Recite zauvek zbogom PMS-u

Recite zauvek zbogom PMS-u

Kako sprečiti simptome menopauze i osećati se mlađe i ženstvenije

Ako redovno koristite Zlatnu maku, zaboravite na bolove, nervozu, radražljivost, depresiju, nesanicu, migrenu, umor i ostale predmenstrualne tegobe koje muče čak dve trećine ženske populacije u svetu.

Simptomi se javljaju kao posledica disbalansa između hormona estrogena i progesterona, koje luče jajnici i razlikuju se po vrsti i intenzitetu. Ispoljavaju se 5 do 10 dana pred ciklus, prate ih hormonske i emotivne turbulencije, ali i fizički problemi koji remete svakodnevni život.

Uobičajeni simptomi koji se javljaju kod gotovo svake žene u manjoj ili većioj meri su bolovi u krstima, grčevi i nadutost u stomaku, malaksalost, promene raspoloženja, glavobolja, mučnina, teškoće prilikom mokrenja, tegobe sa očima, akne, herpes, osip…

Lekovi ne mogu uspešno da reše ovaj problem koji se javlja svakog meseca i onemogućava vam da normalno funkcionišete, ali priroda nudi rešenje u vidu ZLATNE MAKE!

Na potpuno prirodan način ova biljka reguliše hormonalni status, a koristi se i kao pomoćno sredstvo kod endometrioze i kod policističnih jajnika. Minimalnom dozom (od 2 do 5 grama dnevno) i svakodnevnom upotrebom praha Make možete trajno da se oslobodite neugodnih tegoba.

Zlatna maka je vas najbolji prijatelj kada ste u PMS-u. Dr Olga Murgaški

Može vam se svideti

Proizvod je dodat u korpu