Kako Da Se Oslobodite PMS Simptoma Prirodnim Putem

Kako Da Se Oslobodite PMS Simptoma Prirodnim Putem

Simptomi PMS-a

PMS se manifestuje pojavom emocionalnih, psihičkih i fizičkih smetnji. To su nervoza, depresija, uznemirenost, grčevi u stomaku, nadutost, nedostatak snage i koncentracije, zadržavanje tečnosti u telu, glavobolja, pojačan apetit, želja za slatkišima. I tako svakog meseca, žena prolazi kroz PMS koji joj otežava svakodnevno funkcionisanje.

Pred menstrualni sindrom je niz neprijatnih stanja koje svaka žena ima u svom iskustvu i odlično zna kroz šta prolazi u tom periodu.

Zašto dolazi do PMS-a?

PMS se javlja 7-14 dana pre menstrualnog ciklusa, nakon ovulacije i tada dolazi do naglog pada progesterona i estrogena koji direkto izazivaju pad lučenja setotonina (hormona sreće) i endorfina (hormona otpornosti na bol i dobrog raspoloženja). Upravo ovo je razlog zbog kog se javljaju sva stanja kod žena u tom periodu.

Kako umanjiti i otkloniti simptome PMS-a?

Iako medicinski stručnjaci još uvek istražuju sve uzroke pojave PMS-a, za sada je dokazano da se simptomi mogu umanjiti ili u potpunosti ukloniti sledećim metodama:

  • Fizičkom aktivnošću: uvođem fizičke aktivnosti, makar to bila samo i svakodnevna šetnja (preporučen brz hod), neće umanjiti samo simptome PMS-a, već će blagotvorno delovati i na zdravlje i funkcionisanje čitavog organizma;
  • Promenom načina hrane: Preporučeno je uključiti više vlaknaste hrane – povrća i voća;
  • Korišćenjem MAKAMU® – 100% prirodnog preparata za uklanjanje neprijatnih simptoma PMS-a.
pms-simptomi-1-680x283

MAKAMU® je prirodni dijetetski suplement namenjen ženama u svim starosnim dobima. Idealan je za smanjenje neprijatnih simptoma koji svakog meseca prate ženu u PMS-u i to u njenom najefikasnijem i najproduktivnijem delu života od 18. godine.

Specifičnost sastava obe biljke koje sadrži MAKAMU® daje ženama odlične efekte na celokupno zdravlje, a u slučaju PMS-a smanjuju ili potpuno otklanjaju sve tegobe.

Svojom sposobnošću da napravi ravnotežu u funkcionisanju svih endokrinih organa, MAKAMU® će brzo i efikasno dovesti u balans ceo organizam i omogućiti svakoj ženi da uvek bude zdrava, raspoložena i vitalna.

Ovaj preparat sadrži kombinaciju Zlatne Make koja uspeva na preko 4000m nadmorske visine peruanskih Anda i Camu Camu koji raste u Amazonu.

Kombinacija Zlatne Make (sa svojih 60 fitonutrijenata i specifičnim alkaloidima: makaidi i makaeni kojih ima samo u ovoj biljci) i Camu Camu (koji pored više od 60 različitih fitonutrijenata sadrži i najveću koncentraciju prirodnog C vitamina) daje MAKAMU® izuzetne lekovite benefite u sprečavanju svih neprijatnih stanja koji se javljaju kod PMS-a.

Kako MAKAMU® utiče na PMS?

Dve biljke koje se nalaze u sastavu MAKAMU® su dva efikasna i lekovita superfooda i direktno utiču na smanjenje problema koje svakog meseca donosi PMS.

MAKAMU® svojim neurotransmiterskim dejstvom sprcečava mogućnost naglih promena u telu žene koje se dešavaju za vreme PMS perioda. Održavajući dobar balans, opštu i perifernu cirkulaciju kao i pravilno funkcionisanje čitavog metabolizma neće doći do neraspoloženja, grčeva, nadutosti i svih nabrojanih neprijatnosti koje prati ovo stanje.

S obzirom na to da ove biljke pojačavaju jedna drugoj dejstvo i daju jače i brže lekovite efekte, MAKAMU® predstavlja idealno prirodno rešenje za otklanjanje posledica PMS-a . Prirodnim putem i bez ikakvih kontraindikacija, žena može da umanji i spreči pojavu gotovo svih simptoma, pred menstrualnog sindroma, i omogući sebi da bude raspoložena, vedra, zdrava i lepa svakog meseca.

Kako i koliko koristiti Makamu?

MAKAMU® dolazi u pakovanju od 150gr i ženi je dnevno potrebna doza od 3gr.

Konzumacija: Srednje popunjena kafena kašičica, svakog jutra, rastopljena u vodi, soku, jogurtu, ili čaju … uz doručak, je pravi izbor za sve žene, bile one u PMS-u ili ne.

Kako je biljkama potrebno određeno vreme da pokrenu sve mehanizme u telu, neophodno je korišćenje MAKAMU® u periodu od 3 meseca sa pauzom od 7 do 10 dana posle tog perioda. Posle ove pauze, nastavlja se sa svakodnevnom konzumacijom.

Jedinstvena kombinacija dve biljke u MAKAMU® ima mnoga lekovita svojstva i širok spektar dejstava na razna stanja celokupnog organizama žene i o njima ćemo tek pričati u narednim tekstovima.

Može vam se svideti

Proizvod je dodat u korpu