Efektivna preventiva i zaštita od gripa i virusa

Efektivna preventiva i zaštita od gripa i virusa

Virusne infekcije su kroz istoriju uvek pravile epidemije i pandemije, i uvek uzimale žrtve. Danas, zahvaljujući razvoju medicine i holističkih metoda, imamo mnogo više znanja pa se možemo i zaštiti.

Šta nam to narušava zdravlje?

Neki od uzročnika mogu biti i:

  • UV zračenje
  • Enzimske reakcije
  • Upale
  • Radioaktivno zračenje
  • Rendgensko zračenje
  • Lekovi
  • Dim cigareta
  • Pesticidi…

Kako se zaštititi?

Nezdrav način i uslovi života doprinose oslobađanju velikog broja slobodnih radikala koji oštećuju naše ćelije, tkiva, i organe. Nažalost, stvaranje slobodnih radikala koji predstavljaju opasnost po zdravlje se ne može sprečiti, ali je dobra stvar što se njihovo dejstvo može neutralisati.

Zdrave ćelije su uslov za dobro funkcionisanje i dug život, kao i odsustvo bilo kakvih simptoma bolesti. Zato uvek treba razmišljati šta dobro možemo da učinimo za sebe.

Počnimo od redovnog sna – krenite na spavanje pre ponoći, jedite zdrave obroke, vežbajte i boravite na mestima koja vas ne opterećuju, već vas čine srećnima – bilo da je to u prirodi ili među bližnjima. ⁣

U procesu neutralisanja slobodnih radikala naše telo se najviše oslanja na unos antioksidanata putem hrane. Antioksidanti deluju kao čuvari i zaštitnici ćelija, “čiste” slobodne radikale, održavaju integritet ćelijske membrane i strukturu ćelije, i sprečavaju da dođe do promene u genetskim kodovima.

Visoka koncentracija antioksidanata nalazi u svežem voću i povrću zbog čega se njihovo konzumiranje preporučuje svakoga dana. Međutim, kako često nismo u prilici da se hranimo redovno i da imamo izbalansiranu ishranu, potrebno je naći alternativu. To može biti superhrana koja, čak u maloj količini, sadrži izuzetne hranljive vrednosti i visok procenat antioksidanasa.⁣⁣

Camu Camu – Najjači Poznati Antioksidant na Svetu

Ova vrsta voća, koja raste u močvarnim delovima Amazonije, već vekovima se koristi u svakodnevnoj ishrani. Svoj status zaslužila je zahvaljujući izuzetnom sastavu: sadrži najveću količinu prirodnog C vitamina među biljkama (čak 30x više od limuna ili 60x više od pomorandže), kao i preko 60 fitonutrijenata koji blagotvorno deluju na zdravlje.

Koristite 2 do 4 kapsule dnevno, pre obroka, i ne samo da ćete obezbediti svom organizmu neophodne antioksidante već ćete i podići svoj imuni sistem i preventivno uticati na svoje zdravlje!

Una de Gato – Najlekovitija Biljka Otkrivena u Poslednjih 300 god

Una de Gato je Svetska zdravstvena organizacija proglasila za najlekovitiju biljku otkrivenu u poslednjih 300 godina, i sa pravom je nazvala “Biljkom XXI veka”.

IMUna de Gato, sveta biljka amazonskih plemena, postala je poznata zapadnoj nauci tek sedamdesetih godina prošlog veka, od kada se eksperimentalno ispituju njena mnogobrojna lekovita svojstva.

Više od 2000 godina starosedeoci Amazonije su je uspešno koristili za lečenje upalnih procesa, virusnih infekcija, zarastanja dubokih rana, čišćenje organizma, kao i specifičnih bolesti poput artritisa, reumatizma, gastritisa, astme, dizenterije, upala genitalno-urinarnog trakta, čira na želudcu, gonoreje, različitih vrsta tumora i raka.

Studije su nedvosmisleno pokazale da njeni sastojci imaju snažne protivupalne, antivirusne, antibakterijske, antimutagene, antioksidantne i imunostimulativne efekte na ljudski organizam.

Najviše fascinira njeno izuzetno dejstvo na dramatično povećanje imunoloških aktivnosti i odbrambenih moći organizma.

Eksperimentalno je dokazano da glikozidi iz njenog sastava sprečavaju razmnožavanje nekoliko tipova poznatih virusa, inhibiraju upalne procese i blagotvorno deluju na artritis, reumatizam i bolesti digestivnog trakta.

Sve što vam je potrebno za povećanje imuniteta i u prevenciji je 1 do 2 kapsule dnevno, nakon jela uz dosta tečnosti. Terapijska doza može biti i veća.

I ne zaboravite – Na vreme brinite o svom i zdravlju svoje porodice! Preventiva je uvek bila i ostala najvažnija, jer uvek je bolje sprečiti nego lečiti!

Može vam se svideti

Proizvod je dodat u korpu