Plodnost

Plodnost

Zlatna maka: prirodna pomoć kod neplodnosti

Neplodnost je problem koji podjednako pogađa i žene i muškarce. Dobijanje potomstva jedna je od osnovnih potreba svakog čoveka. Gledati u te male oči, biti uz njih dok odrastaju, čine prve korake, prave greške, uče, žive… Ništa nije lepše od toga i upravo zato je lečenje neplodnosti i uklanjanje uzroka od najveće važnosti za sve koji imaju problem sa začećem.

Koji su uzroci neplodnosti?

Sterilitet u današnje vreme muči sve više osoba. Zapravo između 15 i 18% parova je pogođeno ovim problemom.

Postoji više mogućih uzroka steriliteta:

  • Problemi sa jajnicima (policistični ili neprohodni)
  • Neredovne menstruacije
  • Promene na grliću materice
  • Miomi i polipi materice
  • Poremećaji hormonalnog balansa
  • Starosna dob
  • Smanjen broj i pokretljivost spermatozoida
  • Zapušenost semenih kanala
  • Stres i napetost…

Kod lečenja neplodnosti najvažnije je da u proces budu uključena oba partnera. Imajući to u vidu, Srce Prirode je sa ljubavlju stvorilo Zlatnu Maku, 100% organski i prirodan preparat koji može da pomogne kod problema zvani neplodnost.

Snaga peruanske make i specifičan sastav bili su poznati još drevnim Inkama. Ova biljka ljudskom telu pomaže da uspostavi narušeni hormonalni balans i dovede ga u ravnotežu. Pored važnih aminokiselina, kao i vitamina i minerala, Zlatna Maka sadrži i alkaloide (makaide i makaene). Ova specifična jedinjenja se u prirodi nalaze samo u biljci maka. Oni direktno utiču na pravilno funkcionisanje celokupnog hormonalnog sistema, zbog čega maka i jeste jedan od najboljih prirodnih preparata za povećanje plodnosti.

Zlatna Maka i povećanje plodnosti kod žena

Neplodnost kod žena obično je posledica disbalansa polnih hormona. Drugim rečima, pravi uzrok steriliteta u ovim slučajevima je smanjena proizvodnja estrogena i progesterona koji su glavni pokretači začeća. Često su to direktne posledice stresa, načina života, kao i sindroma policističnih jajnika.

Međutim, studije sprovedene u poslednjoj deceniji govore da svaka druga žena ima problem sa smanjenom produkcijom hormona, što dovodi ne samo do neplodnosti već i do niza drugih poremećaja u radu polnih hormona.

Zlatna Maka svojim efikasnim dejstvom utiče na uravnoteženu i pravilnu proizvodnju hormona preko HPG ose, koja predstavlja zajedničko dejstvo endokrinih žlezda: hipotalamusa, hipofize, i gonada. Izlučivanjem estrogena i progesterona, ona dovodi ovulaciju u ravnotežu i stvara povoljne uslove za začeće – potpuno prirodno i bezbedno!

Povećanje plodnosti kod muškaraca

Zlatna Maka je biljka sa izuzetnim energetskim, adaptogenim, antidepresivnim dejstvom, a njena uloga kao regulatora hormona kod muškaraca je nadmašila mnoga medicinska očekivanja.

Naime, pokazalo se da, delujući tako da uspostavlja hormonalnu ravnotežu i daje organizmu vitalnost, energiju i sposobnost lakše adaptacije, Zlatna Maka može da poveća plodnost kod muškaraca!

Kod spermatogeneze pun efekat se dostiže nakon samo 2 – 3 meseca. Tada se očekuje i povećanje broja spermatozoida, zatim njihova bolja pokretljivost za 150-200%, kao i volumena ejakulata. Pored toga utiče i na postizanje boljeg i punijeg orgazma.

Kao i kod žena, Zlatna Maka preko HPG ose poboljšava rad hipotalamusa i hipofize i  dovodi do optimalne produkcije testosterona koji je bitan faktor plodnosti kod muškarca.

Važno je istaći da se mnogo najbolji rezultati postižu kada Zlatnu Maku koriste oba partnera i to u neprekidnom periodu od minimum 3-4 meseca.

Konzumira se svakodnevno i to u preporučenoj dozi (žene 3-5g, muškarci 5g).

Može vam se svideti

Proizvod je dodat u korpu