnosti učenja, povećanje fokusa, regulacija rada tireoidne žlezde, smanjenje uvećane prostate, poboljšana mineralizacija kostiju, hormonska ravnoteža u menopauzi, otklanjanje simptoma PMS i policističnih jajnika. I nebrojene druge koristi direktne ili posredne.

Redovno uzimanje make vrlo brzo daje rezultate, tako da je danas izuzetno popularna i nezaobilazni deo suplementacije u svakodnevnom životu.

Fitoterapija proučava lekovita i adaptogena svojstva biljaka.

Adaptogene biljke omogućavaju ljudskom organizmu da funkcioniše neprekidno i neometano, u dugom vremenskom periodu. Adaptogene biljke sposobnost da preduprede mnoge bolesti ili neprijatna stanja, a time i da olakšaju njihov tok.

Adaptogeni su jedinstvena klasa lekovitih biljaka: pomažu u uspostavljanju ravnoteže, regenerišu i štite organizam.

Posebno dejstvo je da pomažu u odgovoru na bilo koji pokretač stresa, smanjujući sekreciju hormona stresa – kortizola, i dovode u normalu sve fiziološke funkcije u organizmu.

Odgovor je u tome da peruanska maka povećava opštu otpornost organizma na stres, na taj način ometajući sve negativne odgovore u organizmu. 

 • Podiže nivo energije, vitalnosti i izdržljivosti – fizičke i mentalne
 • Poboljšava memoriju i oštrinu mentalnog fokusa
 • Adaptogen koji smanjuje nivo stresa
 • Ublažava simptome apatije, anksioznosti i depresije
 • Otklanja nervozu i poboljšava raspoloženje
 • Reguliše metabolizam – hormonalni disbalans
 • Blagotvorno deluje kod problema sa štitnom žlezdom
 • Ublažava neprijatne simptome PMS-a
 • Reguliše neredovne i bolne menstruacije
 • Pomaže kod policističnih jajnika
 • Povećava plodnost kod žena i muškaraca
 • Ublažava i otklanja simptome perimenopauze, menopauze i post menopauze
 • Ublažava simptome osteoporoze
 • Poboljšava perifernu cirkulaciju
 • Čini kožu mlađom, pomaže kod problema sa aknama i bubuljicama
 • Pomaže kod uvećane prostate (benigna hiperplazija prostate)
 • Povećava seksualnu funkciju
 • Povećanje libida, seksualne želje i izdržljivosti
 • Povećava broj i pokretljivost spermatozoida i kvalitet i količinu semene tečnosti
 • Otklanja erektilnu disfunkciju (oslabljena, ili nedostatak erekcije)

Najefikasniji način za uzimanje Zlatne Make u prahu jeste da je umešate u tečnosti koja vam najviše prija. Najbolje je da se uzme na prazan stomak 10-15 minuta,  pre doručka. Uzimanje make na prazan stomak omogućava da se brže i potpunije resorbuje i obezbedi raspoređivanje energije tokom celog dana.  Možete koristiti tečnost koja vam najviše prija – voda, sok, jogurt, mleko, mlak čaj, smuti, šejk… Za vegane, divan napitak se dobija kada pomešate sa vašim omiljenim biljnim mlekom.  

Za podizanje energije, kada tokom dana, najčešće oko 14 sati, osetite pad energije, pospanost, slobodno uzmite ravnu kašičicu praha Zlatne Make na način koji najviše volite.

Dok naši korisnici najčešće koriste maku u prepodnevnim i popodnevnim časovima, ima onih i kojima prija da je uzimaju u večernjim časovima, jer deluje umirujuće i pomaže im da lakše zaspe.

U slučaju da se opredelite za kapusle, uzimaju se tri puta po dve kapsule (žene) ili tri puta po tri (muškarci) uz ili nakon obroka.

Zlatna Maka se pakuje u pakovanjima od 100g i 150g, kao i u kapsulama. Prema zdravstvenim propisima u Srbiji, svrstana je u dijetetske suplemente.

Preporučena dnevna doza: minimum 3 – do 5g gelatinizovanog praha ili 3× 2 do 3 kapsule. Doziranje može da se poveća prema individualnim potrebama. (jedna ravna kafena kašičica maka praha iznosi 2g)

Zlatna Maka za žene: Preporučena dnevna doza za žene je 3–5g gelatinizovanog praha ili 3× 2 kapsule dnevno. Ukoliko se koristi prah, dovoljno je koristiti srednje popunjenu kašičicu praha rastvorenu u vodi, soku, jogurtu, mleku, mlakom čaju, šejku, smutiju, itd.

Zlatna Maka za muškarce: Preporučena dnevna doza za muškarce je 5g gelatinizovanog praha ili 3× 3 kapsule dnevno. Ukoliko se koristi prah, preporučuje se puna kašičica rastvorena u vodi, soku, jogurtu, mleku, mlakom čaju, šejku, smutiju, itd.

Ukoliko proizvod uzimate neredovno ili manje od preporučene dnevne doze, verovatno je da će željeni rezultati izostati.

Osnovno pravilo za korišćenje Zlatne Make je svakodnevna i redovna upotreba u minimalnoj dozi od 3-5g dnevno. Posle tri meseca korišćenje savetuje se pravljenje pauze najviše do deset dana. Pauza se savetuje svima, bez obzira na godine i pol, osim u slučaju kad se koristi za povećanje plodnosti.

No, iako ne pravite pauzu, Zlatna maka nastavlja da donosi sve koristi. Pauza se prvenstveno preporučuje, da kao i kod svake namirnice, izbegnete zasićenje organizma.

Inače, nema kontraindikacija ukoliko Zlatnu maku uzimate i bez pauze i doživotno!

Maka u prahu i u kapsulama je potpuno istog sastava i dejstva, jedina razlika je u načinu i obliku konzumiranja.

Kapsula se sastoji od omotnice i praha.

Kapsule su napravljene za osobe kojima je to udobniji način konzumiranja (svuda i na svakom mestu), ili im se ne dopada ukus razmućenog praha.

Preporučena dnevna doza make je 3 do 5 g, neke osobe uzimaju i više. U slučaju da se opredelite za kapsule dnevna doza je tri puta dve (žene) ili tri (muškarci) kapsule.

Tu je cela razlika, a odluka je na vama!

Zlatna Maka, sušenjem, gelatinizacijom i mlevenjem, dobija zemljano – orašasti ukus. Ukusi su razni, neko „zna da je za zdravlje“ pa ne obraća pažnju, nekome se ne dopada, a neki ne mogu bez nje!

Međutim, ima toliko načina i recepata (od čaja, soka, jogurta, preko šejkova, smutija, do kaša i jela), tako da se ukus zamaskira.

Ono sa čime je većina saglasna da se najbolje „slaže“ uz citruse i kakao/čokoladne napitke, ili uz dodatak vanile.

Peruanska maka je gomoljasto povrće, tako da prirodno ne sadrži gluten.

Zlatna maka je 100% organski proizvod i ne sadrži gluten, ali nemamo sertifikat koji to potvrđuje 100%.

Zlatna Maka je apsolutno neškodljiv preparat. Nema poznatih kontraindikacija i sporednih efekata, kao ni interakcije sa lekovima, tako da možete slobodno da je koristite ukoliko imate terapiju koju pijete.

Studije su pokazale da je maka bezbedna, da se dobro podnosi i da nema neželjena dejstva na jetru i uopšte na ceo organizam.

Ukoliko ste trudni, dojite, oporavljate se od teške operacije, ili imate ozbiljnije zdravstvene probleme pre odluke da počnete/nastavite sa korišćenjem peruanske make konsultujte se sa izabranim lekarom.

Zlatna Maka spada u kategoriju dijetetskih suplemenata (dodataka ishrani). Ne postoje istraživanja gde je ispitivano dejstvo kod trudnica, dojilja i dece. Stoga ne možemo da vam preporučimo i 100% sa sigurnošću stojimo iza toga.

S druge strane, u Peruu, takvo pitanje ne postavljaju. Tamo je to namirnica, superhrana broj 1, (slično kao na našem podneblju krompir), tako da je koriste i zdravi i bolesni, trudnice, majke dojilje, deca, starije sobe.

Ipak, ukoliko ste trudni, dojite, ili se oporavljate od teške operacije, pre odluke da počnete/nastavite sa korišćenjem peruanske make konsultujte se sa izabranim lekarom.

GELATINIZOVANA maka je APSOLUTNO BOLJA i preporučljiva!

Razlika između GELATINIZIRANOG PRAHA i SIROVOG PRAHA korena make je očigledna i lako uočljiva! Struktura je finija i glatkija, a miris i ukus su prijatniji nego kod sirovog proizvoda. Pored toga, gelatinizovan proizvod – Zlatna Maka ne izaziva digestivne tegobe i ima značajno snažnije dejstvo i veću bioraspoloživost. 

Razlika između „sirove make“ i „gelatinizovane make“ je ta što se nakon sušenja korena make, u slučaju gelatinizovane make ona podvrgava industrijskom postupku gelatinizacije ekstruzijom, kako bi se razbili skrobni lanci, a time pospešila sva delotvornost i poništila eventualna neželjena dejstva (na primer digestivni problemi); u slučaju sirove make, nakon sušenja, ona se samo melje.

Zlatna maka je adaptogen, koji reguliše nivo hormona u organizmu!

U žurbi ste, na ivici strpljenja, ili istovremeno imate mnogostruku odgovornost? Zlatna maka može da bude vaš najbolji prijatelj. Maka je jedna od retkih biljaka koja se svrstava u „biljni adaptogen“.

To znači da može da direktno, pozitivno utiče na ravnotežu vaših hormona i da pomogne u adaptiranju na stres i/ili bolest. Vaš endokrini (hormonski) sistem je prva odbrambena linija koja vas štiti od štetnog dejstva kortizola hormona stresa.

Zlatna maka deluje tako što utiče na optimalan rad hipotalamusa i hipofize, koji dalje šalju „komande“ za optimalno funkcionisanje svih endokrinih žlezda.

Neka to bude vaš izbor broj 1!

Da ste mogli da pitate stare Inke da navedu svoju superbiljku broj 1, maka bi bila prva na listi.  Iako savremene kulture „hvataju korak“  sa ovim slatkastim korenom iz Perua, magija make – da dovodi celokupan organizam u balans, “dodaje gde je potrebno, I oduzima gde je višak” – poznata je hiljadama godina.

Maka je snažan dodatak ishrani koji otkriva mnoge tajne zdravlja i lečenja i preventivno deluje.

Imajte na umu da je maka pre svega hrana, a ne farmaceutski lek.

Nije isto kao kada uzmete analgetik i glavobolja nestane kao rukom odnesena!

Zlatna Maka zahteva vreme i doslednost u konzumiranju, ali daje sigurne efekte.

Većina korisnika, koji uzimaju Zlatnu Maku svakodnevno, prijavljuju poboljšanje već posle 15 dana od početka uzimanja, dok neki posle 30 dana.

Naša preporuka je da budete dosledni sa uzimanjem svoje doze Zlatne make i da joj date dovoljno vremena da počne da deluje.

Maka može da dovede do smanjenja krvnog pritiska s obzirom da poboljšava cirkulaciju.

Da, završeno je nebrojeno studija. Preko 400 studija o peruanskoj maki (Lepidium meyenii) je indeksirano na portalu PubMed, kao najreferentnijem,  u raznim naučnim časopisima i literaturi. Mnogo studija je objavljeno u Peruu, kolevci ove superbiljke.

MAKAMU

Makamu – Super Zlatna Maka  je pridodan, organski, dijetetski suplement (dodatak ishrani) koji se sadrži kombinaciju Zlatne Make i Camu Camu-a.

Koja je razlika između Zlatne Make i Makamu i šta je bolje?

Zlatna Maka (Srce Prirode) se sastoji od mešavine gelatinizovane žute, crvene i crne peruanske make.

Makamu – Super Zlatna Maka se sastoji od praha Zlatne Make i Camu Camu-a.

Dakle, Makamu ima dejstvo Zlatne Make i dodatno dejstvo biljke Camu Camu (voće sa najvećom količinom prirodnog vitamina C i preko 60 fitonutrijenata).

Najefikasniji način za uzimanje Makamu –Super Zlatne Make u prahu jeste da se umeša u tečnosti koja vam najviše prija. Najbolje je da se uzme na prazan stomak 10-15 minuta,  pre doručka. Uzimanje Makamu praha na prazan stomak omogućava da se brže i potpunije resorbuje i obezbedi raspoređivanje energije tokom celog dana.  Možete koristiti tečnost koja vam najviše prija – voda, sok, jogurt, mleko, mlak čaj, smuti, šejk…

U slučaju da se opredelite za kapsule, koriste se tri puta po dve (žene) ili po tri (muškarci) kapsule dnevno uz ili posle obroka.

Osnovno pravilo za korišćenje Makamu – Super Zlatne Make je svakodnevna i redovna upotreba u minimalnoj dozi od 3-5g dnevno. Posle tri meseca korišćenje savetuje se pravljenje pauze najviše do deset dana. Pauza se savetuje svima, bez obzira na godine i pol, osim u slučaju kad se koristi za povećanje plodnosti.

Pauza se prvenstveno preporučuje, da kao i kod svake namirnice, izbegnete zasićenje organizma.

Inače, nema kontraindikacija ukoliko Makamu uzimate i bez pauze i doživotno!

Makamu – Super Zlatna Maka se pakuje u pakovanju u prahu 150g, kao i u kapsulama. Prema zdravstvenim propisima u Srbiji, svrstan je u dijetetske suplemente.

Preporučena dnevna doza: minimum 3-do 5g gelatinizovanog praha ili 3× 2 do 3 kapsule. Doziranje može da se poveća prema individualnim potrebama. (jedna ravna kafena kašičica maka praha iznosi 2g)

Makamu za žene: Preporučena dnevna doza za žene je 3–5g gelatinizovanog praha ili 3× 2 kapsule dnevno. Ukoliko se koristi prah, dovoljno je koristiti srednje popunjenu kašičicu praha rastvorenu u vodi, soku, jogurtu, mleku, mlakom čaju, šejku, smutiju, itd.

Makamu za muškarce: Preporučena dnevna doza za muškarce je 5g gelatinizovanog praha ili 3× 3 kapsule dnevno. Ukoliko se koristi prah, preporučuje se puna kašičica rastvorena u vodi, soku, jogurtu, mleku, mlakom čaju, šejku, smutiju, itd.

Ukoliko proizvod uzimate neredovno ili manje od preporučene dnevne doze, verovatno je da će željeni rezultati izostati.

Makamu u prahu i u kapsulama je potpuno istog sastava i dejstva, jedina razlika je u načinu i obliku konzumiranja.

Kapsula se sastoji od omotnice i praha.

Kapsule su napravljene za osobe kojima je to udobniji način konzumiranja (svuda i na svakom mestu), ili im se ne dopada ukus razmućenog praha.

Preporučena dnevna doza Makamu praha je 3 do 5 g, neke osobe uzimaju i više. U slučaju da se opredelite za kapsule dnevna doza je tri puta dve (žene) ili tri (muškarci) kapsule.

Tu je cela razlika, a odluka je na vama!

CAMU CAMU

Dnevna doza je 2-4 kapsule Camu Camu-a koje se piju uz ili nakon obroka.

Camu Camu se može koristiti u neograničenom vremenskom periodu.

Camu Camu spada u kategoriju dijetetskih suplemenata (dodataka ishrani). Ne postoje istraživanja gde je ispitivano dejstvo kod trudnica, dojilja i dece. Stoga ne možemo da vam preporučimo i 100% sa sigurnošću stojimo iza toga.

Prema dosadašnjim istraživanjima upotreba Camu Camu ne izaziva bilo kakve sporedne efekte i može se koristiti u neograničenom vremenskom periodu.

Una de Gato (mačija kandža)

Kod prevencije i povećanja imuniteta preporučena doza je 1 do 2 kapsule  dnevno, nakon jela uz dosta tečnosti.

Terapijska doza može biti i veća.

Una de Gato se može koristiti u neograničenom vremenskom periodu

Camu Camu spada u kategoriju dijetetskih suplemenata (dodataka ishrani). Ne postoje istraživanja gde je ispitivano dejstvo kod trudnica, dojilja i dece. Stoga ne možemo da vam preporučimo i 100% sa sigurnošću stojimo iza toga.

Veoma je važno poštovati propisane doze, a mačija kandža se ne preporučuje kod autoimunih bolesti (leukemija, lupus) i transplantacije.

Osobe koje koriste lekove za snižavanje krvnog pritiska, takođe se moraju pridržavati uputstva o doziranju. Preporuka je da se, ako je krvni pritisak jako nizak, prate eventualne oscilacije i smanji doza Une de Gato.

Kako Mačija kandža sadrži jedinjenja koja utiču na razređivanje krvi, neophodno je prekinuti sa njenom upotrebom 10 do 15 dana pre i posle bilo koje hirurške intervencije.

Ne preporučuje se uzimanje Une de Gato kapsula za vreme menstrualnog ciklusa, da ne bi došlo do pojačanog krvarenja.

Kod osoba koje imaju probleme sa jetrom može doći do interakcije sa Una de Gato koja može povećati efekte i neželjena dejstva nekih lekova. Potrebno je konsultovati se sa lekarom.

Lekovi koji inhibiraju imuni sistem (imunosupresori) mogu takođe stupiti u interakciju sa Una de Gato i tada se smanjuje efekat tih lekova. Ovo je važno znati kod autoimunih bolesti. Obavezno konsultovati lekara.

Alfaprostata

Alfaprostata je prirodan preparat za zdravlje prostate i reproduktivnog sistema muškarca, koji se sastoji od praha crvene gelatinizovane perunakse make i kvercetina iz Japanskog bagrema.

Alfaprostatu je potrebno uzimati svakodnevno i redovno u preporučenoj dnevnoj dozi u dužem vremenskom periodu.

Preporučena dnevna doza je tri puta po dve kapsule (ili dva puta po tri kapsule) uz ili nakon obroka uz dosta tečnosti.

Alfaprostata se može koristiti u neograničenom vremenskom periodu.

Prema dosadašnjim istraživanjima upotreba Camu Camu ne izaziva bilo kakve sporedne efekte i može se koristiti u neograničenom vremenskom periodu.

Brzina delovanja je individualna, ali prve rezultate ćete osetiti nakon 15-30 dana.

Važno je napomenuti da se u slučaju neredovnog korišćenja Alfaprostate blagotvorni efekti smanjuju, a čak mogu i potpuno da izostanu.

PORUČIVANJE, PLAĆANJE I DOSTAVA

O našim proizvodima možete detaljnije saznati na stranici xxxx .

Ukoliko imate pitanja i nedoumice, uvek možete da se besplatno konsultujete oko proizvoda sa našom dr Olgom Murgaški radnim danima 09-17h na 0691606080, da nam pošaljete e-mail na office@srceprirode.rs ili nas kontaktirate na društvenim mrežama.

Kupovinu možete izvršiti popunjavanjem porudžbenice na našem sajtu, pozivom na broj telefona radnim danima 09-17h na +381691606080 ili slanjem e-maila na office@srceprirode.rs koji će sadržati informacije o količini i proizvodima koje želite da kupite i podatke za dostavu. Dostavu vršimo City Express i AKS kurirskim službama. Trenutno nije moguće poručivanje van Srbije.Naše proizvode možete kupiti u apotekama i prodavnicama zdrave hrane širom Srbije. Više informacija možete naći na stranici Prodajna mesta.

Direktnu isporuku naših proizvoda ne vršimo ni u CG ni u BiH.

U Crnoj Gori se u apotekama može naći Zlatna Maka u prahu 150g i Zlatna Maka u kapsulama. Ukoliko u apoteci trenutno nemaju na stanju Zlatnu Maku, možete da tražite da poruče za Vas od distributera koji snadbeva apoteke našim proizvodima i obično im bude isporučeno u roku od 1-2 dana.

U BiH trenutno ne postoje prodajna mesta koja drže naše proizvode.

Prilikom poručivanja proizvoda sa našeg sajta možete izabrati dva načina plaćanja:

 • Gotovinsko plaćanje pouzećem (plaća se gotovinom kuriru prilikom preuzimanja pošiljke, nije moguće platiti karticom)
 • Online plaćanje platnim karticama (važi samo za poručivanje i isporuku u Srbiji)

Prilikom poručivanja preko telefona ili e-maila nije moguće platiti karticom, već samo gotovinom po pouzeću.

Dostavu vršimo City Express i AKS kurirskom službom. Cena dostave iznosi 300 dinara za jedan poručen proizvod, a za dva ili više bilo koja poručena proizvoda dostava je besplatna. Rok isporuke je obično 1-3 radna dana. Kurirske službe ne isporučuju vikendom.

Porudžbine primljene do 12h prepodne pakujemo i šaljemo istog dana, što znači da bi već sledeći dan trebale da budu na isporuci, izuzev porudžbine primljene u petak koje mogu da budu na isporuci tek u ponedeljak.

Porudžbine primljene nakon 12h prepodne pakujemo i šaljemo sledećeg dana. Porudžbine primljene u petak nakon 12h prepodne i za vikend se pakuju i šalju u ponedeljak, tako da prvi dan kad mogu da budu na isporuci je utorak.

Kurir će vas pozvati telefonom na dan dostave, morate da se javite da bi isporučili robu, u suprotnom neće pokušati dostavu. Ukoliko niste na adresi ili u mogućnosti da primite pošiljku, možete da se dogovorite sa kurirom da dođesledeći dan u vreme kada vam odgovara i kada će neko biti na adresi.

U slučaju da pošiljka ne stigne u predviđenom roku, pozovite nas radnim danima 09-17h na 0691606080 ili nam pošaljite e-mail na office@srceprirode.rs kako bi proverili status porudžbine i preduzeli potrebne mere.

Nakon uspešno obavljene kupovine na našem sajtu, stići će vam potvrdni e-mail sa porudžbenicom. Nekad e-mail može da zaluta i u spam folder, te ukoliko niste dobili e-mail proverite i spam folder.

Ukoliko i dalje niste sigurni da li smo primili vašu porudžbinu, možete da nas pozovete radnim danima 09-17h na 0691606080 ili da nam pošaljete mail na office@srceprirode.rs .

Pošiljku je moguće promeniti ili otkazati do 12h prepodne dana kad se pakuje i šalje porudžbina. Potrebno je da nam pošaljete mail na office@srceprirode.rs ili nas pozovete na 0691606080. Dodatne informacije  o isporuci možete saznati u pitanju Cena, rok i način isporuke.

Na žalost nije moguće preuzeti porudžbinu na adresi Srce Prirode. Na našem sajtu postoji stranica prodajna mesta gde možete naći apoteke ili prodavnice zdrave hrane u vašoj blizini koje drže naše proizvode ili nas možete pozvati kako bismo vas uputili na neko od prodajnih mesta.

Trenutno ne postoji mogućnost naručivanja van Srbije. Jedina opcija je da, ukoliko imate prijatelje ili rođake u Srbiji, oni poruče i kupe naše proizvode i privatno vam pošalju.

Na žalost ne isporučujemo na KiM.  Pakete koje sadrže dodake ishrani (dijetetske suplemente) carina zadržava na granici i ne pušta ih.

Ukoliko držite apoteku, prodavnicu zdrave hrane ili neku drugu vrstu prodajnog mesta i želite da sarađujete sa nama, uvek nas možete kontaktirati na 0691606080 i 0113113202 ili nam poslati mail na office@srceprirode.rs

Proizvod je dodat u korpu