BESPLATNA DOSTAVA ZA 2 I VIŠE PORUČENA PROIZVODA

IM Una de Gato

Mačija kandža

Una de Gato je, zahvaljujući svom specifičnom sastavu i izvanrednoj lekovitosti, proglašena biljkom XXI veka i najlekovitijom biljkom otkrivenom u poslednjih 300 godina. Smatra se najboljim imunostimulansom među biljkama.

Una de Gato – Biljka XXI Veka

Una de Gato (Uncaria Tomentosa), poznata i kao Mačja Kandža (Cat’s Claw) je vanredno lekovita biljka i sva njena blagotvorna dejstva je nemoguće objediniti na jednom mestu. Sadrži sve supstance koje samo priroda u svojoj mudrosti može da stvori, i to u adekvatnoj tj savršenoj proporciji.

Farmaceutska industrija pokušava da izdvoji jedan određeni tip hemikalija ili da ih proizvede sintetički, da bi tako napravili “svoje” lekove. Dosadašnji eksperimenti su pokazali da je njihovo dejstvo mnogo slabije u odnosu na prirodni preparat IMUna de Gato.

Razlog je što današnja nauka nije u mogućnosti da proizvede takva kompleksna jedinjenja sa idealnom proporcijom prirodnih supstanci kao što priroda može. Jednostavno, takvo sinergetsko delovanje prirodnih hemikalija nije moguće dobiti veštačkim putem.

Dejstva

Pročitajte više: Una de Gato – Načini Delovanja i Svi Blagotvorni Efekti

Pakovanje

Extract IMUne de Gato je pakovan u kapsulama od 180mg. To je maksimalno dozvoljena doza za dijetetske suplemente.

Koristi se 1 kapsula dnevno. Svaka veća doza se smatra lekom te vas molimo da pogledate poglavlja :

Preporučujemo:

Sastojci Una de Gato imaju široko preventivno dejstvo, kao i sposobnost da prepoznaju i izleče ukorenjena patološka stanja, omogućavajući brz oporavak.

IMUna de Gato je dokazano moćan preparat koji može da pomogne u mnogim slučajevima, a i da nas preventivno zaštiti.

Preporučujemo redovnu konzumaciju kako biste ojačali imunitet, ali i zaštitili ga od raznih virusa, infekcija, gripa, i mutacija ćelija (koje mogu biti uzrok mnogih bolesti, tumora i kancera).

Napomena: U mnogim zemljama Evrope ekstrakt biljke Une de Gato se koristi kao dodatak ishrani pri hemiptreapiji i zračenju. U većini zemalja Evrope, ekstrakt Une de Gato kupuje se uz lekarski recept.

Zatvori

Srce Prirode

100% Čisti i Prirodni Dijetetski Suplementi

Srce Prirode

100% Čisti i Prirodni Dijetetski Suplementi