C2 Camu Camu

Prah ploda biljke CCamu Camu (Myrciaria Dubia).

Biljka sa najvećom koncentracijom prirodnog C vitamina na planeti (čak 30 do 60x više od limuna i pomorandže). Sadrži više od 60 fitonutrijenata koji u sinergiji sa velikom količinom C vitamina daju izvanredne rezultate na zdravlje ljudskog organizma.

Zemlja porekla: PERU.

Doziranje i Način Upotrebe: 2 do 4 kapsule dnevno pre obroka.

1.080,00 rsd

Opis

Šta je Camu Camu?

Camu Camu (Myrciaria Dubia) je bobičasto voće, boje slično trešnji. Rodom je iz Amazonskih prašuma, a svoju svetsku popularnost steklo je zahvaljujući mnogobrojnim lekovitim svojstvima.

Ova biljka sadrži najveću koncentraciju prirodnog C vitamina na planeti, kao i niz specifičnih fitonutrijenata (čak preko 60 njih!). U sinergiji, C vitamin i fitonutrijenti pojačavaju međusobno dejstvo i pokazuju neverovatno pozitivno dejstvo na kompletno funkcionisanje ljudskog organizma. 

Smatra se najboljim i najjačim antioksidantom na svetu zbog čega su je uvrstili i u red “superhrana”.

Efekti Camu Camu Biljke na Ljudski Organizam

Dr James Duce, poznati svetski biolog i naučnik, je među stotinama biljaka izdvojio upravo ovu biljku kao broj 1 po delotvornosti za sledeća stanja:

🌱 Najveća Koncentracija C Vitamina u Prirodi 

Vitamin C je ključan za funkcionisanje ljudskog organizma. Ne može se proizvesti sam, već ga je neophodno uneti putem ishrane i to u svom prirodnom obliku, jer ljudski organizam ne može u potpunosti apsorbovati sintetički (veštački) C vitamin.

Pročitajte razliku između delovanja prirodnog i veštačkog C vitamina na ljudski organizam

🌱 Najjači Antioksidant Među Biljkama

Osim velike količine vitamina, ova biljka sadrži i više od 60 specifičnih fitonutrijenata kao i ostalih antioksidanata koji štite Vaše ćelije od oštečenja izazvanih slobodnim radikalima.

🌱 Smanjuje Upale i Štiti od Mnogih Bolesti

Hronične upale nepovoljno utiču na zdravlje, i često mogu uzrokovati bolesti srca, autoimune bolesti, i povezuju se čak i sa nekim vrstama kancerima. Camu Camu, zahvaljujući svojim lekovitim svojstvima, sprečava pojavu i razvoj raznih bolesti kao što su: sve bolesti srca i krvnih sudova, loša periferna cirkulacija, Alchajmerova i Parkinsonova bolest, multipla skleroza, dijabetes…

🌱 Sprečava Starenje 

C vitamin je neophodan za stvaranje kolagena, kao glavnog strukturnog proteina koji ulazi u sastav kože, krvnih sudova i mišića. Samim tim, održava kožu i sluzokožu vitalnim, daje im čvrstinu i elastičnost i sprečava starenje. Takođe, održava vitalnost kostiju i zuba i sprečava parodontopatiju.

🌱 Antidepresiv 

Osim što pokazuje izvanredna dejstva na ljudski organizam, ova biljka podstiče i lučenje seratonina. Već posle par minuta možete primetiti da ste boljeg raspoloženja. Samim tim što podiže imunitet i unapređuje zdravlje, vremenom će pozitivno uticati i na sveopšte blagostanje organizma.

Više o mnogobrojnim pozitivnim efektima ove biljke možete pročitati na srpskom jeziku:

Kako se koristi?

Koristi se kao sveže voće ili kao sušeni prah.

Međutim, zbog svog snažnog kiselog ukusa retko se jede sveže i u većini slučajeva se prodaje kao sušeni prah. Kako je u prahu uklonjena sva voda, tako prah ove biljke sadrži veću koncentraciju C vitamina u odnosu na sveže bobice.

Naš proizvod C2 Camu Camu je 100% prirodni ekstrakt koji sadrži minimum 8% C vitamina, pri čemu su sačuvani svi sastojci ovog izuzetno lekovitog i zdravog voća.

Camu Camu – Doziranje i način upotrebe

2 do 4 kapsule dnevno pre obroka.

Sporedni Efekti

Kako u našem proizvodu nije dodata nikakva druga supstanca, već je u pitanju čist ekstrakt biljke, tako on ne izaziva nikakve sporedne efekte i može se koristiti u neograničenom vremenskom periodu.

Nutritivne Vrednosti i Sadržaj

Nutritivne informacije:1 kapsula100g
Energetska vrednost
Proteini
Ugljeni hidrati
Masti
7,1 kJ/1,7 kcal
0,103 g
0,236 g
0,008 g
1557kJ/373 kcal
22,59 g
42,14 g
1,75 g
Aktivni sastojci:

Sprašeni plod CCamu Camu (Myrcaria Dubii) sadrži 9% vitamina C
300 mg
27mg-34/PDU
65,789 g
5921 mg

Sredstvo za povećanje zapremine: mikrokristalna celuloza i želatinska kapsula.

Više o sastavu pročitajte ovde.

Istraživanja i Sertifikati

Ispitano na:

  • Farmaceutskom fakultetu u Beogradu
  • Institutu “Dr. M. Jovanović Batut”
  • Ministarstvo Zdravlja

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „C2 Camu Camu“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Proizvod je dodat u korpu