O nama

growth 1

Doneti dobro drugima

Naš fokus je na proizvodima koji rešavaju niz tegoba i simptoma vezanih za posledice savremenog tempa života, uspostavljaju ravnotežu i poboljšavaju opšte stanje organizma.

Poverenje

Proizvodi, koje nudimo su poznati, koriste se hiljadama godina, iskustva se prenose sa generacije na generaciju i spadaju u preparate “narodne medicine“. Farmaceutska industrija je pokušala, ali nije uspela da ih napravi sintetičkim putem. Samo priroda, svojom mudrošću može da ih stvori. Naši proizvodi su 100% prirodni, 100% organskog porekla, 100% provereni i sertifikovani. Njihova delotvornost je naučno dokazana.

Vizija i misija:

Obezbediti svojim potrošačima najbolji mogući kvalitet života i dobrobiti! Srce prirode je nastalo kao rezultat istraživanja i potrage osnivača za rešenjem sopstvenih zdravstvanih tegoba. Ono što želimo za sebe i porodicu, želimo da ponudimo i Vama.

Kvalitet bez premca!
Imajte poverenje u Srce Prirode

Kvalitet bez premca! Imajte poverenje u Srce Prirode

Srce prirode – otkucaji u ritmu vašeg zdravlja

Mesto odakle dolazi jedina prava Zlatna Maka

Reč osnivača i vlasnika

Negde u jesen 2006. godine počeo sam usled brojnih poslovnih obaveza da osećam nedostatak energije i volje. Postao sam anksiozan i imao utisak da cu „pregoreti“.
Rešio sam da hitno nešto učinim za sebe, a kako nikada nisam bio pobornik veštačkih suplemenata, počeo sam da tragam za prirodnim sredstvima.

 
Slučaj je hteo, mada nista nije slučajno, da sretnem dobrog prijatelja lekara koji se pored zvanične bavi i alternativnom medicinom. Pomenuo mi je da istražuje lekovitu biljku – peruansku maku, za koju je bio siguran da može da reši moje stanje.

Biljka koja menja život

Do tada, kao ni većina naše populacije, nisam ni čuo za peruansku maku, ali poverovao sam prijatelju lekaru. Zainteresovan, pozvao sam druga koji zivi i radi u Peruu. U to vreme smo se već raselili po celom svetu.
„Maka? Slušaj druže, ovde se zna da je to lek za sve živo. Šaljem ti, ne brini“, kratko mi je odgovorio.
Stigao je džak sa 5 kg make u prahu. Direktno od proizvođača. Odmah sam počeo da je uzimam, svakog dana ujutru. Nakon dve-tri nedelje, sve je pocelo da se menja.

 
Iz dana u dan, ustajao sam u 6 sati ujutro, a išao na spavanje u ponoć, sve vreme pun energije, entuzijazma i životne radosti. Sve stvari su ostale iste, posao, problemi, ali ja sam na sve gledao samo kao na dnevne izazove. Nije bilo anksioznosti i odlaganja, koji su ranije vodili u začarani krug neostvarenosti.

 
Potpuno fasciniran da jedan biljni proizvod može da ima ovako snažno dejstvo, počeo sam da eksperimentišem. Prvo u okviru porodice, a zatim i sa prijateljima i poznanicima. Svi su uzimali peruansku maku i imali neverovatne efekte.

 
Ne samo da su imali više energije i osećali se odmornije, već je bilo i dodatnih zdravstvenih poboljšanja. Tako je žena prijatelja, nakon histerektomije i veštačke menopauze a bez uzimanja hormonske supstitucije, opet zahvaljujući posebnoj mešavini (koja će kasnije dobiti ime Zlatna Maka), nakon samo tri meseca rešila sve simptome i tegobe. Ćerke prijatelja su rešile probleme sa neredovnim i bolnim ciklusima, simptome PMS, kosa, lice, nokti su bili zdravi!
Počeo sam da intenzivno istražujem ovu superbiljku. Iz inostranstva sam poručivao proizvode od make u kapsulama, tabletama, prahu, od raznih proizvođača iz Perua, Amerike, Evrope, upoređivao, ispitivao kako deluju, razgovarao sa lekarima i farmaceutima, a od vodećih ginekologa za veštačku oplodnju sam saznao da maku preporučuju kao dodatno sredstvo u borbi protiv neplodnosti.


Nakon dve godine posvećenog svakodnevnog istraživanja bilo mi je jasno – peruanska maka je nešto što mora da postane dostupno svakome u Srbiji kome je to potrebno i ja ću učiniti sve što mogu da tako i bude.
Bio je to početak, sada već decenijske, priče zvane Srce prirode.

Glavni zadatak: Doneti dobro drugima

Motivacija i pokretačka snaga Srca prirode bila je – „doneti ljudima u Srbiji sve dobrobiti koje peruanska maka pruža i učiniti da svako kome je to potrebno dobije pomoć koja će ojačati i poboljšati zdravlje“!
Obilaskom proizvođača u Peruu, uspostavio sam saradnju sa uzgajivačima iz mesta Junin gde se uzgaja najkvalitetnija maka. Od tada do danas, Srce prirode maku dobija od istih ljudi, sada mojih prijatelja i životnih dobrotvora.


Savetujući se sa Peruancima i koristeći znanja koja sam stekao istraživanjem, zajedničkim snagama stvorili smo proizvod Zlatna Maka, 100% prirodni organski proizvod koji u sastavu ima tri vrste make – žutu, crvenu i crnu – u jedinstvenom odnosu koji obezbeđuje maksimalno blagotvorno dejstvo ove biljke.


Kako bismo u Srcu prirode osigurali da do vas dođe najbolji mogući proizvod, kvalitet i zdravstvena ispravnost make koju uvozimo proverava se čak tri puta: kod proizvođača u Peruu, prilikom uvoza i nakon pakovanja proizvoda.
Proizvodi Srca prirode prošli su i kroz nezavisne analize na Hemijskom fakultetu, a naši proizvodi se obrađuju i pakuju u strogo kontrolisanim farmaceutskim uslovima sa svim dozvolama, licencama i sertifikatima i po evropskim i svetskim standardima.


Zbog svega toga, naš proizvod Zlatna Maka, postala je u Srbiji prepoznato ime i sinonim za peruansku maku.

 

Jedina prava Zlatna Maka, maka iz Srca prirode

Mnogi proizvođači i uvoznici u Srbiji, usled nepoznavanja materije, misleći da je Zlatna Maka u stvari žuta maka (zbog boje), krenuli su da uvoze žutu maku i da je, do danas, pogrešno nazivaju imenom Zlatna Maka misleći da je to pravi naziv biljke.


Na taj način, ne samo da su uveli konfuziju na tržište. Učinili su da većina potrošača, za koje je blagotvorna i delotvorna samo ispravna i optimalna proporcija tri vrste make koje čine proizvod Zlatna Maka, pogrešno misli da će dobiti željena poboljšanja koristeći preparate napravljene samo od žute make.


Ovo je i razlog zbog kog Srce prirode intenzivno radi na edukaciji i podizanju svesti svih segmenata tržišta – od lekara i farmaceuta, do prodavaca i krajnjih korisnika.


Pružamo isključivo proverene informacije i to ćemo nastaviti i dalje da činimo iako naše tekstove, istraživanja i informacije kopiraju mnogi proizvođači, novinari, blogeri, sajtovi za prodaju dijetetskih suplemenata, predstavljajući ih kao svoje.


Pored peruanske make, Srce prirode do vas dovodi i druge biljke koje nisu opšte poznate u Srbiji, a koje imaju blagotvorna i lekovita dejstva. Do sada smo se bazirali na superbiljkama iz Perua kao što su Mačija kandža (Una de Gato) i Camu Camu, a u narednim godinama učinićemo dostupnima i superbiljke iz drugih krajeva sveta i proizvode koji pomažu vašem zdravlju.


Od prvog dana do danas Srce prirode kuca za vas, za savršen ritam vašeg zdravlja.


S poštovanjem,
Aleksandar Stojanović

Alfa prostata
Makamu

Proizvod je dodat u korpu