Zlatna maka – Da li pravite razliku između prave i “lažne”

Zlatna maka – Da li pravite razliku između prave i “lažne”

Tekst je pisao KoDren.com i preuzet je u celosti.

Za čuvenu biljku Zlatna maka ste sigurno čuli, ali možda niste znali da je u Srbiju dospela zahvaljujući firmi Srce Prirode koja je bila prvi uvoznik za naše tržište i ostala garant kvaliteta sa svim sertifikatima.

Odavno je u svetu dokazano koliko je maka lekovita, osim što podiže imunitet i štiti od stresa, pozitivno utiče na plodnost kod oba pola, ženama pomaže kod policističnih jajnika i tokom menopauze, a muškarcima kod problema sa potencijom i prostatom.

Međutim, željeni rezultat može se postići samo ako se koristi sertifikovani proizvod jer garantuje konzumentima da osim Zlatne (peruanske) make u njemu nema drugih jeftinijih zamena i aditiva.

Posebno zabrinjava činjenica da se kao jeftina zamena koristi kineska maka, budući da nema lekovita svojstva peruanske make (peruanska maka raste na Andima na oko 3.000 m nadmorske visine).

Srce prirode je na naše tržište biljku peruanska maka plasiralo pod nazivom ZLATNA MAKA, a danas mnogi proizvođači koriste ovaj naziv, nudeći po značajno nižoj ceni proizvode koji samo u tragovima sadrže peruansku maku pa lekovito dejstvo izostaje. Zbog toga konzumenti koji nisu probali originalnu biljku, mogu steći pogrešan utisak o njenom blagotvornom dejstvu na organizam.

Zlatna maka brenda Srce prirode je ČISTA peruanska maka i ona je prirodna mešavina tri vrste peruanske make : 60% žuta, 30% crvena i 10% crna. Svaka vrsta je veoma lekovita, a ova biljka širom sveta slovi za “super namirnicu”. Proizvod je organski i dijetetski, nema negativnih efekata po zdravlje.

Može vam se svideti

Proizvod je dodat u korpu