Potencija

Potencija

Prirodna pomoć kod problema sa potencijom i erektilnom disfunkcijom

Erektilna disfunkcija je nemogućnost održavanja erekcije dovoljno dugo kako bi došlo do ostvarenja kompletnog seksualnog čina. Procena je da će se, tokom života, 1 od 10 muškaraca susresti sa ovim problemom.

Utvrđeno je da užurbanost, sve veći fizički i mentalni napor, stres i neizvesnost koji su deo svakodnevice dovode do problema sa potencijom i erektilnom disfunkcijom. To je dovelo do toga da se muškarci sve češće i u sve ranijoj životnoj dobi javljaju za pomoć zbog problema sa potencijom.

Postoji niz razloga za problem potencije i erektilne disfunkcije i veoma je važno utvrditi primarni uzrok.

Za početak bi trebalo isključiti one za koje su odgovorna određena oboljenja i to primarno urogenitalnog trakta. Recimo, neka neurološka oboljenja kao što je multipla skleroza, takođe mogu biti uzrok problema sa potencijom. Takođe, neki lekovi kao što su antidepresivi, diuretici, antihistaminici, antiaritmici, anksiolitici, miorelaksanti i drugi, mogu dovesti do problema sa potencijom. Na trećem mestu nalaze se problemi psihološke prirode kao što su stres, depresija, anksioznost, i zloupotreba određenih psihogenih supstanci što može izazvati ovaj poremećaj. Tu spadaju nalazi alkohol, amfetamini, barbiturati, narkotici, nikotin.

Impotencija, problem o kome se ćuti

Da, ovo je tema o kojoj se ne govori i retko kada se čak i prijatelji međusobno poveravaju da ih muče ovakvi problemi. Ipak, istina je da, iz dana u dan, od muškarca se traži sve više i više. Živeći pod takvim nametnutim pritiskom, muškarci neretko razvijaju problem psihološke prirode koji se, u sve češćem broju, manifestuje impotencijom. Opet, to dovodi do novog i novog stresa koji se taloži i dovodi do niza problema. Tako se stvara začarani krug iz koga možda izgledati kao da je nemoguće izaći.

U lečenju erektilne disfunkcije koriste se različite metode:

  • oralni medikamenti
  • injekcije
  • hirurgija (implanti)
  • vakuumske pumpe i druga mehanička pomagala
  • intra-uretralni medikamenti
  • psihoterapija

Međutim, postoji prirodan način za rešavanje problema sa potencijom. Preparat po imenu Zlatna Maka – najprirodniji i najzdraviji način za rešavanje erektilne disfunkcije.

Kako Zlatna Maka rešava problem sa potencijom

Zlatna Maka Srca Prirode je jedinstveni, prirodni i organski preparat napravljen od tri vrste peruanske make – žute, crvene i crne. Zahvaljujući svojim sastojcima i činjenici da je maka potentan antioksidans i da na potpuno bezbedan način pomaže da se u telu uspostavi normalan hormonalni balans neophodan za pravilno funkcionisanje svih sistema u organizmu, Zlatna Maka veoma efikasno rešava probleme sa potencijom.

Ono što je važno jeste činjenica da je Zlatna Maka biljka sa izuzetnim energetskim, adaptogenim i anti stres dejstvom na ljudski organizam. Tako Zlatna Maka uspešno neutrališe sve posledice koje prekomerni stres ostavlja na organizam muškarca. Dovodi do opuštanja nerava, paralelno ojačavajući organizam i dajući mu veliku količinu energije. Delujući antidepresivno, Zlatna Maka pojačava libido i dovodi do poboljšanja orgazma i ejakulacije.

Ovaj preparat ujedno značajno poboljšava broj i pokretljivost spermatozoida u semenoj tečnosti i snažno pojačava plodnost kod muškarca, tako da predstavlja odličnu pomoć i ukoliko se radi na lečenju neplodnosti ili ostvarenju potomstva.

Za tretiranje erektilne disfunkcije, probleme sa ejakulacijom, smanjenim brojem i pokretljivošću spermatozoida, ali i radi pojačanja već normalnog libida ili kao potpora u kvalitetu sperme potrebno je svakodnevno uzimanje jedne kafene kašičice (5 grama) Zlatne Make.

Rešenje je tu, vaše je samo da ga poručite.

Može vam se svideti

Proizvod je dodat u korpu