Erektivna disfunkcija: Kako Zlatna Maka pomaže muškarcima da ostanu vitalni i mladi

Erektivna disfunkcija: Kako Zlatna Maka pomaže muškarcima da ostanu vitalni i mladi

Po definiciji, erektivna disfunkcija je nemogućnost da se postigne ili održi erekcija za zadovoljavajuću seksualnu aktivnost, poznata kao impotencija.

Stručnjaci veruju da postoje mnogi faktori koji doprinose erektivnoj disfunkciji, uključujući i izbor načina života, kao što su gojaznost, ishrana i nedostatak fizičke aktivnosti. Lekovi za regulisanje krvnog pritiska, antidepresivi, lekovi za smirenje, potiskivači apetita mogu se pojaviti kao uzrok erektivne disfunkcije.

Hormonski poremećaji (nizak nivo testosterona) i psihološki faktori, kao što su anksioznost, stres, krivica i depresija su takođe priznati kao faktori koji doprinose da se stvori erektivna disfunkcija.

O ovoj temi muškarci ne govore tako lako.

Ipak, ovo stanje je povezano sa neizbalansiranim endokrinim sistemom (stres, anksioznost, depresija) i neuravnotežnim reproduktivnim sistemom.

Erektivna disfunkcija je česta pojava, a postoje različiti načini da se poboljša ovaj disbalans i korišćenje super hrane ZLATNE MAKE je definitivno najprirodnija, najefikasnija i najbezbednija opcija.

Zlatna Maka prirodno povećava broj i pokretljivost spermatozoida kod muškaraca, smanjuje stres koji je glavni faktor u balansiranju endokrinog sistema i eliminisanju simptoma erektilne disfunkcije.

Mada je hormonalni stabilizator, maka sadrži veliku količinu aminokiselina, naročito arginina.

Arginin je aminokiselina koja obezbeđuje povećanje proizvodnje kiseonika i kao rezultat promoviše bolju cirkulaciju u telu i pomaže da se promoviše bolji protok kiseonika do muškog reproduktivnog sistema.

Ovo povećanje kiseonika poboljšava erekciju i seksualnu funkciju. Arginin izaziva opuštanje krvnih sudova (vazodilataciju).

Zlatna maka je prirodna vijagra koja svakom muškarcu održava vitalnost i produženu mladost.

Može vam se svideti

Proizvod je dodat u korpu