Osteoartritis i reumatoidni artritis

Osteoartritis i reumatoidni artritis

Prirodna pomoć kod osteoartritisa i reumatoidnog artritisa

Reumatizam podrazumeva veliki broj hroničnih oboljenja koja nemaju potpuno jasno poreklo, tok i posledice. Međutim, za sve reumatske bolesti zajedničko je da uzrokuju smetnje pri pokretima u kostima, mišićima, tetivama i/ili zglobovima. Nažalost, ova vrsta problema je veoma česta i pogađa, ne samo starije, već u sve većoj meri i osobe mlađe životne dobi.

Prema istraživanju Instituta za javno zdravlje „Batut“, reumatizam je na prvom mestu oboljenja u Srbiji, a čak tri četvrtine stanovnika naše zemlje, boluje od nekog oblika reumatizma.

Una de Gato, efikasno prirodno rešenje protiv reumatizma

Reumatizam se najčešće javlja u obliku osteoartritisa i reumatoidnog artritisa, a bol koji izazivaju ove bolesti, iako ne ugrožava život, dramatično utiče na njegov kvalitet otežavajući kretanje i obavljanje poslova.

Zato ne čudi da se pacijenti često obraćaju lekarima rečenicom: “Pomozite, stegla me reuma, sve me boli”.

Najčešće, nakon uzimanja antireumatika bol popusti, ali se, kako i kod svih hroničnih bolesti, simptomi vrlo brzo vraćaju čim dejstvo lekova prestane, pa postoji opasnost od njihove prekomerne upotrebe.

Srećom, postoji prirodan način koji pomaže kod osteoartritisa i reumatoidnog artritisa. U pitanju je Una de Gato (Mačja kandža), neverovatna biljka iz doline Amazona, koja deluje protivupalno i analgetski. Ova superbiljka efikasno otklanja bol i upale koje se javljaju kod artritisa, burzitisa i brojnih oblika reumatizma, a pri tom, kao snažan antioksidans, štiti ćelije od starenja i tako otklanja uzrok mnogih degenerativnih stanja.

Šta Una de Gato čini uspešnom u borbi sa osteoartritisom i reumatoidnim artritisom

Studija Medicinskog centra Langone Univerziteta u Njujorku, u izdanju časopisa „Journal of Rheumatology“, otkrila je da je kod pacijenata koji su uzimali Una de Gato tokom 24 nedelje smanjen broj bolnih zglobova, a posle dodatnih 28 nedelja smanjio se i broj otečenih zglobova.

Una de Gato je bogata sastojcima kao što su glikozidi, alkaloidi, polifenoli, triterpeni, beta-sitosteroli, stigmasteroli i kamposteroli. Dugogodišnja ispitivanja, kako klinička tako i laboratorijska, su zaključila da ovako specifičan sastav biljke daje odlične rezultate u tretmanu osteoartritisa i reumatoidnog artritisa.

Ublažavanje tegoba osteoartritisa

Zaključak je da mačja kandža efikasno ublažava bol kod osteoartritisa, što se pripisuje osobini da dubinski čisti intestinalni trakt i pomaže telu da se oslobodi toksina. Naime, artritis, bolovi u zglobovima, upale, alergije, hronični umor i slab imunitet su posledice poremećaja crevne propustljivosti i nagomilavanja toksina.

Ekstrat 12:1 sa minimum 3% alkaloida, Una de Gato brenda Srce Prirode, bogat je fito-hemijskim sastojcima kao sto su glikozidi, specifični alkaloidi proantocijanidini, polifenoli, triterpini, beta –sitosteroli, stigmasteroli i kampesteroli.

Kako je naučno utvrđeno, njihov specifičan odnos u ovom preparatu je takav da pruža mnogo bolje rezultate u organizmu, jer deluju tako da uzajamno pojačavaju dejstvo nego kada se primenjuju pojedinačno, ili kao prost zbir ovih supstanci.

Studija sprovedena na 45 osoba sa osteoartritisom u kolenu, uzimanjem 100 mg ekstrakta mačje kandže tokom četiri nedelje, dovelo je do smanjenja bola tokom fizičke aktivnosti ili u mirovanju, kao i do ublažavanja ukočenosti i normalizacije funkcije zglobova.

Smanjenje simptoma reumatoidnog artritisa

Una de Gato efikasno donosi olakšanje i osobama koje pate od reumatoidnog artritisa.

Studija na 40 ljudi sa reumatoidnim artritisom utvrdila je da je 60 mg ekstrakta Una de Gato dnevno, uz redovne lekove, rezultiralo smanjenjem broja bolnih zglobova za čak 29%.

Njeno snažno dejstvo posledica je sposobnosti mačije kandže da smanjuje upalne procese u telu što proizvodi ublažavanje simptoma reumatoidnog artritisa.

Poručite Una de Gato iz Srca prirode i neka reumatizam i problemi koje donosi postanu stvar vaše prošlosti.

Može vam se svideti

Proizvod je dodat u korpu