Prirodom protiv stresa – rešenje je Zlatna Maka!

Prirodom protiv stresa – rešenje je Zlatna Maka!

Kako sprečiti simptome menopauze i osećati se mlađe i ženstvenije

Šta je stres?

Uobičajeno značenje za stres je stalna napetost ili nervoza. Stres je odgovor našeg tela na promene i situacije u kojima smo svakodnevno. Kada smo dugo izloženi neprijatnim uticajima, stres počinje ozbiljno da ugrožava naše zdravlje.

Kako reagujemo na stres?

Svako od nas u teškim situacijama reaguje različito i zato su i fizičke i psihičke promene u ponašanju drugačije. Najčešći simptomi su znojenje, povišen puls, nedostatak vazduha, glavobolja, uznemirenost. Tako kontinuirana izloženost stresu dovodi do bolesti kao što su kardiovaskularna oštećenja na srcu i mozgu, povišen krvni pritisak, poremećaj sna, depresija, disbalans hormona, neplodnost, loša periferna cirkulacija, pad imuniteta, i drugo.

Postoji li rešenje?

Važno je znati da ne postoji čarobni štapić kojim možemo otkloniti stres. Ali zato postoji par jednostavnih promena u navikama i korišćenje prirodnih sredstava protiv stresa. Dakle, pravilna ishrana sa dovoljno vitamina i minerala, fizička aktivnost uz češći boravak u prirodi, revitalizuje naš organizam veoma brzo.

Ako već ne možemo da izbegnemo stresne situacije, možemo da upotrebimo biljke koje su od davnina poznati po tome što sprečavaju burne reakcije na stres i svojim sastavom uspešno štite sve vitalne sisteme i funkcije u organizmu.

Zlatna maka je rešenje!

Zlatna maka je biljka koja se vekovima uspešno koristi kao najefikasnije rešenje za otklanjanje posledica stresa. Alkaloidi (makaidi i makaeni) koji se nalaze jedino u ovoj biljci veoma efikasno dovode u ravnotežu čitav organizam i uz redovnu upotrebu vitalizuju telesne i moždane funkcije .

Zlatna maka je super hrana i koristi se kao svakodnevni dodatak ishrani upravo zato što svakodnevni stres kojim smo izloženi dovodi do većine bolesti.

Zlatna maka povećava otpornost na stres i tako održava zdravim sve funkcije u našem telu.
Prah i kapsule zlatne make, mnogi koriste za smanjenje i kontrolu svakodnevne napetosti ili kao prirodnu zaštitu kod iznenadnih stresnih situacija. Uspešno podiže i održava energiju i raspoloženje, a odlična je dopuna antidepresivnim terapijama ako su one neophodne.

Može vam se svideti

Proizvod je dodat u korpu